Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 7 dual sim 199 💶 @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω φοβομαστε μη πεσει το κινητο και σπασει η οθονη αυτο που εχει και οθονη στην πισω μερια??? 199 ειχε πριν 3-4 βδομαδες ρε παιδια το redmi note 5 που ειναι ανωτερο σε ολα.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, someone- είπε

εδω φοβομαστε μη πεσει το κινητο και σπασει η οθονη αυτο που εχει και οθονη στην πισω μερια??? 199 ειχε πριν 3-4 βδομαδες ρε παιδια το redmi note 5 που ειναι ανωτερο σε ολα.

Σε όλα όλα όχι.. Θα ήθελα διπλή οθόνη στο note 5 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vairass είπε

Σε όλα όλα όχι.. Θα ήθελα διπλή οθόνη στο note 5 

κινητάρα το redmi note 5 αλλά πχ να απαντήσω στον "σε όλα" που δεν βλέπει από τον φανμποισμο να διαβάσει ότι αναφέρθηκε πριν ότι πολύ πιθανόν να έχει 4g plus το meizu.

Το "σε όλα" redmi note 5 σίγουρα δεν έχει ενεργοποιημένο το 4g plus.

Όπως και το 4.

Μας είπε ότι δεν εχει τελικά και το meizu για να μπορεί να πει αυτό το άκυρο "σε ολα"?

Τελικά έχει ca?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
7 ώρες πριν, someone- είπε

Yπάρχει επαφή της κάμερας του meizu pro 7 με την κάμερα του note 5; 

To note 5 έχει amoled οθόνη;

To note 5 έχει διπλή οθόνη;

Το note 5 έχει το ίδιο καλή selfοκάμερα; 

Δεν αρκεί μόνο η ύπαρξη snapdragon cpu σε κάποιο κινητό για να το κάνει καλύτερο σε όλα έναντι κάποιου άλλου με MTK...

Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει. Κοιτάμε συνολικά μια συσκευή. 

• Like 2
Δημοσ.

έχοντας στην κατοχή μου από τον Απρίλιο το meizu pro 6 plus, δύσκολα θα ξαναγυρίσω σε xiaomi , κλάσεις ανώτερη η μειζου σε οθόνη - κάμερα και γενικά άλλη ποιότητα κατασκευής . Η τιμή είναι πολύ καλή για Ελλάδα πάντως. 

Δημοσ.

εχετε δικιο επρεπε να γραψω σχεδον σε ολα. 4g plus? ειμαι ατομο που εχω συνέχεια ανοιχτο το 3g για μειλς, viber κτλ δε μου χρειαζεται το plus κανω τη δουλεια μου με 3g το 4g μου περισσεύει ποσο μαλλον το plus. επισης πισω οθονη ρε παιδια; αληθεια; που μπορει να χρειαστει; 3000 μπαταρια ενω το ξιαομι 4000mah τελις δε νομιζω να υπαρχει συγκριση μεταξυ snapdragon και mediatek.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, chios είπε

έχοντας στην κατοχή μου από τον Απρίλιο το meizu pro 6 plus, δύσκολα θα ξαναγυρίσω σε xiaomi , κλάσεις ανώτερη η μειζου σε οθόνη - κάμερα και γενικά άλλη ποιότητα κατασκευής . Η τιμή είναι πολύ καλή για Ελλάδα πάντως. 

Εξαρτάται με τι το συγκρινεις. Το pro 6 plus ειναι οντως εξαιρετική συσκευή αλλα μην ξεχνάμε οτι αποτελεί και την περσινή ναυαρχίδα της meizu με τιμή κοντά στα 600 ευρω οταν ειχε βγει. Δεν θα το συγκρινεις πχ με redmi note 4 αλλά μάλλον με αντίστοιχες ναυαρχίδες. Άλλο αν η τιμή του τους τελευταίους μηνες είναι κοντά 170 ευρω και εκεί οντως δεν υπάρχει σύγκριση (το εχω προτείνει σε πολύ κόσμο). 

Μελανο σημείο βέβαια της meizu ειναι τα updates και η έλλειψη υποστήριξης σε custom roms. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@someone ...

Εγώ φίλε δουλεύω με opera mini και edge.
Τι να το κάνω το 3g.

Επιχείρημα ηταν αυτό που είπες?

4g plus φίλε μπορεί να βοηθήσει  ακόμα και σε σενάρια που edit: δεν έχεις καλό σήμα, δεν ειναι υποχρεωτικά για να κατεβάζεις σαν τρελός.

Αν δεν ξέρεις μην επιμένεις.

Επεξ/σία από drdedus
  • Sad 1
Δημοσ.

@Antretng

είμαι από χθες σε flyme 7 με ανδριοδ 7 , και ναι μπορεί να μην έχει την υποστήριξη που έχει η χιαομι ΑΛΛΑ δεν έχει και τα προβλήματα της, 3 χρόνια στην χιαομι όλο κάποια προβλήματα με ρομ υπήρχαν , στην μειζου έναι η 2 αναβάθμιση που πήρα και το τηλέφωνο είναι βράχος, γίνεται πολύ σωστή και σοβαρή δουλειά με τις ρομ. εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chios είπε

@Antretng

είμαι από χθες σε flyme 7 με ανδριοδ 7 , και ναι μπορεί να μην έχει την υποστήριξη που έχει η χιαομι ΑΛΛΑ δεν έχει και τα προβλήματα της, 3 χρόνια στην χιαομι όλο κάποια προβλήματα με ρομ υπήρχαν , στην μειζου έναι η 2 αναβάθμιση που πήρα και το τηλέφωνο είναι βράχος, γίνεται πολύ σωστή και σοβαρή δουλειά με τις ρομ. εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Βγήκε global android 7? Γιατι μεχρι και πριν 1-2 μηνες υπήρχε μονο china (και μιλάμε και για την ναυαρχιδα της meizu).

Εγω σχολίασα βασικά για την ποιότητα γιατι μιλάμε για κινητό που είχε 600 ευρώ. Με κινητά των 600 ευρω θα το συγκρίνεις αν θες να δεις γενικά την ποιότητα της εταιρείας έναντι άλλων ;)

Αν πχ το συγκρίνεις με το redmi pro της υπογραφής σου προφανώς ειναι άδικη σύγκριση γιατί μιλάμε για συγκριση high end με mid range ενω ειδικά το pro ειναι απο τις πιο προβληματικές συσκευές της xiaomi. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγήκε χθες για τους  beta tester μόνο, είμαι ένας από αυτούς 😀 μέχρι στιγμής τρέχει νερό μπήκε και το face unlock  δυστυχώς όχι NFC.

Για το redmi pro παρόλο τα θέμα τα του ήταν τηλεφωνάρα

Επεξ/σία από chios
  • Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε την μπαταρία είναι σίγουρα καλύτερο από το note 5 μου.. Δεν ξέρω όμως αν παίρνει update, ήδη εγώ δουλεύω 8.1.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, drdedus είπε

νομίζω οτι μας ενδιαφέρει η κατηγορία τιμής περισσότερο τις μέρες που το συζητάμε.

Η κατηγορια τιμης του meizu pro 6 plus (το οποίο ειναι ανώτερη κατηγορία απο το pro 7 του θέματος) ειναι τα 600 ευρω ;) . Το πόσο μπορεί να τύχει να πέσει μετά απο 1-2 χρόνια η κάθε συσκευή δεν λέει κάτι για τη συγκριτική ποιότητα της εταιρείας με άλλες (δεν θα συγκρινεις περσινη ναυαρχιδα με φετινο mid range). Καθε συσκευή διαφέρει στο πόσο πέφτει μετά από κάποιο διάστημα.

Επιστροφή στο θέμα μας. Δεν ξέρω αλλα με τους mtk δεν τα πάω καλά. Έλλειψη updates, υψηλή κατανάλωση, κακή απόδοση στα games, υψηλότερες θερμοκρασίες και παλαιότερα θυμάμαι θέματα και με gps (το χουν βελτιώσει αυτό βέβαια). Ξέρουμε τουλάχιστον τι κατασκευή ειναι τα panels? 

45 λεπτά πριν, chios είπε

βγήκε χθες για τους  beta tester μόνο, είμαι ένας από αυτούς 😀 μέχρι στιγμής τρέχει νερό μπήκε και το face unlock  δυστυχώς όχι NFC.

Για το redmi pro παρόλο τα θέμα τα του ήταν τηλεφωνάρα

Εισαι ήρωας :P . Πολλά προβληματα με θερμοκρασίες, throttling, battery drain, image burn κλπ.

Παρεμπιπτόντως ίδιο soc δεν εχει με το κινητό του θέματος;

Επεξ/σία από Antretng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...