xalkias99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τον τελευταίο καιρό καθως παιζω παιχνιδια καποια στιγμη μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου τα fps πεφτουν κατα πολυ. Παιχνιδια οπως AC origins που αρχικα οταν τα ανοιγω τα παιζω 30-40 fps σε med-high settings μετα απο λιγο παιφτουν τα fps σε 20-25 το ιδιο και στο skyrim τα fps ειναι 60+ και καποια στιμγη πεφτουν στα 30. Τον υπολογιστη τον εχω κοντα 4 χρονια τωρα και δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο. H καρτα γραφικων ειναι η r9 280x και ο επεξεργαστης i5 3470. Αν γινεται να βοηθήσετε λιγακι γιατι δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
antbyron Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει; Μήπως γίνεται throttling.
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 99.9% throttling είναι και μάλλον από την 280x. Tσέκαρε τα temps σου και τα ρολόγια όσο παίζεις με το rivatuner.
xalkias99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μόλις τσεκαρα και οτνως ηταν πολυ υψηλά. Η καρτα έπιανε κοντα 90 βαθμους και ο επεξεργαστης 75+. Τι κανω τωρα?
antbyron Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθάρισμα, κουτί, ανεμιστήρες(κάρτας, επεξεργαστή, κουτιού) και αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή και στην κάρτα. Πόσους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί και πως είναι τοποθετημένοι; Ανέβασε μια εικόνα του εσωτερικού του κουτιού. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από antbyron
xalkias99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καθαρισμα του κουτιού εκανα πριν απο λιγο και ειδη βελτιώθηκε και σταματησε να κανει throttle αλλα εχει ακομη υψηλες θερμοκρασιες. Εχω 3 ανεμιστήρες, ενα μπροστα στο κουτι και ενα απο κατω που βαζουν αερα και ενα στο πισω πανω μερος που βγαζει αερα. Παστα δεν εχω οποτε θα παρω μια, ποια μου προτείνεται?
antbyron Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Arctic MX-4 και μία άλλη προτείνεται, λέγεται mk-κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Άμα ψάξεις στο google best thermal paste θα βρεις αρκετές. Επίσης ψάξε και στο ινσομνια κάνα θέμα ανάλογο. Πχ. https://www.insomnia.gr/search/?q=thermal paste&type=forums_topic&search_in=titles Για το κουτί και τις σκόνες πάρε ένα blower να έχεις να το φυσάς. Θέλει λίγη προσοχή αν είναι πολύ δυνατό. Τους ανεμιστήρες μια χαρά τους έχεις. Ένα σύνηθες λάθος με την κάρτα γραφικών και τις θερμοκρασίες της, είναι να βαράνε ανεμιστήρες πάνω της, είτε από το πλαινό καπάκι είτε ο ανεμιστήρας της ψύξης της cpu. Καλό είναι ο ανεμιστήρας της ψύξης του επεξεργαστή να βγάζει είτε από πάνω είτε από πίσω από το κουτί. Τι ψύκτρα έχεις;
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Σίγουρα η κάρτα γραφικών θέλει καθάρισμα και νέα πάστα στον επεξεργαστή της με το σύστημα ψύξης. Προσοχή όταν αφαιρέσεις το σύστημα ψύξης από την κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα