kosfount Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 No problem,μόλις φόρτισα αλλά για κάποιο λόγο δεν εχει μηδενίσει η οθόνη,περιεργο...
papafigos84 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 θα κανω κι εγω 2 ερωτησεις να ολοκληρωθει η ανακριση του φιλου. Πως παμε απο notifications, ερχονται στην ωρα τους; Πως παμε απο multitasking; Κραταει τιποτα στη μνημη ή ολα reload;
Antretng Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kosfount είπε No problem,μόλις φόρτισα αλλά για κάποιο λόγο δεν εχει μηδενίσει η οθόνη,περιεργο... Σε ευχαριστώ για το screenshot. Στο m6 note φίλου του έβγαζε κάτι περίεργα υπερβολικά μεγαλα sot (μάλλον bug του λογισμικού) που δεν παίζει να τα είχε κάνει (οπως μου ελεγε). Ακόμα και με το GSam δεν έβγαλε άκρη. Βέβαια ο φίλος είναι επαρχία και δεν το πιασα ποτέ στα χέρια μου. Οπότε ίσως να κάνει καποιο λάθος. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Antretng
panatha1369 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 οσοι το πηραν μπορουν να μου πουν τι σαρ γραφει μεσα το manual??
kosfount Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν notifications είχα τεράστιο θέμα με το mx4 με flyme 6,στο 7 πέρασα κατευθείαν flume 7 global και μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα,ολα δουλεύουν όπως πρέπει Multitasking όντως καταλαβαίνω γιατι το ρωτάς, το mx4 έιχε πολύ επιθετικό task manager,ίσως λόγο ραμ δεν ξέρω,στο 7 φαίνεται να το έχουν διορθώσει και αυτό,για να σου δώσω να καταλάβεις,εχω Google Maps στο background μιλάω με ανοιχτή ακρόαση και στο Viber ταυτόχρονα,χωρια τις 5-6 εφαρμογές που έχω ξεχασμένες ανοιχτές και δεν κατάλαβα κάποιο κόλλημα Sar δεν βρήκα να γράφει πουθενά στο manual και είναι και στα αγγλικα Επίσης τώρα που το θυμήθηκα,δεν μπορείς να μπεις σε engineer mode όπως στο mx4 και επίσης δεν έχει root από την μάνα του,μικρο το κακό στο δευτερο Με έχει νευριάσει τώρα το ο χρόνος on screen που δεν μηδένισε, καμία ιδέα? Ξέρετε κανένα app που να κάνει αυτή τη δουλειά? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kosfount 1
Antretng Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, kosfount είπε Λοιπόν notifications είχα τεράστιο θέμα με το mx4 με flyme 6,στο 7 πέρασα κατευθείαν flume 7 global και μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα,ολα δουλεύουν όπως πρέπει Multitasking όντως καταλαβαίνω γιατι το ρωτάς, το mx4 έιχε πολύ επιθετικό task manager,ίσως λόγο ραμ δεν ξέρω,στο 7 φαίνεται να το έχουν διορθώσει και αυτό,για να σου δώσω να καταλάβεις,εχω Google Maps στο background μιλάω με ανοιχτή ακρόαση και στο Viber ταυτόχρονα,χωρια τις 5-6 εφαρμογές που έχω ξεχασμένες ανοιχτές και δεν κατάλαβα κάποιο κόλλημα Sar δεν βρήκα να γράφει πουθενά στο manual και είναι και στα αγγλικα Επίσης τώρα που το θυμήθηκα,δεν μπορείς να μπεις σε engineer mode όπως στο mx4 και επίσης δεν έχει root από την μάνα του,μικρο το κακό στο δευτερο Με έχει νευριάσει τώρα το ο χρόνος on screen που δεν μηδένισε, καμία ιδέα? Ξέρετε κανένα app που να κάνει αυτή τη δουλειά? Δες αν δουλεύει σωστά το Gsam
chios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 για τα στατιστικά μπαταρίας είναι bug του flyme 7 το ίδιο θέμα έχω και στο pro 6 plus μόλις έβαλα flyme 7, πιστεύω θα το διορθώσουν.
kosfount Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ούτε η εφαρμογή που έγραψε ο φίλος δουλεύει σωστά,ε λογικά θα το διορθώσουν ναι,οχι ότι με πολύ νοιάζει
f71546 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 7:50 ΜΜ, panatha1369 είπε οσοι το πηραν μπορουν να μου πουν τι σαρ γραφει μεσα το manual?? Έστειλα e-mail στην Meizu για τις τιμές του SAR και μου απάντησαν ότι δεν τις έχουν. Συγκεκριμένα, παραθέτω το e-mail που μου έστειλαν. Thank you for writing to us. We are deeply sorry for the inconvenience caused. Sorry that we don't have confirmed information about the SAR of it by now. Please kindly note that all our phones are in line with national standards (maximum 2.0W / kg). Please ensure using. Thank you and have a nice day!
Κάβουρας Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Παρέλαβε η αδερφή μου. Μου είπε ότι είναι γαμάτο και καλύτερο από το j5 που είχε. Αυτά 💪
vairass Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Παρέλαβε η αδερφή μου. Μου είπε ότι είναι γαμάτο και καλύτερο από το j5 που είχε. Αυτά 💪 Σοβαρή συσκευή το j5... Κάτω της μετριότητας είναι όλη η σειρά j5.
drdedus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, vairass είπε Σοβαρή συσκευή το j5... Κάτω της μετριότητας είναι όλη η σειρά j5. μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με το j5.. μια χαρά αυτονομία έχει απλά με τις μνήμες θα μπορούσε να πάει καλύτερα... Νομίζω έχει και wifi calling volte με σωστό configuration για Ελλάδα.. Αν και στην σελίδα της cosmote τα λέει περίεργα.. και το sms δεν έρχεται.. Τουλάχιστον δεν "ερχόταν" οταν προσπαθήσαμε.. εξαρτάται πάντα τι ψάχνεις.. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από drdedus
vairass Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, drdedus είπε μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με το j5.. μια χαρά αυτονομία έχει απλά με τις μνήμες θα μπορούσε να πάει καλύτερα... Νομίζω έχει και wifi calling volte με σωστό configuration για Ελλάδα.. Αν και στην σελίδα της cosmote τα λέει περίεργα.. και το sms δεν έρχεται.. Τουλάχιστον δεν "ερχόταν" οταν προσπαθήσαμε.. εξαρτάται πάντα τι ψάχνεις.. Χάλια είναι, ζητάει πολλά δίνει λίγα.
kosfount Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Λοιπόν υπάρχει engineer mode,πηγαίνουμε στις πληροφορίες τηλεφώνου πατάμε 7 φορές εκεί που λέει αριθμός δομής για να ξεκλείδωσει το developer mode και μετά πληκτρολογουμε *#*#3646633#*#* εγώ το χρησιμοποίησα και στο mx4 που έχω για να ανεβάσω την ένταση στα ακουστικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα