Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χαρά σας!

Με ενδιαφέρει να βρω κάποια σχετικά φθηνή συσκευή (κατά προτίμηση σε μέγεθος 5-10 ιντσών) την οποία θα μπορούσα να την έχω μόνιμα στην πρίζα (οπότε φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να έχει μπαταρία, σωστά;) και να παίζει συνέχεια. Κάτι αντίστοιχο με τις ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών ενα πράγμα... το οποίο όμως θα ήθελα να έχει android και wifi.

Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Ναι! Λέγεται Tablet! Google it

προσπερνώ την ειρωνεία σου γιατί δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση... μονάχα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις...

Θα μπορούσε ένα tablet να το έχεις μόνιμα στην πρίζα; Το ότι η οθόνη θα ήταν μόνιμα ανοιχτή δε θα έκανε τη συσκευή να υπερθερμανθεί μετά από κάποιο σημείο; Το δοκίμασα με το κινητό μου (χωρίς να το έχω συνδεμένο στο φορτιστή) και παρατήρησα πως μετά από κάποιο σημείο άρχισε να ζεσταίνεται λιγάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, varg88 είπε

προσπερνώ την ειρωνεία σου γιατί δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση... μονάχα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις...

Θα μπορούσε ένα tablet να το έχεις μόνιμα στην πρίζα; Το ότι η οθόνη θα ήταν μόνιμα ανοιχτή δε θα έκανε τη συσκευή να υπερθερμανθεί μετά από κάποιο σημείο; Το δοκίμασα με το κινητό μου (χωρίς να το έχω συνδεμένο στο φορτιστή) και παρατήρησα πως μετά από κάποιο σημείο άρχισε να ζεσταίνεται λιγάκι.

Συγγνώμη για το black humor, το έκανα για να ευθυμήσουμε λιγάκι...

Αν πάρεις ένα φτηνό ταμπλετάκι πιστεύω θα κάνεις δουλειά.Απόσο γνωρίζω αν το έχεις μόνιμα στο φορτιστή όταν φτάσει η μπαταρία στο 100% έχει κύκλωμα που κόβει τη φόρτιση οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα.Η θερμοκρασία δεν προέρχεται από την οθόνη που θα είναι μόνιμα ανοιχτή αλλά από τον επεξεργαστή (ανάλογα τι φορτίο επεξεργάζεται) και από τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να το κλείσεις σε καμιά κατασκευή, μην ξεχάσεις να φροντίσεις και για τον εξαερισμό του, αλλιώς θα καεί σίγουρα.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα ένα 7άρι ταμπλετάκι της πλάκας (το πιο φτηνό που υπήρχε) ως μόντορ για κάμερα μέσω Wi-Fi, μόνιμα στο φορτιστή του, επί πολλούς μήνες συνεχώς ανοιχτό. Αδιάφορο ήταν αν ζεσταινόταν ή... θα ψηνόταν. (Η αλήθεια ήταν και πως ήθελα να δω πόσο θα κρατούσε μια τόσο φτηνή συσκευή σε... "σκίσιμο"). Την έβγαλε μια χαρά επί σχεδόν ένα χρόνο (έκλεινε ελάχιστα, όταν έκλεινε καμιά φορά και η κάμερα για reset). Παρέδωσε το πνέυμα όχι από χρήση, αλλά επειδή έπεσε κάτω και ο διακόπτης on/off χώθηκε στο κέλυφος. Βαρέθηκα να ασχοληθώ, σίγουρα είχε βγάλει τα λεφτά του. Επίσης με 12 μήνες εγγύηση, άστο να δείξει την αντοχή του. Κάποια στιγμή θα το φτιάξω κι αν ακόμα δουλεύει, θα του πιω κι άλλο το αίμα 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...