Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 7 dual sim 199 💶 @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, daPro είπε

Τελικά πιο είναι vfm το meizu η το xiaomi?

Μια χαρά είναι και τα 2, αν θες κάμερα και οθόνη παίρνεις meizu, αν θες επεξεργαστή και μπαταρία παίρνεις xiaomi. Εγώ με το meizu pro 6 plus είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την κάμερα, μιας και είμαι λάτρης της φωτογραφίας. To pro 7 φαντάζομαι πως θα έχει και αυτό πολύ καλή κάμερα, αν και δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή.

Επεξ/σία από jeetkunedo
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως το pro 6 plus σου εχει καλή καμερα. Το θέμα ομως είναι το pro 7 χωρίς ois και με ίδιο μέγεθος pixel θα καταφέρει να φτάσει τη κάμερα του;

16 λεπτά πριν, chios είπε

@jeetkunedo που να δεις με την flyme 7 πως πάει το τηλέφωνο, και η φωτογραφίες του είναι όντως πολύ καλές , βοηθάει το ois 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Antretng είπε

Οντως το pro 6 plus σου εχει καλή καμερα. Το θέμα ομως είναι το pro 7 χωρίς ois και με ίδιο μέγεθος pixel θα καταφέρει να φτάσει τη κάμερα του;

Όχι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vairass είπε

Νταξει σε κάποια φάση ίσως χρειαστούν οπότε καλό είναι να τα έχει μια συσκευή.. 

Παντως να ξέρεις το note 5 είναι τρομερή συσκευή, δεν στο λέω γιατί το έχω αλλά είναι κλασεις ανώτερο από το 4X που ήταν τούμπανο. 

Γιατί τόσο διαφορά?

Με την αναλογία πως τα πας, βολεύει η είναι ξενερα αν κάνεις σερφάρισμα?

4 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Treble,sd card,volte , μπορώ να το κάνω nexus οπότε θέλω, ράδιο,ir.αυτά κάνουν την διαφορά.

Χρήσιμα πολύ για εμένα.

Volte δεν υποστηρίζει το meizu?

Εδω να πούμε στους ενδιαφερόμενους ότι δεν αρκεί ΚΑΘΌΛΟΥ να το υποστηρίζει η συσκευή.

vrwmiaris με την πατέντα φαντάζομαι το εχεις ενεργοποιήσει?

Το call waiting δουλεύει πλέον στο volte με την πατέντα η γενικότερα?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Όχι. 

Άρα μήπως δεν έχει καλύτερη κάμερα από redmi note 5? Ενδεικτικά δείτε μερικά δείγματα που τράβηξα τις λίγες μέρες που χα το rn5 στα χέρια μου

https://flic.kr/s/aHskDiyPGJ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, drdedus είπε

Γιατί τόσο διαφορά?

Με την αναλογία πως τα πας, βολεύει η είναι ξενερα αν κάνεις σερφάρισμα?

Χρήσιμα πολύ για εμένα.

Volte δεν υποστηρίζει το meizu?

Εδω να πούμε στους ενδιαφερόμενους ότι δεν αρκεί ΚΑΘΌΛΟΥ να το υποστηρίζει η συσκευή.

vrwmiaris με την πατέντα φαντάζομαι το εχεις ενεργοποιήσει?

Το call waiting δουλεύει πλέον στο volte με την πατέντα η γενικότερα?

Στην αρχή μου φάνηκε περίεργη η οθόνη, τελικά όμως είναι πολύ καλύτερη έτσι... Θα σου αρέσει πιστεύω. 

Δημοσ.

Παντως ολοι εσεις που βαζετε στα θετικα της μειζου το λογισμικο και την υποστηριξη του, μαλλον αλλη μαρκα κινητο εχετε και τα μπερδευετε. Γιατι η μειζου που ξερω εγω (κατοχος m6 note 4/64), απλα γραφει εκει που ολοι ξερουμε τους χρηστες της global version, δινει μια ενημερωση του flyme ανα εξαμηνο στην οποια δεν διορθωνει πολλα και μενει με αρκετα bugs, για να παρεις βεβαια update με ota πρεπει να κανεις καμια προσευχη και να ευχεσαι στο play store η συσκευη σου να ειναι πιστοποιημενη. Γενικοτερα οι συσκευες της μειζου ως hardware ειναι πολυ καλες αλλα η υποστηριξη τους στο λογισμικο και το λογισμικο γενικοτερα ειναι τρομερα μετριο.(4gb ram με flyme= ram management κινητου με 1gb)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό το έχω στην κατοχή μου 5 μέρες, το πήρα από Γερμανό 199  global version φυσικά και ισχύει η προσφορά ακόμα,ημουν μεταξύ xiaomi note 3 στα 312ε και του meizu.Σαφως ανώτερο το xiaomi αλλά και αρκετά ακριβότερο,το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Meiji mx4,για να μην μακρυγορω.

Οθοναρα

Άφθονη ram 2.3 Ελευθερα

Πολύ καλή κάμερα overall,χάνει λίγο το βραδυ

Ο p25 φοβόμουν ότι θα με κρεμάσει αλλά σε συνδυασμό με το flyme 7 δεν κολλάει πουθενα

Δακτυλικο σφεντονα

Ήχος τρομερά καθαρος και δυνατός ανώτερος του ήδη αξιοεπαινου mx4

Αυτονομία....6.5 ώρες on screen με φωτηνοτητα στο τέρμα outdoors 

Εν κατακλείδι στα 200 ευρώ αξίζει και με το παράπανω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τα ακούω.

Δώσε λίγο λεπτομέρειες για την αυτονομία.

Έχεις αυτόματη φωτεινότητα παρά το τέρμα που την έχεις βάλει?

Οταν μπεις στο σπίτι την κατεβάζεις γιατί παρόλα αυτά είναι πολύ φωτεινό/ενοχλητικό?

Από τις 6.5 ωρες που λες (που για μένα ειναι μια χαρά αλλά ετοιμάσου να πέσουν να σε φάνε οι φαν..)

πόσες ηταν μέσα στο σπίτι με wifi και πόσες έξω με 4g?

Με ποιά εταιρία είσαι?

Έχει 4g plus στην περιοχή που είσαι?

Είδες κάποια ένδειξη 4g plus στην μπάρα?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Αν θες απαντάς μονολεκτικά και τέλος.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Μια χαρά τα ακούω.

Δώσε λίγο λεπτομέρειες για την αυτονομία.

Έχεις αυτόματη φωτεινότητα παρά το τέρμα που την έχεις βάλει?

Ναι

Οταν μπεις στο σπίτι την κατεβάζεις γιατί παρόλα αυτά είναι πολύ φωτεινό/ενοχλητικό?

Λίγο ναι

Από τις 6.5 ωρες που λες (που για μένα ειναι μια χαρά αλλά ετοιμάσου να πέσουν να σε φάνε οι φαν..)

πόσες ηταν μέσα στο σπίτι με wifi και πόσες έξω με 4g?

50'50

Με ποιά εταιρία είσαι?

Cosmote

Έχει 4g plus στην περιοχή που είσαι?

Ναι

Είδες κάποια ένδειξη 4g plus στην μπάρα?

4g lte

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Αν θες απαντάς μονολεκτικά και τέλος.

Σου επισυνάπτω και κάποια screenshot

S80716-140003.jpg

S80716-143448.jpg

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kosfount είπε

Λοιπόν το κινητό το έχω στην κατοχή μου 5 μέρες, το πήρα από Γερμανό 199  global version φυσικά και ισχύει η προσφορά ακόμα,ημουν μεταξύ xiaomi note 3 στα 312ε και του meizu.Σαφως ανώτερο το xiaomi αλλά και αρκετά ακριβότερο,το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Meiji mx4,για να μην μακρυγορω.

Οθοναρα

Άφθονη ram 2.3 Ελευθερα

Πολύ καλή κάμερα overall,χάνει λίγο το βραδυ

Ο p25 φοβόμουν ότι θα με κρεμάσει αλλά σε συνδυασμό με το flyme 7 δεν κολλάει πουθενα

Δακτυλικο σφεντονα

Ήχος τρομερά καθαρος και δυνατός ανώτερος του ήδη αξιοεπαινου mx4

Αυτονομία....6.5 ώρες on screen με φωτηνοτητα στο τέρμα outdoors 

Εν κατακλείδι στα 200 ευρώ αξίζει και με το παράπανω

6,5 ωρες απο ποσες ωρες συνολικα πριν την τελευταία φόρτιση;

Δημοσ.

Πάνω κάτω 1μιση μέρα, σε standby που το τσέκαρα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί έπεσε 2%

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kosfount είπε

Πάνω κάτω 1μιση μέρα, σε standby που το τσέκαρα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί έπεσε 2%

Άμα μπορείς κάνε ένα κόπο και βάλε ένα screenshot με τα στατιστικά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...