Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, firepc είπε

καλλιο αργα παρα ποτε

Monster Hunter World January 22nd Update will add support for ultrawide (21:9) resolutions

Πάνω που ετοιμαζόμουν να το ποστάρω (you boys are fast)🤩

• Thanks 1
  • Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Πάνω που ετοιμαζόμουν να το ποστάρω (you boys are fast)🤩

Αν και σε single player δεν λεει πολλα αν κανουν σωστη δουλεια σε 21:9 θα το παιξω. Καιρος ηταν ειχαν βγει ενα σωρο κολπα για να παιξει σε 21:9 μεχρι τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε θες να αφιερώσεις 100+ ώρες μην ασχοληθείς. Οι πρώτες 30-40 είναι σαν tutorial του main campaign. Όλο το ζουμί είναι το endgame του και τα events. Έχει τρομερά content updates συνέχεια που αλλάζουν και το meta σε gear πολλές φορές (κάθε 10-15 μέρες προσθέτουν καινούρια πράγματα).

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1
Δημοσ.

100 ωρες ε. Αν δεν με φαει το grind και εχω πραγματα να κανω χωρις να βαρεθω θα ασχοληθω μαζι του. Αν με φαει το grind ειναι παρα πολλες ωρες για να αφιερωσω στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Επειδή σε βλέπω που πας από game σε game για αυτό σε προειδοποιώ. Θες χαλαρά 50 ώρες για να πας HR 50 και να ξεκλειδώσεις τα πάντα από endgame. Και από εκεί και πέρα βάλε κάτω και το χρόνο εξοικείωσης με το κάθε όπλο ώστε να μπορείς να το παίξεις αποδοτικά συν το φαρμάρισμα για streamstones, decorations, armor spheres κλπ για να έχεις minmaxed builds με endgame gear για παλούκια τύπου πχ extreme behemoth.

Αν δε σε νοιάζει καθόλου το endgame και τα events και απλά θες να δεις πως είναι από περιέργεια καθαρά, θα βγει demo μέχρι hr5. Επίσης κυκλοφορεί και μια captain hook έκδοση. Μη δώσεις τζάμπα λεφτά γιατί δεν είναι game που το παρατάς εντελώς μετά. Κάθε τρεις και λίγο έχει events και βγαίνει και expansion του χρόνου για pc..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Επειδή σε βλέπω που πας από game σε game για αυτό σε προειδοποιώ. Θες χαλαρά 50 ώρες για να πας HR 50 και να ξεκλειδώσεις τα πάντα από endgame. Και από εκεί και πέρα βάλε κάτω και το χρόνο εξοικείωσης με το κάθε όπλο ώστε να μπορείς να το παίξεις αποδοτικά συν το φαρμάρισμα για streamstones, decorations, armor spheres κλπ για να έχεις minmaxed builds με endgame gear για παλούκια τύπου πχ extreme behemoth.

Αν δε σε νοιάζει καθόλου το endgame και τα events και απλά θες να δεις πως είναι από περιέργεια καθαρά, θα βγει demo μέχρι hr5. Επίσης κυκλοφορεί και μια captain hook έκδοση. Μη δώσεις τζάμπα λεφτά γιατί δεν είναι game που το παρατάς εντελώς μετά. Κάθε τρεις και λίγο έχει events και βγαίνει και expansion του χρόνου για pc..

Σε ευχαριστω πολυ φιλε πολυ αναλυτικος. Αν το πιασω μονο σε single θα παιξω οποτε τα events λογικα δεν με πιανουν. Δεν το μπορω το online επαιζα παλια και ειχα φαει κολλημα. Αν το πιασω θα το παιζω για μηνες παραλληλα με αλλα παιχνιδια. Οπως το βλεπω στα βιντεο μου αρεσει. Ισως παιξω κανα demo οπως ειπες και βλεπουμε. Να βγει και το support 21:9. Τα μεγαλα παιχνιδια θελουν αφιερωση πολυ χρονου οποτε πρεπει να αξιζουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε πολυ αναλυτικος. Αν το πιασω μονο σε single θα παιξω οποτε τα events λογικα δεν με πιανουν. Δεν το μπορω το online επαιζα παλια και ειχα φαει κολλημα. Αν το πιασω θα το παιζω για μηνες παραλληλα με αλλα παιχνιδια. Οπως το βλεπω στα βιντεο μου αρεσει. Ισως παιξω κανα demo οπως ειπες και βλεπουμε. Να βγει και το support 21:9. Τα μεγαλα παιχνιδια θελουν αφιερωση πολυ χρονου οποτε πρεπει να αξιζουν. 

Αν είναι να παίξεις μόνο single μακριά, το game δεν είναι για σένα. Τα καλύτερα parts του game είναι για coop (Kulve Taroth, Behemoth, AT elders) ενώ είναι και πιο διασκεδαστικό το game με φίλους στο discord. Solo τα παίζουν μόνο όσοι τα κάνουν speedrun για WR άλλα είτε θα είναι αγγαρεία (KT) ή βασανιστικά δυσκολά ακόμα και με cluster spam cheese (Extremoth).

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Αν είναι να παίξεις μόνο single μακριά. το game δεν είναι για σένα. Τα καλύτερα parts του game είναι για coop (Kulve Taroth, Behemoth, AT elders) ενώ είοναι και πιο διασκεδαστικό το game με φίλους στο discord. Solo τα παίζουν μόνο όσοι τα κάνουν speedrun για WR olo άλλα είτε θα είναι αγγαρεία (KT) ή βασανιστικά δυσκολά ακόμα και με cluster spam cheese (Extremoth).

Ναι ρε συ απο την αρχη το εγραψα οτι μονο για single το θελω δεν παιζω online. Οποτε το αφηνω να μην το ακουμπησω καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια μικρή παρένθεση σε αυτά που λέει ο ilos. Ενώ όντως την μέγιστο απ το παιχνίδι θα το πάρεις με  coop και με πολλές ώρες, μπορείς να το ευχαριστηθείς και χωρίς αυτά τα 2

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GjokerR είπε

Μια μικρή παρένθεση σε αυτά που λέει ο ilos. Ενώ όντως την μέγιστο απ το παιχνίδι θα το πάρεις με  coop και με πολλές ώρες, μπορείς να το ευχαριστηθείς και χωρίς αυτά τα 2

Ναι για αυτο ρωτησα αν με φαει το grind στο single player και κανω συνεχεια τα ιδια πραγματα. Θελω να εχει καποιο campaign κατι να με κανει να θελω να συνεχισω μην παει μεχρι το τελος σε single player στο ιδιο μοτιβο. Γουσταρα πολυ και τα γραφικα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την φύση του είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο αλλά θεωρώ ότι στο 50ωρο που θέλει για να προλάβεις να δεις όλα όσα έχει να δώσει δεν προλαβαίνει να σε κουράσει (υποθέτοντας ότι πας να δεις τα βασικά και όχι να ξεζουμίσεις το παιχνίδι). Και όλα αυτά υποθέτοντας ότι χρησιμοποιείς ένα είδος όπλου 

υγ η καλύτερη λύση νομίζω είναι να περιμένεις το demo  

Επεξ/σία από GjokerR
  • Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, έχω δεί το παιχνίδι απο ps4 αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. ενδιαφέρομαι να το πάρω καθώς έχω δει βιντεο στο youtube και φαίνεται ενδιαφέρον, σε περίπτωση που παίξω μόνος μου χωρίς παρέα έχει νόημα; θέλει πολύ grind και κάψιμο; μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές γενικές πληροφορίες για το παιχνίδι; έχει κόσμο;

το κυριότερο, να το αγοράσω στο pc ή στο ps4?

Δημοσ.

Αν και το έχω καιρό και δεν με τράβηξε ( ίσως λόγω του λιωσίματος που θέλει ) θα του δώσω και μαι 3η ευκαιρία :P , είναι καλό παιχνίδι πάντως και με πολύ κόσμο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, haris013 είπε

καλησπέρα παιδιά, έχω δεί το παιχνίδι απο ps4 αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. ενδιαφέρομαι να το πάρω καθώς έχω δει βιντεο στο youtube και φαίνεται ενδιαφέρον, σε περίπτωση που παίξω μόνος μου χωρίς παρέα έχει νόημα; θέλει πολύ grind και κάψιμο; μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές γενικές πληροφορίες για το παιχνίδι; έχει κόσμο;

το κυριότερο, να το αγοράσω στο pc ή στο ps4?

Για να παίξεις το endgame θέλει 50+ ώρες για να ξεκλειδώσεις και το τελευταίο HR Cap (Tempered Kirin). Και από εκεί και πέρα πολλαπλάσιες με farming για να μάθεις περισσότερα weapons και να αρχίσεις να κάνεις minmax builds για το καθένα και κάθε monster. Αν απλά θες να παίξεις για την κ@υλ@ντα σου το main story/campaign είναι γύρω στις 30 ώρες. Αλλά είναι ένα glorified tutorial για το game τίποτα παραπάνω. Solo θα το βαρεθείς μετά το campaign πιστεύω, δεν έχει τόσο νόημα. Αν είναι να το αγοράσεις κάπου pc δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης (αρκεί να έχεις ένα μηχάνημα να είναι σε θέση να βγάζει σταθερά καρέ).

2 ώρες πριν, SPANK είπε

Αν και το έχω καιρό και δεν με τράβηξε ( ίσως λόγω του λιωσίματος που θέλει ) θα του δώσω και μαι 3η ευκαιρία :P , είναι καλό παιχνίδι πάντως και με πολύ κόσμο

Εμ σου είπα να μπεις στο discord κ.Mod.😁

Άσχετο μου λέει πρέπει να σε είδε ο Γιώργος (Druj) σε μια φάση αλλά δε του μίλησες.🤩

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...