SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, ilos είπε Για να παίξεις το endgame θέλει 50+ ώρες για να ξεκλειδώσεις και το τελευταίο HR Cap (Tempered Kirin). Και από εκεί και πέρα πολλαπλάσιες με farming για να μάθεις περισσότερα weapons και να αρχίσεις να κάνεις minmax builds για το καθένα και κάθε monster. Αν απλά θες να παίξεις για την κ@υλ@ντα σου το main story/campaign είναι γύρω στις 30 ώρες. Αλλά είναι ένα glorified tutorial για το game τίποτα παραπάνω. Solo θα το βαρεθείς μετά το campaign πιστεύω, δεν έχει τόσο νόημα. Αν είναι να το αγοράσεις κάπου pc δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης (αρκεί να έχεις ένα μηχάνημα να είναι σε θέση να βγάζει σταθερά καρέ). Εμ σου είπα να μπεις στο discord κ.Mod.😁 Άσχετο μου λέει πρέπει να σε είδε ο Γιώργος (Druj) σε μια φάση αλλά δε του μίλησες.🤩 Δεν τα πάω πολύ καλα με το discord μπορεί να μου μίλησε το παιδί αλλα δεν το είδα ή να το έχασα το notification , θύμισε μου παλι το κανάλι να μπώ γιατι το έχασα
haris013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ilos είπε Για να παίξεις το endgame θέλει 50+ ώρες για να ξεκλειδώσεις και το τελευταίο HR Cap (Tempered Kirin). Και από εκεί και πέρα πολλαπλάσιες με farming για να μάθεις περισσότερα weapons και να αρχίσεις να κάνεις minmax builds για το καθένα και κάθε monster. Αν απλά θες να παίξεις για την κ@υλ@ντα σου το main story/campaign είναι γύρω στις 30 ώρες. Αλλά είναι ένα glorified tutorial για το game τίποτα παραπάνω. Solo θα το βαρεθείς μετά το campaign πιστεύω, δεν έχει τόσο νόημα. Αν είναι να το αγοράσεις κάπου pc δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης (αρκεί να έχεις ένα μηχάνημα να είναι σε θέση να βγάζει σταθερά καρέ). Εμ σου είπα να μπεις στο discord κ.Mod.😁 Άσχετο μου λέει πρέπει να σε είδε ο Γιώργος (Druj) σε μια φάση αλλά δε του μίλησες.🤩 Το pc της υπογραφής θα το σηκώσει σε σταθερά FPS, fullhd ανάλυση ? Το αγοράζω τώρα η παίζει να μπει κανα sale ?
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, haris013 είπε Το pc της υπογραφής θα το σηκώσει σε σταθερά FPS, fullhd ανάλυση ? Το αγοράζω τώρα η παίζει να μπει κανα sale ? τωρα ειναι σε sale https://store.steampowered.com/app/582010/MONSTER_HUNTER_WORLD/ Τσεκαρε τα σπεκς πιο κατω τα λεει 1
jerry banana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, haris013 είπε στο PC παίζετε με kb/mouse ή gamepad? με οτι λαχταρας αλλα τετοιου ειδους παιχνιδια θεωρειται στην πλειοψηφια οτι το χειριστηριο ειναι καλυτερο.
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, haris013 είπε Το pc της υπογραφής θα το σηκώσει σε σταθερά FPS, fullhd ανάλυση ? Το αγοράζω τώρα η παίζει να μπει κανα sale ? H 1050ti σε 1080p medium το έχει (εννοείται volumetric fog off). Ο 1600 είναι υπεραρκετός ειδικά με ένα ελαφρύ oc oτα 3.7-3.8 θα είναι αέρας. Το μόνο foul είναι το single channel στη RAM και δε ξέρω κατά πόσο θα σε επηρεάσει. 2 ώρες πριν, haris013 είπε στο PC παίζετε με kb/mouse ή gamepad? Gamepad. Εγώ βέβαια παίζω τα ranged με mouse, αλλά και πάλι μου σπάει τα νεύρα πχ που δε μπορείς να κάνεις mouse drag τα rapid shots στο LBG (όπου πάει το πρώτο πάνε όλα).. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από ilos
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Επειδή προσπαθώ να μπω ακόμη στο κλίμα , δεν ανεβαίνεις lvl και δεν πέφτει loot όταν σκοτώνεις καποιο monster ? Είμαι πολύ αρχή ακόμη δεν έχω κλείσει 10 ώρες , έχω σκοτώσει γύρω στα 8 monster αλλά δεν αισθάνομαι αυτό το lvling που έχουν άλλα παιχνίδια είτε σε gear είτε σε power / skills κτλπ
najinblue3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Επειδή προσπαθώ να μπω ακόμη στο κλίμα , δεν ανεβαίνεις lvl και δεν πέφτει loot όταν σκοτώνεις καποιο monster ? Είμαι πολύ αρχή ακόμη δεν έχω κλείσει 10 ώρες , έχω σκοτώσει γύρω στα 8 monster αλλά δεν αισθάνομαι αυτό το lvling που έχουν άλλα παιχνίδια είτε σε gear είτε σε power / skills κτλπ Δεν πεφτει loot, οταν σκοτωνεις ενα monster πρεπει να το κανεις carve, να παρεις τα material, να πας smithy και να crafta-ρεις οτι θελεις. Το level up γινεται μεσω των story quest αρχικα. Mετα το final boss ξεκλειδωνει και ανεβαινεις αυτοματα με τον κλασσικο τροπο σκοτωνοντας Mons και κανοντας Quests 1
Zus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Επειδή προσπαθώ να μπω ακόμη στο κλίμα , δεν ανεβαίνεις lvl και δεν πέφτει loot όταν σκοτώνεις καποιο monster ? Είμαι πολύ αρχή ακόμη δεν έχω κλείσει 10 ώρες , έχω σκοτώσει γύρω στα 8 monster αλλά δεν αισθάνομαι αυτό το lvling που έχουν άλλα παιχνίδια είτε σε gear είτε σε power / skills κτλπ Εντυπώσεις; 30€ που έχει τώρα στα κλειδάδικα θα το αγοράζατε ;
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Zus είπε Εντυπώσεις; 30€ που έχει τώρα στα κλειδάδικα θα το αγοράζατε ; Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σε αυτήν την τιμή αξίζει κατ εμε και με πολύ κόσμο να το παίζει. Από εκεί και πέρα δεν είναι για όλους αν και προσωπικά μου αρέσει αυτό που βλέπω δεν ξέρω αν θα το λιώσω και πόσο θα το παίξω καθώς ορισμένα πράγματα όπως το crafting gear αντί για drops κτλπ δεν με τρελαίνουν , ίσως όταν τελειώνει το main story να είναι αλλιώς δεν ξέρω και μπορώ να έχω άποψη από μόλις 10 ώρες gameplay Άν σου αρέσει αυτό το είδος πάρτο χωρίς σκέψη
Zus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε Άν σου αρέσει αυτό το είδος πάρτο χωρίς σκέψη Να καταλάβαινα και τι είδος είναι, καλά θα ήταν 😛 Action/RPG/Slasher όλα μαζί. Βασικά μου θυμίζει Dark Souls Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Zus
seithan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 μήνα +, ή γύρω στις 150 ώρες θα σου βγάλει άνετα το παιχνίδι. Και μπες σίγουρα στο discord να teamάρεις με Master Ilo!
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο pc δε ξερω ποτε θα βγει, δεν ειδα ημερομηνια Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από najinblue3
ilos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 2:20 ΠΜ, najinblue3 είπε Στο pc δε ξερω ποτε θα βγει, δεν ειδα ημερομηνια Δεν έχουν ανακοινώσει, αλλά αν σκεφτείς ότι θα βάλουν AT Kushala στις 22/2 ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα