GeorgeGK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Όπως λέω και στον τίτλο μετά απο σχεδον 8 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το λαπτοπ μου και να πάω για ενα νέο υπολογιστη desktop αυτή την φορά. Πάμε στην φόρμα. Ποσό που διαθέτουμε :1200 (αν αξίζει κατι τότε μπορώ να ανεβασω το ταβάνι στα 1500 αλλά αν είναι για να δω οντως διαφορά και όχι για 5 fps σε κάποιο game) Χρήση υπολογιστή : Gaming και developing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κυρίως games ( πχ lol , forthnite, pubg, gta v , withcer ,dark souls), οσο αναφορά το developing κομματι το πιθανον κάποιο vm ή κατι τέτοιο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Χρειαζόμαστε οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μπορειτε να γράψετε αν κατι ειναι value for money εκτος απο ποντικι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν υπάρχει διαφορά στην τιμή( >50€ )τότε ας ειναι απο διαφορετικά αλλιώς για ευκολια ας ειναι απο 1 Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιαφορό εξαρταται αν ειναι ολα απο ενα ή απο διαφορετικά Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ε λογικά θα αγοράσω windows 10 που εχω δει απο ebay με 10€ αλλιώς μπορει να μου φερει και ο θειος μου Γενικά δεν εχω θεμα με intel ή amd. Με ενδιαφέρει κατι το οποιο θα ειναι δυνατο και θα κρατησει περισσότερο στο χρόνο. Το pc θα ειναι all around οποτε με ενδιαφέρει το multitasking (οχι οπως τώρα που για να παιξω κατι στο λαπτοπ πρέπει να ειναι τα παντα κλειστά ) Οc δεν εχω πρόβλημα να δοκιμάσω όταν φτάσει σε σημειο που δεν θα τραβάει το μηχανημα και θα χρειαζομαι το λιγο παραπάνω. Αν χρειάζεστε καποια πληροφοριά παραπάνω πείτε μου Ευχαριστώ
jeandoumpier Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Τα περισσότερα κομμάτια από priveshop.gr, βρίσκεται στην Αθήνα, κάνουν συναρμολόγηση και αποστέλλουν δωρεάν. Μνήμες και κάρτα γραφικών θα κουμπώσεις εσύ, αυτά μαζί με την οθόνη από το hellasphone.gr. Σύνολο 1165€ Υ.Γ. Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει το multitasking, προτιμήθηκε επεξεργαστής ryzen. Κάρτα γραφικών μπήκε AMD για να συνδιαστεί με την freesync οθόνη της σύνθεσης. Μηχανικό πληκτρολόγιο : https://www.skroutz.gr/s/10840289/Motospeed-CK108.html Ηχεία : https://www.skroutz.gr/comparelists/112?compare=2919905%2C6267060 3
koolisk6 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ενσταση μονο για τις μνημες,αφου του βαζεις ryzen σε τετοιο budget γιατι να μη παρει b-dies?
GeorgeGK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Kατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Να κάνω μερικές ερωτήσεις. Αν ειναι ευκολο να μου δείξεις και ενα build με intel για να συγκρίνω αν και απ όσο εχω διαβάσει οι Intel υπερτερούν λιγο κυρίως στα παιχνδία. Επίσης όσον αφορά με την καρτα γραφικών και το free sync απ οσο ξέρω το free sync προσαρμόζει την συχνότητα της οθονης στα fps της οθονης. Σωστά? Αν ισχυει αυτό υπάρχει περιπτωση σε καποιο game να βγάζει η καρτα ας πουμε 140 fps οποτε και η οθονη ειναι σαν 140hz ή καπου το εχω χάσει? Eπισης παλιοτερα θυμάμαι οι καρτες της amd είχαν θέματα με drivers, αυτά εχουν διορθωθεί πλεον? Εχει διαφορά απο την 1060 ή 1070(αν και δεν ξέρω αν χωράει στο budget) ή το free sync την κανει πολύ καλύτερη? Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις απλά επειδη το budget για εμενα ειναι σχετικά μεγάλο θελω να κάνω οσο το δυνατον καλύτερη αγορά για τα χρήματα που δινω Ευχαριστώ και πάλι.
DiaperCh@nger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευγενέστατος ο ts. Το pc που σου προτείνει ο @jeandoumpier είναι τέλειο. Αν σκέφτεσαι το oc μπορείς να ανέβεις σε 3200 c14 με λίγα παραπάνω χρήματα. 12 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Να κάνω μερικές ερωτήσεις. Αν ειναι ευκολο να μου δείξεις και ενα build με intel για να συγκρίνω αν και απ όσο εχω διαβάσει οι Intel υπερτερούν λιγο κυρίως στα παιχνδία. Το ''υπερτερούν'' είναι λίγο σχετικό, με την έννοια ότι για να διαπιστώσεις την υπερτατοσύνη τους πρέπει να έχεις 1080ti + 144Hz monitor. Διαφορετικά είναι πάνω κάτω ίδια πράγματα, τα παραπάνω threads και η δήλωση της amd ότι θα μπαίνουν και ryzen 2 στην παραπάνω πλατφόρμα ίσως να ξεπερνούν την τωρινή ''υπεροχή''. Παρόλαυτα αν επιλέξεις να πάρεις έναν i5 8400 πχ, δεν θα πετάξεις και τα λεφτά σου. Μια χαρά θα είσαι κι έτσι. 12 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Επίσης όσον αφορά με την καρτα γραφικών και το free sync απ οσο ξέρω το free sync προσαρμόζει την συχνότητα της οθονης στα fps της οθονης. Σωστά? Αν ισχυει αυτό υπάρχει περιπτωση σε καποιο game να βγάζει η καρτα ας πουμε 140 fps οποτε και η οθονη ειναι σαν 140hz ή καπου το εχω χάσει? To freesynk λειτουργεί σε ένα εύρος από fps, στο συγκεκριμένο monitor δεν το βρίσκω με ένα γρήγορο ψάξιμο, υποθέτω από 35 έως 75hz. Αν λοιπόν το pc αποδίδει σταθερά πάνω από το όριο του freesynk πχ 144Hz στο csgo, τότε απενεργοποιείς το freesynk και ενεργοποείς το mbr που υποστηρίζει το συγκεκριμένο monitor. Είναι μια εκδοχή backlight strobing που δουλεύει καλά σε σταθερά ψηλά fps. Επομένως όχι δεν γίνεται παραπάνω hz η οθόνη (κάποιες κλοκάρονται λίγο αν θες να ασχοληθείς) αλλά εντός του εύρους λειτουργίας του freesynk το monitor συγχρονίζεται με τη gpu και εξαλείφεται το screen tearing. Το λεγόμενο tearing είναι η ταυτόχρονη προβολή δύο διαφορετικών frames. Αυτό δημιουργεί ένα σκίσημο στην οθόνη. Προκαλείται από σκαμπανεβάσματα στα fps. 12 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Eπισης παλιοτερα θυμάμαι οι καρτες της amd είχαν θέματα με drivers, αυτά εχουν διορθωθεί πλεον? Γενικά τα τελευταία 2 ίσως 3 χρόνια όσο κλάμα ακούω από την NVIDIA άλλο τόσο ακούω από την AMD. 12 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Εχει διαφορά απο την 1060 ή 1070(αν και δεν ξέρω αν χωράει στο budget) ή το free sync την κανει πολύ καλύτερη? Αν και είναι πολύ πολύ υποκειμενικό, το synked gaming είναι ωραία εμπειρία. Εγώ από τότε που ξεκίνησα να παίζω με synk monitor πραγματικά δεν ξαναγυρίζω πίσω. Μπορεί να κάνω έκπτωση στο panel ή στα hz, όμως το synk είναι πια προαπαιτούμενο για μένα. Πιο συγκεκριμένα στην ερώτησή σου, θα προτιμούσα ξεκάθαρα μια 580 8gb με synk παρά μια 1070 χωρίς. Αν θέλεις να ξοδέψεις περισσότερα μπορείς να κοιτάξεις και σε vega 56 αντί της 1070 και θα έχεις και synk. edit βλέπω ακριβούτσικα τις vega 56 στην Ελλάδα. Πιθανόν να συμφέρει αγορά από εξωτερικό. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από DiaperCh@nger 2
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Σε competitive games δεν υπάρχει λόγος να έχεις το freesync ωστόσο
adtakhs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/7/2018 στις 1:23 ΠΜ, jeandoumpier είπε Τα περισσότερα κομμάτια από priveshop.gr, βρίσκεται στην Αθήνα, κάνουν συναρμολόγηση και αποστέλλουν δωρεάν. Μνήμες και κάρτα γραφικών θα κουμπώσεις εσύ, αυτά μαζί με την οθόνη από το hellasphone.gr. Σύνολο 1165€ Υ.Γ. Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει το multitasking, προτιμήθηκε επεξεργαστής ryzen. Κάρτα γραφικών μπήκε AMD για να συνδιαστεί με την freesync οθόνη της σύνθεσης. Μηχανικό πληκτρολόγιο : https://www.skroutz.gr/s/10840289/Motospeed-CK108.html Ηχεία : https://www.skroutz.gr/comparelists/112?compare=2919905%2C6267060 Πολύ καλή σύνθεση, το μόνο που ίσως άλλαζα θα ήταν η επιλογή του AMD R5 2600X για τα υψηλά BOOST ρολόγια του, ώστε να έχει και 6CORES/ 12 THREADS για multitasking, και υψηλά ρολόγια χωρίς να χρειάζεται να κλοκάρει. Εξάλλου δεν κοστίζει και πολύ παραπάνω. https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43869848 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από adtakhs
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας σχεδον εχω αποφασίσει και απ' οτι βλέπω συμφωνειτε ολοι για την συνθεση του jean. Να ρωτήσω μερικά τελευταια πράγματα. Αξίζει η αγορά M2 ssd σε σχεση με τον κλασσικο? Αξιζει ο παλιότερος 1700χ που εχει 8 πυρηνες και 16 thread σε σχεση με τα 6/12 του 2600? Επισης ειπατε οι περισσοτεροι για διαφορετικες μνημες ειδικα αν τον κλοκαρω κατι που ειναι μεσα οχι στα αμεσα σχεδια αλλα το σκεφτομαι οποτε ποιες μνημες θα προτεινατε? Υπάρχει καποια αξιολογη μητρικη για το build του jean που να εχει wifi μιας και θα βολευε λιγο παραπάνω ? Οχι απαραιτητα απλά λέω μηπως υπαρχει. Και τελος αξίζει να ανεβάσω το budget στα 1400-1500, θα ειχαμε κατι πιο αξιολογο σε μηχανημα που να κράταγε και λιγο παραπάνω? Σορρυ και πάλι για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ ολους που μπαινεται στο κοπο και απαντάτε.
DiaperCh@nger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Αξίζει η αγορά M2 ssd σε σχεση με τον κλασσικο? Για gaming όχι. Δεν υπάρχει καμία αντιληπτή διαφορά. Καλύτερα τα 20 ευρώ της διαφοράς τιμής να τα δώσεις για τον 2600Χ που έχει και καλύτερο cooler. Τουλάχιστον τη διαφορά που δεν αντιλαμβάνονται τα μάτια σου να την αντιλαμβάνονται τα αυτιά σου. 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Αξιζει ο παλιότερος 1700χ που εχει 8 πυρηνες και 16 thread σε σχεση με τα 6/12 του 2600? Ο 1700Χ είναι στη τιμή του 2600Χ άρα μεταξύ των δύο είναι πιο δόκιμη η σύγκριση. 1) ΑΝ σκοπεύεις να αγοράσεις μαμάτες μνήμες και να ασχοληθείς σοβαρά με το oc από την αρχή, θα έχεις ελάχιστα λιγότερο single thread performance αλλά +2 πυρήνες / +4 threads. 2) Αν τους αφήσεις όπως είναι, θα έχεις χειρότερο single thread performance αλλά +2 πυρήνες / +4 threads. Διαλέγεις και παίρνεις, για gaming, αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση όπως καταλαβαίνεις ο 2600Χ είναι προτιμότερος. 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Επισης ειπατε οι περισσοτεροι για διαφορετικες μνημες ειδικα αν τον κλοκαρω κατι που ειναι μεσα οχι στα αμεσα σχεδια αλλα το σκεφτομαι οποτε ποιες μνημες θα προτεινατε? https://www.skroutz.gr/s/8436583/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GVK.html Κακώς το ανέφερα νωρίτερα, θυμόμουν ότι είναι πιο κοντά οι τιμές, στα 50++ ευρώ από τις 3200c16 είναι πολύ κακό value οι παραπάνω. Μια χαρά oc θα κάνεις και με αυτές που έβαλε ο jean, μπορεί να μην πάρεις το 100% του oc potential και να πάρεις κάτι λιγότερο. Καλύτερα με το 50άρικο να πάρεις και 2600X και m.2 pci-e ssd😋. 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Υπάρχει καποια αξιολογη μητρικη για το build του jean που να εχει wifi μιας και θα βολευε λιγο παραπάνω ? Οχι απαραιτητα απλά λέω μηπως υπαρχει. Υπάρχει αλλά ανεβαίνει το κόστος δυσανάλογα. Πάρε έναν wifi controller καλύτερα. 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Και τελος αξίζει να ανεβάσω το budget στα 1400-1500, θα ειχαμε κατι πιο αξιολογο σε μηχανημα που να κράταγε και λιγο παραπάνω? Να ανέβεις 250-350 σε σχέση με την παραπάνω σύνθεση δηλαδή. Mε 250 δεν γίνονται πολλά πράγματα, άντε να δώσεις για τον 2600Χ, να δώσεις και για m.2 και για κάνα 27άρι ή 29άρι uw (εμένα δεν μ'αρέσουν) άντε και κάνα περιφερειακό. Με εξαίρεση τον 2600X και για περιφερειακά της προκοπής δεν πιστεύω ότι θα πολυπιάσουν τόπο. Αν ανέβεις στα 350+ μπορείς να πάρεις είτε vega 56, είτε ένα πραγματικά τούμπανο monitor όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσες να πάρεις και τα δύο😋. Για ένα από τα δύο εγώ θα προτιμούσα το monitor. Η 580 ίσως να ζοριστεί σε κάποιους τίτλους αλλά γενικά στέκεται αξιοπρεπέστατα σε 1440p. Άλλωστε δεν είναι αυτοσκοπός το όλα ultra. Με λίγο ρεγουλάρισμα στις ρυθμίσεις στέκεται παντού σε 1440p. --- Με λίγα λόγια, ή άσε το budget ως έχει μιας και η παραπάνω σύνθεση έχει πολύ καλό value, ή αν ανέβεις, ανέβα αρκετά για να τα σπρώξεις σε μαμάτο monitor ως επένδυση που θα σου μείνει και για επόμενα build. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από DiaperCh@nger 2
Havik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ότι αναφέρω είναι υποκειμενικό οπότε…. Οθόνη αν έχεις σκοπό να πας σε 24” (16:9) τότε αξίζει να δεις και 29” ultrawide (21:9) LG 29UM69G-B ο χώρος που κερδίζεις είναι αρκετός, επίσης φαίνονται πιο ωραία τα games. Εγώ τα παραπάνω χρήματα για M.2 θα τα έδινα, ο σκληρός είναι κάτι που χρησιμοποιείς συνέχεια και για τα πάντα.
GeorgeGK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Για μονιτορ πιστεύω το 24αρι με καλύπτει και μαλλον δεν θα ηθελα καποιο μεγαλυτερο, ετσι κι αλλιώς μελλοντικά σκοπεύω να αγοράσω αλλο ενα ώστε να εχω 2 οθονες οποτε δεν θα με βολέψει τοσο το 29''. Για επεξεργαστή μαλλον θα πάω στο 2600Χ γιατι μαλλον δεν θα κανω κανενα τρελο oc ειδικά τώρα στην αρχή που το pc δεν θα εχει κανενα θεμα. Ισως αργοτερα οταν αρχισει να ζοριζεται. Οποτε πάω για την συνθεση του jean με αλλαγή επεξεργαστή, εκτος αν εχει να προτείνει καποιος κατι αλλο. Να ρωτήσω θα πρεπει στην μητρική να γινει τιποτα bios update που βλέπω να λενε σε αρκετες ή ειναι ηδη ετοιμη? Επισης αν μπορει καποιος να προτεινει καποιον καλο m2 . Ευχαριστώ
DiaperCh@nger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Για επεξεργαστή μαλλον θα πάω στο 2600Χ γιατι μαλλον δεν θα κανω κανενα τρελο oc ειδικά τώρα στην αρχή που το pc δεν θα εχει κανενα θεμα. Ισως αργοτερα οταν αρχισει να ζοριζεται. Αργότερα όταν θα ζορίζεται δεν θα έχει κανένα νόημα. Δεν είμαστε στην εποχή του celeron 333A, ούτε του i7 920. Πάνε αυτά. Είτε το σπρώχνεις στο γκρεμό από την αρχή, είτε όταν αρχίσει να ζορίζεται δεν σε σώνει το +5%(ryzen) +10%(intel) συχνότητα. Καλύτερα τον 2600Χ με την ωραία του ξύκτρα, μπουστάρει και ψηλά μόνος του, όλα τέλεια! 34 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Οποτε πάω για την συνθεση του jean με αλλαγή επεξεργαστή, Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! 34 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Να ρωτήσω θα πρεπει στην μητρική να γινει τιποτα bios update που βλέπω να λενε σε αρκετες ή ειναι ηδη ετοιμη? Ναι ζήτα bios update από το κατάστημα αγοράς. 34 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Επισης αν μπορει καποιος να προτεινει καποιον καλο m2 . https://www.skroutz.gr/s/14857816/Samsung-970-Evo-NVMe-M-2-250GB.html Φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δώσεις έξτρα 30 ευρώ. Ποτέ και πουθενά με τη χρήση που κάνεις δεν θα δεις καμία διαφορά. Άμα θες ντε και καλά να βγάλεις 30 ευρώ παραπάνω από την τσέπη σου, πάρε ένα X470 αντί για X370. Θα μπουστάρει λίγο καλύτερα τον 2600Χ και τις μνημούλες, τρίχες δηλαδή, αλλά τουλάχιστον δεν είναι 0, ή πάρε ένα καλoύτσικο 27άρι monitor πχ https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=10441059,11885397 ή τύλιξε ένα 20άρικο και ένα δεκάρικο και βάλτα στο m.2 slot. Τουλάχιστον έτσι θα μείνουν ως προστιθέμενη αξία🤪 στο pc!! 😁😁 😁 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από DiaperCh@nger 1
GeorgeGK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Λοιπον την δευτέρα θα κανω λογικά την παραγγελία οπότε αν κάποιος δεν εχει να προτείνει κατι διαφορετικό πάω στο build του jean με επεξεργαστή τον 2600Χ και ραμ αυτές https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Skill-Flare-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GFX.html . Στις 12/7/2018 στις 11:48 ΜΜ, DiaperCh@nger είπε Άμα θες ντε και καλά να βγάλεις 30 ευρώ παραπάνω από την τσέπη σου, πάρε ένα X470 αντί για X370. Θα μπουστάρει λίγο καλύτερα τον 2600Χ και τις μνημούλες, τρίχες δηλαδή, αλλά τουλάχιστον δεν είναι 0 Αν δεν κοιτάζω κατι λαθος η χ470 εχει την διπλάσια τιμή απο την χ370 και η διαφορά ειναι τριχες οπως λες μαλλον δεν αξίζει Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια εδώ και κυρίως τον jean για το build και τον DiaperCh@nger για τις εκτενείς απαντησεις του. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Για οθόνη εγώ συμφωνώ με τον havik Εφόσον σκέφτεσαι για dual δες λίγο 29 ή 34 ultrawide https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html https://www.skroutz.gr/s/14161744/LG-34UM59-P.html διαφορά 24ας wide με 34α ultrawide http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-34-inch-21x9 Ακόμα μπορείς να συνδέσεις δύο pcs (αντι για δύo οθόνες με kvm) και να χωρίσεις στη μέση την οθόνη με dual controller ή απλά σε όσα κομμάτια θές ένα pc με το onscreen control
GeorgeGK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά μαλλον θα μεινω στις 24αρα μιας και θεωρώ οτι ειναι αρκετα μεγάλη για την χρηση της. Φοβάμαι οτι οι μεγαλυτερεες θα με κουράζουν αφου η οθονη θα ειναι πανω στο γραφειο και δεν θα ειναι μεγάλη η απόσταση. Για κουτι αλλες προτάσεις υπαρχουν? Γιατι διαβάζω σε καποιες κριτικες και μιλάνε για κακο airflow και αναπτυσσονται θερμοκρασιες. Εκτος αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος απο εδώ και δεν ισχυει Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από GeorgeGK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα