laradoomed123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Το ερώτημα είναι μέχρι που θα φτάσει ο βασιλιάς το Fortnite, που κλείνει σχεδόν ένα χρόνο, γίνεται όλο και καλύτερο και έτσι όπως πάει θα φτάσει-ξεπεράσει σε ενεργούς χρήστες το lol στις καλές του εποχές.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, panoskatos είπε http://lmgtfy.com/?q=Προφανώς+δεν+ξέρεις ισως αλλα ξερω να googlαρω, δεν παει ο νους σου τι μπορεις να μαθεις εκει μεσα για τα παντα !
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, Darkito είπε ισως αλλα ξερω να googlαρω, δεν παει ο νους σου τι μπορεις να μαθεις εκει μεσα για τα παντα ! Άμα ξέρεις να γκουγκλαρεις πάω πάσο. Τελικά ποιος θα απαντήσει στην ερώτηση που έκανα? Darkito εσύ που ξέρεις να γκουγκλαρεις θα μου λύσεις την απορία?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panoskatos είπε Άμα ξέρεις να γκουγκλαρεις πάω πάσο. Τελικά ποιος θα απαντήσει στην ερώτηση που έκανα? Darkito εσύ που ξέρεις να γκουγκλαρεις θα μου λύσεις την απορία? τεμπεληηη δεν πατησες ποτε το λινκ που σ στειλαα Battle royale game From Wikipedia, the free encyclopedia A battle royale game, also spelled battle royal, is a video game genre that blends the survival, exploration and scavenging elements of a survival game with last-man-standing gameplay. Battle royale games challenge a large number of players, starting with minimal equipment, to search for weapons and armor and eliminate other opponents all while avoiding being trapped outside of a shrinking "safe area", with the winner being the last competitor in the game Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Console Master0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ο λόγος που το Fortnite είναι τόσο επιτυχημένο σε σχέση με όλα τα άλλα είναι γιατί βγαίνει παντού! Κυριολεκτικά multipltaform, πιο multiplatform δεν γίνεται! Και γιατί είναι ftp! Btw ευτυχώς που είδα αυτό το άρθρο γιατί δεν ήξερα ότι το Darwin Project και θέλω να το δοκιμάσω! 1
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Darkito είπε τεμπεληηη δεν πατησες ποτε το λινκ που σ στειλαα Battle royale game From Wikipedia, the free encyclopedia A battle royale game, also spelled battle royal, is a video game genre that blends the survival, exploration and scavenging elements of a survival game with last-man-standing gameplay. Battle royale games challenge a large number of players, starting with minimal equipment, to search for weapons and armor and eliminate other opponents all while avoiding being trapped outside of a shrinking "safe area", with the winner being the last competitor in the game Εγώ είμαι ο τεμπέλης? 😂 Έκανες copy - paste από Wikipedia? Δεν ξέρω αγγλικά μαν! Βοήθησε πιο πολύ!
Ocelote Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 @panoskatos Φαντάσου έναν χάρτη, τα όρια του οποίου συνεχώς μικραίνουν (συνήθως διατηρώντας σχήμα κύκλου με το κέντρο του να επιλέγεται τυχαία). Οι παίκτες πασχίζουν αφ' ενός να παραμείνουν εντός των ορίων, αφ' ετέρου να εξολοθρεύσουν τους υπόλοιπους. Ο τελευταίος κερδίζει. 2
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ocelote είπε @panoskatos Φαντάσου έναν χάρτη, τα όρια του οποίου συνεχώς μικραίνουν (συνήθως διατηρώντας σχήμα κύκλου με το κέντρο του να επιλέγεται τυχαία). Οι παίκτες πασχίζουν αφ' ενός να παραμείνουν εντός των ορίων, αφ' ετέρου να εξολοθρεύσουν τους υπόλοιπους. Ο τελευταίος κερδίζει. Πωπω πολύ χάλια μου ακούγεται! Από την άλλη έχει το καλό ότι είναι αντικαμπερικο το σύστημα. Σ ευχαριστώ για την επεξήγηση. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από panoskatos Ορθογραφικό λάθος 1
Ocelote Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) @panoskatos κανένα πρόβλημα Τα battle royale, η αλήθεια είναι, πως δεν είναι για όλους. Ανάλογα το παιχνίδι είναι απαιτητικά -το Fortnite π.χ. συνδυάζει το shooting με το χτίσιμο (δες μερικά βίντεο στο YouTube ή το Twitch και θα καταλάβεις). Χρειάζεται αρκετή προπόνηση για να «πάρει κάποιος το κολάι» και όπως σωστά αναφέρεις δεν είναι για 'κείνους που προτιμούν να «στήνουν καραούλι» κάπου περιμένοντας. Κι αυτό γίνεται δηλαδή αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο να είσαι αυτός που θα επικρατήσει στο τέλος (το κάθε παιχνίδι βρίσκει τον τρόπο να το πετυχαίνει με τον χάρτη που διαρκώς συρρικνώνεται να κάνει τη δουλειά του). Στις 10/7/2018 στις 12:29 ΜΜ, laradoomed123 είπε Το ερώτημα είναι μέχρι που θα φτάσει ο βασιλιάς το Fortnite, που κλείνει σχεδόν ένα χρόνο, γίνεται όλο και καλύτερο και έτσι όπως πάει θα φτάσει-ξεπεράσει σε ενεργούς χρήστες το lol στις καλές του εποχές. . @laradoomed123 πολύ καλή ερώτηση. Μέχρι στιγμής -βλέποντας και τα όσα έχουν κυκλοφορήσει για την επόμενη σεζόν- η Epic τα πάει μια χαρά. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται όλοι όσοι σπεύδουν να ακυρώσουν τα battle royale -συμπεριλαμβανομένων και πολλών στα σχόλια, εδώ- είναι πως με το Fortnite, η Epic μοιάζει να έχει βρει έναν υπέροχο και συνάμα πρωτότυπο τρόπο να διηγείται ιστορίες. Δες πώς εξελίσσεται ο χάρτης με κάθε σεζόν. Δες τα γεγονότα που καταγράφονται, τις κινήσεις που γίνονται. Έχουν ένα κόνσεπτ, ένα σενάριο που υπηρετούν και αυτό, να το θυμάσαι, είναι μια τάση που θα παίξει τεράστιο ρόλο στο gaming εν καιρώ. Οι περισσότεροι -συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου- θεωρούσαν κάποτε πως το Fortnite BR δεν είχε σεναριακό υπόβαθρο, background, κάτι στο οποίο να στηριχθεί. Ε, το comeback της Epic και ο τρόπος που «έχτισε» τις βάσεις του τίτλου, θωρακίζοντάς τον, είναι για σεμινάριο... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Ocelote 1
Rubin074 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μου κάνει φοβερή εντύπωση που αναφέρεται στη λίστα το Battlelands Royale. Δε το περίμενα. Βασικά με το που είδα τον τίτλο του άρθρου, είχα σκοπό να το γράψω στα σχόλια αλλά μετά είδα ότι υπάρχει και στο κείμενο. Το παιχνιδάκι είναι απίστευτο. Εξαιρετική παραγωγή και με σούπερ υποστήριξη. Προσωπικά το τίμησα και με το season/battle pass του (λίγο πάνω από 5 ευρώ) το οποίο είναι υπερτίμιο. Το έχουμε λιώσει με κάτι φιλαράκια δυο βδομάδες τώρα. 1
Cr3sp0 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μια χαρά. Στη λίστα θα προσέθετα και το Hunt Showdown. Είναι σε Early Access αλλά συνδυάζει PvP και PvE. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα