isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημερα.... Εχω περασει τα windows 7 που ειναι σπασμενα, οπως επισης και τα office 2016 που κλειδι αγορασμενο απο το ebay.... Αν με αυτά που σου εγραψε ο micos000 δεν ξεπέρασες το προβλημα, τοτε εγω τολμώ να μαντέψω οτι το σπαστήρι δημιουργεί τις συνθήκες να μην μπορείς να περάσεις το συγκεκριμένο update. Υποθέτω δε θες να κάνεις εκ νεου εγκατάσταση, ουτε να πάρεις licence, οποτε ξέχασε τα συγκεκριμένα updates και keep going.
takoulou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ελα... Μπορει να συμβαινει αυτο.. Μαλλον δεν θελω να κανω ξανα εγκατασταση παλι... Μπορω να παρω licence;; Απο που... Θα αλλαξει κατι;;
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τα σπαστήρια επηρεάζουν το kms με το οποίο "ασχολούνται" και πολλά απο τα updates. Δεν είμαι σιγουρος αν ειναι ο λόγος για τα συγκεκριμένα updates που εχεις προβλημα (και σιγουρα δεν θα το ψάξω διεξοδικά) εφόσον με τα αλλα που διαβασα και εκανες δε βρεθηκε λύση, καταλήγω εκει. Licence μπορεις να πάρεις απο διάφορες πηγές αλλά και να την περάσεις δεν ξέρω αν θα λυθει το προβλημα, αν πρώτα δεν ξηλώσεις για τα καλα τις αλλαγες του σπαστηριου. Πέρα απο το δικό σου θέμα, εγώ είμαι τον καθαρών εγκαταστάσεων και οχι βαλε-βγαλε εργαλεία. Δικός μου τρόπος σκέψης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις