zakailiou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 4:52 ΜΜ, greed είπε Γιατι το λες αυτο; Διαβασες ανάλυση στα χαρακτηριστικά τους κ ειδες πως ειναι 4k? Κοίτα αν έχεις κάποια απορία ή πρόβλημα και δεν μπορείς να το περιγράψεις τότε πως να σε βοηθήσουμε ? Πες τι θέλεις, με τον τρόπο που μπορείς, και θα κάνω ότι μπορώ να στο αναλύσω. Αν επιθυμείς να ακριβολογούμε ... το 4Κ που σκάλωσες ... live with it ... έτσι κυκλοφορεί στην "πιάτσα" και αυτό χρησιμοποιούμε και εδώ εν χάρη συντομίας. Η ανάλυση που ονομάζουμε 4Κ ( 3840 x 2160 ) σε αρκετές τηλεοράσεις αποτελείται από RGB στοίχιση ή διάταξη ή δομή pixel ( όπως θέλεις πές το). Το πρότυπο χρώματος RGB = RED GREEN BLUE που εφαρμόζει ο ανταγωνισμός, το εφαρμόζει και η LG σε κάποια μοντέλα. Όταν λοιπόν έχουμε RGBW δομή ( αντί RGB ) τότε σημαίνει ότι σε κάθε συστάδα έγχρωμων pixel υπάρχει και ένα λευκό. Αποτέλεσμα 2880 RGB pixels και 960 λευκά. Όλη αυτή η πρωτοτυπία της LG, δεν είναι κάποια ευφάνταστη συνταγή για ποιοτικότερη εικόνα δυστυχώς, αλλά φθηνό marketing. Μην προτείνεις λοιπόν και μην παραπληροφορείς για αυτά που θα έπρεπε να κατηγορείς. LINK έχεις, πληροφορίες έχεις, κάνε τις πράξεις μόνος σου Μόλις διάβασα τις προηγούμενες σελίδες ... Κακώς έκατσα και έγραψα όλα αυτά ... Είσαι TROLL και πας άκλαυτος για ingore list Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από zakailiou
greed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν το μόνο αντεπιχείρημα είναι οτι καμία δεν είναι 4Κ γιατί είναι 3820 και όχι 4096, καλό είναι να βρεις κάτι άλλο. Και αλήθεια πες μου, έχει το επίσημο UHD σήμα η LG σου ή όχι; Γιατί άλλα διαβάζω. TVs that use RGBW pixel configurations “do not meet the CEA requirements for UHD TVs due to the limitations on pixel colors,” https://www.twice.com/product/samsung-promotes-cea-s-ultra-hd-logo-disses-lgs-rgbw-technology-58403 Κοίτα να χαρείς την TV σου, αλλά μην χώνεσαι σε άλλα θέματα λέγοντας...ψέματα. TV πήρες, όχι μετοχές. Ξανα το ιδιο στορυ ξανα την ιδια απάντηση δεν θα την δινω στον καθένα. Μιλας για μια μάρκετινγκ επίθεση της σαμσουνγκ σε lg του 2015 και τωρα εχουμε 2018. Επίσημα λοιπον η lg κατέχει uhd logo ψαξτο.. Αν τωρα δεν σου κάνει τι να κάνουμε; Ο αλλος μετράει τα λευκα πιξελ ξεχωριστά. Τι να λεμε τωρα; Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από greed
greed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Heybro3 είπε Τα λευκά δεν μετράνε για αυτό πέφτει η ανάλυση στα 2820. Μόνο 4k δεν είναι τα της LG. Δίπλα δίπλα με κάποιο 4k panel φαίνεται η διαφορά. Καμια διαφορα. Το λευκο δεν ειναι πληροφορια; Που αμα δεις λευκο σε rgbw θα κλαψεις σε σχεση με το rgb. Εχει τόνους το λευκο που σε μια rgb δεν θα δεις ποτε πραγματικο λευκό. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από greed
greed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Heybro3 είπε Τα έχεις δοκιμάσει? Γιατί στα μάτια μου βλέπω διαφορά σε καθαρό 4k αρχείο. Όχι τίποτα τρελό αλλά λίγο στη λεπτομέρεια φαίνεται αν παρατηρήσεις. Ναι το εχω τεστάρει. Αν τωρα κατσεις σε 30-40 cm θα δεις ελάχιστα πιο σαρπ εικόνα κατι που δεν το βλεπεις σε μεγαλυτερη αποσταση.. Αλλα ακομα και αυτο θα το ζορισεις πολύ για να γινει.. Ακομα και τα παραδειγματα που βαζανε τα φανμποις της σαμσουνγκ πριν καποια χρονια ειναι με φουλ ζουμ κ τρελές διαφορές δεν υπάρχουν. Και το 8k άχρηστο θα ειναι... Που να δεις τοσο μικρούς κόκκους πιξελ σε μια 50-65αρα απο 3 μετρα απόσταση; Εκει μιλαμε για 100+ ιντσες για να νιώσεις. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από greed
cineaste Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, greed said: Ξανα το ιδιο στορυ ξανα την ιδια απάντηση δεν θα την δινω στον καθένα. Μιλας για μια μάρκετινγκ επίθεση της σαμσουνγκ σε lg του 2015 και τωρα εχουμε 2018. Επίσημα λοιπον η lg κατέχει uhd logo ψαξτο.. Αν τωρα δεν σου κάνει τι να κάνουμε; Ο αλλος μετράει τα λευκα πιξελ ξεχωριστά. Τι να λεμε τωρα; Σε ποια μοντέλα έχει CEA logo, σε αυτά που δεν είναι RGBW? 😂 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από cineaste 1
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, cineaste είπε Σε ποια μοντέλα έχει CEA logo, σε αυτά που δεν είναι RGBW? 😂 Σε αυτα αναφερεται, τα RGBW ακομα δεν εχουν.
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Σε αυτα αναφερεται, τα RGBW ακομα δεν εχουν. Και ποτέ δεν θα έχουν. Εκτός αν προσθέτουν το λευκό, και δεν αντικαθιστούν.
Geo4ever Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Το είχα ξανααναφερει ότι η lg το αναφέρει ότι τα πάνελ είναι 75%rgbw και 25%rgb. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν αναφέρουν τπτ, αυτό δε σημαίνει αυτομάτως ότι είναι 100%rgb. Επίσης στα καλά μοντέλα το rgbw εφαρμόζεται στο ίδιο πίξελ ξεχωριστά, δλδ το ίδιο πίξελ μπόρει να εφαρμόσει τα 4 χρώματα. Τέλος πάντων ας μπουν όσοι αγόρασαν την τηλεόραση να πουν τις απόψεις τους μέσα από την εμπειρία που στην τελική η εμπειρία μετράει και όχι τα νούμερα. Καταρχήν μέγια στο φίλο που αγόρασε την τηλεόραση. Κατά δεύτερον πιστεύω ότι δε θα μετανιώσει τα χρήματα που έδωσα με αυτά που θα πάρει. Εμενα στη συγκεκριμένη τηλεόραση μου άρεσανπαρα πολύ τα χρώματα, γωνίες θέασης και η εφαρμογή του HDR, δε μου αρέσει το edge lighting και το ο τοπικός οπίσθιος φωτισμός που σε κάποιες περιπτώσεις φωτίζει άσχημα στη γωνίες που είναι μαύρο κατά διάστηματα, δε ξέρω αν διορθώνεται κάπως
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Geo4ever είπε Το είχα ξανααναφερει ότι η lg το αναφέρει ότι τα πάνελ είναι 75%rgbw και 25%rgb. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν αναφέρουν τπτ, αυτό δε σημαίνει αυτομάτως ότι είναι 100%rgb. Επίσης στα καλά μοντέλα το rgbw εφαρμόζεται στο ίδιο πίξελ ξεχωριστά, δλδ το ίδιο πίξελ μπόρει να εφαρμόσει τα 4 χρώματα. Τέλος πάντων ας μπουν όσοι αγόρασαν την τηλεόραση να πουν τις απόψεις τους μέσα από την εμπειρία που στην τελική η εμπειρία μετράει και όχι τα νούμερα. Καταρχήν μέγια στο φίλο που αγόρασε την τηλεόραση. Κατά δεύτερον πιστεύω ότι δε θα μετανιώσει τα χρήματα που έδωσα με αυτά που θα πάρει. Εμενα στη συγκεκριμένη τηλεόραση μου άρεσανπαρα πολύ τα χρώματα, γωνίες θέασης και η εφαρμογή του HDR, δε μου αρέσει το edge lighting και το ο τοπικός οπίσθιος φωτισμός που σε κάποιες περιπτώσεις φωτίζει άσχημα στη γωνίες που είναι μαύρο κατά διάστηματα, δε ξέρω αν διορθώνεται κάπως Με μπερδεψες λιγο, τι εννοεις πως η LG γραφει 75% RGBW και 25% RGB? 75% RGB ειναι και 25% W (ουδετερο με λιγα λογια). Επισης κανεις δεν λεει πως οποιος αγοραζει LG μοντελα RGBW οτι δεν θα μεινει ευχαριστημενος, αλλο το ενα αλλο το αλλο.
borealisnor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα αγοράζοντας από Κωτσόβολο μια hisense 50αρα. Δεν το περίμενα, καλή ποιότητα και τρομερός ήχος. Από διάρκεια θα δούμε...δεν έβαλα έξτρα εγγύηση έναν αγιασμό μόνο την έκανα 😛
georgatc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Πήρα την 55sj800v, φοβερή εικόνα, πολύ καλός ήχος. Rgbw panel, 120hz. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα