Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, greed είπε

1ον τo 4k δεν ειναι 3840.

Και 2ον https://www.displayspecifications.com/en/model/d611126b

Διαβαζεις τι γραφεις;

Την αναλυση την αναγραφουμε με το 2ο σκελος (2160p και στις 2 περιπτωσεις).

Το θεμα ειναι πως οι RGBW εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναλυση 2880χ2160 (αντι για 3840χ2160p)

Τωρα τι προσπαθεις να δειξεις με το displayspecs πραγματικα δεν καταλαβαινω. Copy-paste κανουν σε αυτη την σελιδα τα αναγραφομενα χαρακτηριστικα που δινει καθε εταιρεια και η LG ΔΕΝ λεει ΠΟΥΘΕΝΑ (δεν ειπαμε οτι ειναι χαζοι) πως τα RGBW ειναι υποδιεστερα.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Διαβαζεις τι γραφεις;

Την αναλυση την αναγραφουμε με το 2ο σκελος (2160p και στις 2 περιπτωσεις).

Το θεμα ειναι πως οι RGBW εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναλυση 2880χ2160 (αντι για 3840χ2160p)

Τωρα τι προσπαθεις να δειξεις με το displayspecs πραγματικα δεν καταλαβαινω. Copy-paste κανουν σε αυτη την σελιδα τα αναγραφομενα χαρακτηριστικα που δινει καθε εταιρεια και η LG ΔΕΝ λεει ΠΟΥΘΕΝΑ (δεν ειπαμε οτι ειναι χαζοι) πως τα RGBW ειναι υποδιεστερα.

Οτι πεις μη στο χαλάσω. Ειναι κατώτερα. 4κ η samsung παντως δεν εχει βγαλει αλλα να μη στο χαλάσω και εκει. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια τσιλαρετε. εχει lg τι θα ελεγε.!

ολοι ξερουμε την αληθεια με την πατεντα της lg.

παμε παρακατω μην χαλαμε το θεμα.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Age4Greeks είπε

Προφανώς του Greed του αρέσει να παίζει με τις λέξεις (και εδώ με τα ακριβή νούμερα). Ξεφύγαμε από το θέμα όμως. 

Ολη η αγορα εχει αναγνωρισει το 3840χ2160p σαν 4k αλλα εκεινος οχι. Τι αλλο να πουμε;

46 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εμεις την ξερουμε, πολυς κοσμος ομως οχι αυτο ειναι το θεμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Ολη η αγορα εχει αναγνωρισει το 3840χ2160p σαν 4k αλλα εκεινος οχι. Τι αλλο να πουμε;

Σε αυτους που θελουν να μαθουν και δεν ξερουν να τους την πουμε. σε αυτους που ξερουν και πανε να το παιξουν τρελιτσα δεν χρειαζεται να χαλαμε τα ποστ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

Σε αυτους που θελουν να μαθουν και δεν ξερουν να τους την πουμε. σε αυτους που ξερουν και πανε να το παιξουν τρελιτσα δεν χρειαζεται να χαλαμε τα ποστ.

Και εκεινοι που δεν ξερουν αλλα απλα διαβαζουν τι γραφει ο καθενας χωρις να ρωτανε; Δεν κανουν ΟΛΟΙ λογαριασμο στο Insomnia απλα για να κανουν μια ερωτηση παιδες.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ενω εσυ εχεις τι; samsung ή sony? 

Τσιλ γιατι πριν λιγο καιρο με κραζανε καποια ατομα εδω μεσα που αλλαζα tvs σαν τα πουκάμισα.

3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Η αγορα αναγνωρίζει το rgbw ως 4k.

Εγω παντως εχοντας αλλαξει 4ης tv τους τελευταιους 14ης μηνες δεν ξέρω..

Οπως και να εχει ας περιμένετε 2 χρονια που το 8k θα ειναι τις μόδας.. Οποιος εχει full hd δεν υπάρχει λόγος να παει σε ψευδο4k ή καλυτερα 3k ultra οπως θα έπρεπε να λέγεται.. Ποσο μαλλον που τα ledακια ειναι σε νηπιακή φάση.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
6 ώρες πριν, greed είπε

Ενω εσυ εχεις τι; samsung ή sony? 

Τσιλ γιατι πριν λιγο καιρο με κραζανε καποια ατομα εδω μεσα που αλλαζα tvs σαν τα πουκάμισα.

Η αγορα αναγνωρίζει το rgbw ως 4k.

Εγω παντως εχοντας αλλαξει 4ης tv τους τελευταιους 14ης μηνες δεν ξέρω..

Οπως και να εχει ας περιμένετε 2 χρονια που το 8k θα ειναι τις μόδας.. Οποιος εχει full hd δεν υπάρχει λόγος να παει σε ψευδο4k ή καλυτερα 3k ultra οπως θα έπρεπε να λέγεται.. Ποσο μαλλον που τα ledακια ειναι σε νηπιακή φάση.

Παραμένω δυναμικά με σονυ. Την εικόνα που σου βγάζει δύσκολα την αλλάζεις. Αλλά μια 9005 θα ήταν ότι πρέπει. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Παραμένω δυναμικά με σονυ. Την εικόνα που σου βγάζει δύσκολα την αλλάζεις. Αλλά μια 9005 θα ήταν ότι πρέπει. 

Με lg panel δεν πας πουθενά :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, greed είπε

Με lg panel δεν πας πουθενά :P

ποιος σου ειπε οτι εχει lg?η AUO η BOE εχει.

και lg να ειχε τουλαχιστον θα ηταν va rgb.οχι τα 3κ ips bleed flashlight gray

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

ποιος σου ειπε οτι εχει lg?η AUO η BOE εχει.

και lg να ειχε τουλαχιστον θα ηταν va rgb.οχι τα 3κ ips bleed flashlight gray

Γελανε και οι πέτρες.

701v boe panel ειχε και εφυγε σε μια βδομάδα 120€ κατω. Η sj810v μαμα lg panel και δινει πόνο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greed είπε

Γελανε και οι πέτρες.

701v boe panel ειχε και εφυγε σε μια βδομάδα 120€ κατω. Η sj810v μαμα lg panel και δινει πόνο.

Εγω μιλάω για την 9005 εσυ δεν ξέρω γιατί μιλάς. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εγω μιλάω για την 9005 εσυ δεν ξέρω γιατί μιλάς. 

Για τα πανελ τις πλακας ανεξαρτήτου μοντελου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greed είπε

Για τα πανελ τις πλακας ανεξαρτήτου μοντελου.

Αν το μόνο αντεπιχείρημα είναι οτι καμία δεν είναι 4Κ γιατί είναι 3820 και όχι 4096, καλό είναι να βρεις κάτι άλλο.

Και αλήθεια πες μου, έχει το επίσημο UHD σήμα η LG σου ή όχι; Γιατί άλλα διαβάζω. TVs that use RGBW pixel configurations “do not meet the CEA requirements for UHD TVs due to the limitations on pixel colors,” https://www.twice.com/product/samsung-promotes-cea-s-ultra-hd-logo-disses-lgs-rgbw-technology-58403

Κοίτα να χαρείς την TV σου, αλλά μην χώνεσαι σε άλλα θέματα λέγοντας...ψέματα. TV πήρες, όχι μετοχές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...