najinblue3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου δεν εκανα το 1ο θεμα, θα κανω αυτο xD (δεν ξερω αν υπαρχει ηδη για το PC) Δε ξερω αν καποιος εχει ασχοληθει, το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι για φετος με διαφορα. Δεν ειναι για ολους εννοειται, ειναι πολυ friendly για καινουργιους στη σειρα, που δεν εχουν ξαναπαιξει MH Απειρα guides στο youtube, προσωπικοι αγαπημενοι, FightinCowboy, Arekzz gaming με διαφορα Διαβασα θα τρεχει σε 60fps οποτε τυχεροι οσοι το απολαυσουν ετσι! GG HUNTERS Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από najinblue3 3
ADHD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλο παιχνιδι αλλα το end-game του στο σημειο που το παρατησα υπεφερε πολυ, ολα τα καλα builds(βασικα ολα τα builds) ηθελαν εξαιρετικα σπανια decorations. Δεν εχω προβλημα με το grind αρκει να εχει σκοπο, να πλησιαζεις εστω και αργα στο στοχο τωρα με τέτοιο RNG requirements δεν το ακουμπάω ξανα, καλο ηταν στο ps4 οσο κρατησε. Οι youtubers ok δειχνουν παντα builds με τρελα decorations τα οποια εχουν παρει κανοντας speedrun τα hunts με viewers, εχω δει να αραζουν και να leecharoun απειρες φορές..
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στο ps4 που το έπαιξα λίγα δεν με τράβηξε καθόλου ίσως επειδή τέτοια παιχνίδια τα παίζω στο pc , θα του δώσω μια ευκαιρία όμως και εδώ και είναι καλό που είναι και στο steam ,
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, ADHD είπε Καλο παιχνιδι αλλα το end-game του στο σημειο που το παρατησα υπεφερε πολυ, ολα τα καλα builds(βασικα ολα τα builds) ηθελαν εξαιρετικα σπανια decorations. Δεν εχω προβλημα με το grind αρκει να εχει σκοπο, να πλησιαζεις εστω και αργα στο στοχο τωρα με τέτοιο RNG requirements δεν το ακουμπάω ξανα, καλο ηταν στο ps4 οσο κρατησε. Οι youtubers ok δειχνουν παντα builds με τρελα decorations τα οποια εχουν παρει κανοντας speedrun τα hunts με viewers, εχω δει να αραζουν και να leecharoun απειρες φορές.. αφου θα το αγορασεις 2η φορα haha, ασε τον προλογο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που θα τρέχει στα 60fps(αν δεν είναι shitty port), αν και δεν μου αρέσουν καθόλου τέτοιες κινήσεις από εταιρίες μάλλον θα του δώσω μια ευκαιρία μιας και δεν έχω παίξει κανένα. Αλλα seriously fuck you Capcom, lazy pricks. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορικά πάντως, σε high settings (τα οποία είναι on par με τις κονσόλες) η gtx1060 πιάνει 30fps σε 1080p. Κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό για 60άρια και θα πέσει κλάμα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1
Aruil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πιθανότατα υπερβάλουν στα requirements όπως πάντα. Αν ισχύουν είναι για τρελές σφαλιάρες. Ούτε το Nier δεν ήταν τόσο χάλια και αυτό τα λέει όλα.
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Η Capcom πάντως δεν φένεται να παίρνει στα σοβαρά την PC έκδοση εφόσον ένα στέλεχος είπε ότι η προτεραιότητα είναι το parity με τις κονσόλες και μάλιστα θα προτιμούσαν και κοινά patches για όλες τις πλατφόρμες. Δεν θα υπάρχει ειδική μεταχείριση για το PC. Νομίζω ότι τα 60fps είναι μόνο για όσους διαθέτουν brute force, χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό optimization. Βάλε και το denuvo που θα έχει και το τραβάω παραπέρα και λέω ότι ούτε καν η 1080Ti δεν θα μπορεί να κρατήσει σταθερό 60άρι στα 1080p. 1
ADHD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Υπερβολες, το παιχνιδι οπτικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για να ζοριστει η 1080ti να βγαλει οχι 60 αλλα και 120fps, εκτος αν κανουν οχι απλα το χειροτερο optimization αλλα ξερω γω επιτιδες για καποιο λογο.
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Υπερβολες, το παιχνιδι οπτικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για να ζοριστει η 1080ti να βγαλει οχι 60 αλλα και 120fps, εκτος αν κανουν οχι απλα το χειροτερο optimization αλλα ξερω γω επιτιδες για καποιο λογο. Είμαστε σε μια εποχή που πλέον δεν χρειάζεται ένα παιχνίδι να είναι οπτικά κάτι το ιδιαίτερο για να ζορίσει gpu. Βλέπε Evil Within 2 που δεν πιάνει σταθερό 60άρι (στα 1080p) ούτε η Titan Xp. https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-the-evil-within-2-shines-on-ps4-but-xbox-one-and-pc-fall-short Ή το Dishonored 2 που και αυτό ήταν ένα πολύ κακό port. Μπορεί τελικά το MHW να μην έχει προβλήματα αλλά όταν προτείνεται gtx1060 για 30fps στα 1080p (με settings κονσόλας), για μένα είναι κακός οιωνός. Μακάρι να κάνω λάθος γιατί ο λόγος που δεν έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι είναι γιατί περίμενα την PC έκδοση. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλά το Evil Within 2 είναι περίπτωση, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι να μην έχει 60+ σε 1080P μια 1080Ti. Βασικά ούτε σε 720P κρατάει 60άρι..Lmao.. ''To illustrate the issue, a locked 720p60 performance level is impossible on a Core i7 5820K overclocked to 4.4GHz and paired with Nvidia's Titan Xp - the fastest single-chip GPU money can buy'' Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Psycho_Warhead
ilos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως τα τελευταία 3 ports της crapcom δεν ήταν και ότι καλύτερο από πλευράς performance στην κυκλοφορία τους (MVC Infinite, Street Fighter 4, Dεad Rising 4). Βέβαια στα 2 πρώτα αφαίρεσαν με μετέπειτα patches το denuvo και τρέχουν πλέον jet, αλλιώς θα τρώγανε τρελό bash από το FGC στο reddit. Το Dead Rising 4 έχει ακόμα freeze/crashes issues αφού διατήρησε το denuvo, αλλά noone cares γιατί είναι dead game με την επιλογή του windows store αρχικά κλπ. Από την άλλη δεν έχει σπάσει ακόμα, σε αντίθεση με τα άλλα 2 😄. Αν ο στόχος τους είναι να έχουν dead games με performance issues που δε θα σπάσουν ποτέ (αν και ούτε αυτό ισχύει πλέον γιατί πολλοί p2p crackers έχουν κάνει πρόοδο στις νέες εκδόσεις του denuvo), στη περίπτωση του Dead Rising 4 το κατάφεραν. Εγώ θα πρότεινα σε όλους να μην κάνουν preorder το συγκεκριμένο, μέχρι να δούμε τι προτίθεται να κάνει η crapcom αν παρουσιαστούν πάλι denuvo issues. Δε χρειάζεται επίσης να αναλογιστούμε πόσο διανοητικά ανάπηροι πρέπει να είναι για να θεωρούν το denuvo απαραίτητο σε games που ο άλλος θα grindάρει άπειρες ώρες online. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από ilos
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε, και το MVC Infinite νεκρό είναι, αλλά για λόγους εκτός PC/porting. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Aruil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 https://www.pcgamer.com/monster-hunter-world-pc-producer-talks-updates-mouse-and-keyboard-support-and-more/ Γιατί άργησε τόσο πολύ το port? Θέλαμε να πάρουμε το χρόνο μας, να κάνουμε έρευνα και να βγει το παιχνίδι όπως πρέπε. Α δηλαδή θα έχει βελτιωμένα γραφικά, το extra content που έχει βγει εδώ και καιρό στις κονσόλες και simultaneous release για patches? Όχι, θα μπουν κάποια στιγμη στο μέλλον. Μάλλον η έρευνα τους ήταν για να βάλουν πιο αποδοτικά το Denuvo. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα