Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 7 dual sim 199 💶 @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πολύ σερφάρισμα, ομιλία δεν ξεπερνάω ποτέ την μισή ώρα την μέρα,fFirefox, tapatalk, Facebook lite, viber αυτά πιο πολύ δουλεύω. Φωτεινότητα στο 50%.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

Ποιο πολύ σερφάρισμα, ομιλία δεν ξεπερνάω ποτέ την μισή ώρα την μέρα,fFirefox, tapatalk, Facebook lite, viber αυτά πιο πολύ δουλεύω. Φωτεινότητα στο 50%.

Άμα πάρω το κινητό σου στις 12 το μεσημέρι δεν θα υπάρχει μπαταρία φίλε μου :)

Μόνο xiaomi για διάρκεια μόνο. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

2018  με τέτοια bezel ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.τι σας αρέσει δεν μπορώ να καταλάβω.

Και ο Γύρος βρώμικος είναι αλλά μας αρέσει οπότε... Είναι θέμα καθαρά γούστου :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα εμένα που  μου αρέσουν τα bezel, .τι σας αρέσει στα no bezel δεν μπορώ να καταλάβω;;; οόπως σωστά είπε και ο φίλος από πάνω, περί ορέξεως...

@vairass

Ποιο τηλέφωνο έχεις;

Επεξ/σία από chios
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chios είπε

Έλα εμένα που  μου αρέσουν τα bezel, .τι σας αρέσει στα no bezel δεν μπορώ να καταλάβω;;; οόπως σωστά είπε και ο φίλος από πάνω, περί ορέξεως...

@vairass

Ποιο τηλέφωνο έχεις;

Xiaomi NOTE 5 4/64. 

Μόνο αυτό με βολεύει με την χρήση που κάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και για 600mah παραπάνω που έχει και χωρίς amoled πόσο πιο καλή αυτονομία να έχει ;; άντε να σου δίνει καμιά ώρα οθόνη παραπάνω. Σαν τηλέφωνο έιναι τούμπανο δεν λέω , στο μόνο που με χαλάει είναι η καινούργια αναλογία, προτιμώ 16/9.

αυτό ήθελα αλλά δεν πρόλαβα την προσφορά

Επεξ/σία από chios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chios είπε

και για 600mah παραπάνω που έχει και χωρίς amoled πόσο πιο καλή αυτονομία να έχει ;; άντε να σου δίνει καμιά ώρα οθόνη παραπάνω. Σαν τηλέφωνο έιναι τούμπανο δεν λέω , στο μόνο που με χαλάει είναι η καινούργια αναλογία, προτιμώ 16/9.

Δεν είναι μόνο τα mah. Είναι και ο soc ο οποίος καταναλώνει αρκετά λιγότερο. Άλλωστε ακόμα και αυτή η εξτρα μία ώρα sot που λες δεν είναι μικρή διαφορά. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.

σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό όσο και και το σωστό optimization που έχει. μην ξεχνάμε όπως είπες ότι είναι διαφορετικής κατηγορίας τηλέφωνα. εγώ χτυπάω 140,000 αντουντου , όχι ότι έχει κάποια σημασία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, chios είπε

σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό όσο και και το σωστό optimization που έχει. μην ξεχνάμε όπως είπες ότι είναι διαφορετικής κατηγορίας τηλέφωνα. εγώ χτυπάω 140,000 αντουντου , όχι ότι έχει κάποια σημασία.

Βασικά ο 636 δεν είναι τόσο μακρυά σε απόδοση. Ειναι αρκετά δυνατός soc.

Αλλά ανεξάρτητα από το αν υστερεί, εγώ σου απάντησα απλά γιατί μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά σε αυτονομια. Ο λόγος είναι ο συνδιασμός μπαταρίας και soc.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chios είπε

Δεν είναι μόνο η μπαταρία... Το note 5 φοράει ήδη 8.1 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Treble,sd card,volte , μπορώ να το κάνω nexus οπότε θέλω, ράδιο,ir.αυτά κάνουν την διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

sd card, ράδιο,ir  καλοδεχούμενα είναι όταν υπάρχουν, αυτά τα είχα στο xiaomi redmi pro, η ειρωνεία είναι ότι δεν τα δούλεψα ποτέ στον 1,5 χρόνο που είχα το τηλέφωνο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chios είπε

sd card, ράδιο,ir  καλοδεχούμενα είναι όταν υπάρχουν, αυτά τα είχα στο xiaomi redmi pro, η ειρωνεία είναι ότι δεν τα δούλεψα ποτέ στον 1,5 χρόνο που είχα το τηλέφωνο.

Νταξει σε κάποια φάση ίσως χρειαστούν οπότε καλό είναι να τα έχει μια συσκευή.. 

Παντως να ξέρεις το note 5 είναι τρομερή συσκευή, δεν στο λέω γιατί το έχω αλλά είναι κλασεις ανώτερο από το 4X που ήταν τούμπανο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...