mertaghon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ας πω κιεγω 2 πραματα για τα μειζου. τα μειζυ παιρνουν φτηνούς επεξεργαστες μτκ και ξεπερνουν τα προβλήματα τους με συχνοτατη αναβαθμιση. όλα τα προ και τις παλιες ναυαρχιδες ειχα από τα μειζου και μπολικα από τα αντιστοιχα ξιαομι. Η μειζου προσφερει πακετο αλα αιφον..όλα δουλευουν όλα αναβαθμίζονται και συχνα βελτιστοποιείται η χρηση cpu για να μην υπαρχουν κομπιάσματα. αν δεν ειχα το προ 6 πλας το παιρνα το μικρο 7αρακι.. παιδια κανει η μειζου ότι εκαναν παλια τα νεξους.. οποτε προχωράτε οι πιστοι.. τα ξιαομι μην τα συγκρινεται δεν προσφερουν το πακετο αυτό, προσφερουν κατι άλλο ισως επιδοσεις ενώ τα μειζου προσπαθουν να δωσουν αλαγκαριστο πακετακι απλο Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από mertaghon
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Καμία σχέση το redmi pro φορούσε x20 helio. Το pro 7 p20 και είναι πολύ ανώτερο και χωρίς τα προβλήματα του παλιού
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, chios είπε Καμία σχέση το redmi pro φορούσε x20 helio. Το pro 7 p20 και είναι πολύ ανώτερο και χωρίς τα προβλήματα του παλιού Θυμομουν το x20/x25 (ειχε δυο εκδόσεις) και το μπέρδεψα με τον p20/p25 του meizu. Καλα ο x20 ηταν απλα για τα σκουπίδια. Μεγάλη αποτυχία. Ήταν καλός μονο για benchmarks (και εφοσον ειχε χαμηλη θερμοκρασία). Για τα panel ξέρουμε προέλευση;
drdedus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) επιμένω ... δεν κάνουμε σύγκριση για ιστορικούς λόγους, κάνουμε για την τσέπη μας. Ο μόνος λόγος για τέτοια συζήτηση είναι για να "μαντέψουμε πόσο θα πέσει κάτι άλλο που περιμένουμε. Με άλλα λόγια με το χ ποσό σήμερα τι πακέτο παίρνω σήμερα. Το αν είναι midrange η ναυαρχίδα είναι λεπτομέρεια. Να το αγοράσω θέλω οχι να του βάλω βαθμολογία σαν ναυαρχίδα σε ενα φορουμ προσφορών. Το αν ειναι ναυαρχίδα έρχεται δεύτερο στην συζήτηση στο παρών thread. θα ηταν πρώτο αν το θέμα ηταν αλλου και άλλο το θεμα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από drdedus
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Για το panel δεν ξέρω τo pro 6 plus αναφέρει by Samsung
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, drdedus είπε επιμένω ... δεν κάνουμε σύγκριση για ιστορικούς λόγους, κάνουμε για την τσέπη μας. Με άλλα λόγια με το χ ποσό σήμερα τι πακέτο παίρνω σήμερα. Το αν είναι midrange η ναυαρχίδα είναι λεπτομέρεια. Να το αγοράσω θέλω οχι να του βάλω βαθμολογία σε ενα φορουμ προσφορών. Το αν ειναι ναυαρχίδα έρχεται δεύτερο στην συζήτηση στο παρών thread. θα ηταν πρώτο αν το θέμα ηταν αλλου και άλλο. Δεν με διαβαζεις και με στεναχωρείς . Έγραψε ο chios οτι η meizu εχει πολυ καλη ποιοτητα γιατι το meizu pro 6 plus... (μπλα μπλα). Εγω απάντησα σε αυτό το κομματι. Ότι δεν κρινεις την ποιότητα ολοκληρης εταιρείας έναντι άλλων εταιρειών συγκρινοντας την ευκαιριακα χαμηλότερη τιμη μιας συσκευης 2 ετων με μια φετινη της αλλης εταιρείας. Το pro 6 plus το χω προτεινει σε πολύ κόσμο. Άλλο το αν υπάρχουν vfm ευκαιρίες τις οποίες και τις προτιμούμε και αλλο να κρινεις την ποιότητα ολοκληρης της εταιρείας απο τα ξεστοκαρισματα των καταστηματων 2 χρονια μετα την κυκλοφορία. Σκέψου οτι η oneplus με το που βγει το επόμενο σταματά η διάθεση του προηγούμενου οπότε και τελικά δεν πέφτει η τιμή. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Antretng
drdedus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που θα με αποτρέψει η βοηθήσει η λέξη ναυαρχίδα στην αναφορά προηγούμενος κάποιου "αυτή ηταν η ναυαρχίδα... " εκτός αν η λέξη αυτή σημαίνει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με μια λεξη. Αλλά και πάλι το "μην συγκρίνεις.. με την ναυρχιδα δεν κολλάει. Το ενα δεν κολλάει με το άλλο. Αρα οκ ειναι/ηταν ναυαρχίδα.. αλλα ΝΑ συγκρίνεις, εννοείται. Να αγοράσεις σήμερα απο τα διαθεσιμα θέλεις με ενα Α ποσό. Τι απλούστερο. Υγ. δεν έκρινα καμια εταιρία συνολικά εγω. Γιατι μου το λες? Τι σχέση εχει το one που όπως λες δεν υπάρχει? Δεν είπατε οτι η παλια ναυαρχίδα meizu έχει σημερα 170€? Αρα υπάρχει. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από drdedus
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Oh the humanity. Τώρα όντως δεν καταλαβαινεις τι γράφω ή απλα με τρολαρεις; Εγραψα για την ποιοτητα της εταιρειας που κρίθηκε συγκρινοντας κινητά διαφορετικών κατηγοριών/τιμών που απλά λογω παλαιότητας και ευκαιριακών καταστάσεων (πχ ξεστοκαρισματα, χαμηλή ζήτηση κλπ) φτάσαν τιμή που να μπορουν να συγκριθούν. Σαν να συγκρινώ προπέρσινο s7 με φετινο p20 lite και απο εκει να κρινω την ποιότητα της samsung εναντι της huawei. Στη τελική δεν έχουν όλα τα προπερσινα τόσο καλή τιμή για να μπορεις καν να το γενικεύσεις (εξαρτάται απο το στοκ, το support και τη ζήτηση). Και αυτό παει σε μια γενικότερη συζήτηση αν προτιμάς μια παλαιοτερη ναυαρχίδα έναντι φετινης mid range και οχι αν μια εταιρεία εχει καλύτερη ποιότητα απο άλλη. Σε κάθε περίπτωση δεν μιλησα ποτε για το αν αξίζει να αγοράσεις τη συσκευη αυτή εναντι άλλης. Ηταν καθαρα απάντηση για την ποιότητα της εταιρείας. Μπορουμε όμως να αφήσουμε το flame (που ειλικρινα δεν καταλαβαινω που κολλας) και να δουμε τη συσκευή του θέματος; 15 λεπτά πριν, drdedus είπε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που θα με αποτρέψει η βοηθήσει η λέξη ναυαρχίδα στην αναφορά προηγούμενος κάποιου "αυτή ηταν η ναυαρχίδα... " εκτός αν η λέξη αυτή σημαίνει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με μια λεξη. Αλλά και πάλι το "μην συγκρίνεις.. με την ναυρχιδα δεν κολλάει. Το ενα δεν κολλάει με το άλλο. Αρα οκ ειναι ηταν ναυαρχίδα.. αλλα ΝΑ συγκρίνεις, εννοείται. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Antretng
drdedus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν τρολαρο απλά παραθέτεις κείμενα μου και λες διάφορα τα οποία δεν με βοηθάνε. Εγω επιμένω ειμαι σε φορουμ προσφορών και μου άρεσε πολύ που υπάρχει εναλλακτική με 170 ευρώ όπως λέτε.. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Κοιτάω κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει η κάθε εταιρια/soc, το καλύτερο ποιοτικά το καλύτερο για την τσέπη μου και την χρυσή τομή. Δεν κολλάω με καμία εταιρία , "χρόνια, ναυαρχίδα η όχι. Γενικευω απο αυτά που υπαρχουν, δεν μίλησα για one plus. Ολα παίζουν στο τραπέζι μέχρι αυτά που διαθέτω. Συμφωνώ πάμε παρακάτω . Προτείνετε γενικότερα τι αξίζει σε σχέση με του τιτλου (Πχ εγω ψάχνω κάτι σαν τα redmi αλαγκαριστα με μπαταρία. Αλλά με 4g plus (παρά την κατανάλωση..) Ois αλλά και λειτουργικό engineer mode, και easy root.) Κάποιος απο εσας με mtk meizu (χωρίς root)δεν έχει κατεβάσει απο το play το mtk engineer mode να δει αν πχ μπορεί να απενεργοποιήσει κάποιες μπάντες 4g κλπ? Εννοείται να θυμηθείτε τι αλλάζετε μην "καταστρέψετε" τα κινητά. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από drdedus
vairass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, drdedus είπε δεν τρολαρο απλά παραθέτεις κείμενα μου και λες διάφορα τα οποία δεν με βοηθάνε. Εγω επιμένω ειμαι σε φορουμ προσφορών και μου άρεσε πολύ που υπάρχει εναλλακτική με 170 ευρώ όπως λέτε.. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Κοιτάω κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει η κάθε εταιρια/soc, το καλύτερο ποιοτικά το καλύτερο για την τσέπη μου και την χρυσή τομή. Δεν κολλάω με καμία εταιρία , "χρόνια, ναυαρχίδα η όχι. Γενικευω απο αυτά που υπαρχουν, δεν μίλησα για one plus. Ολα παίζουν στο τραπέζι μέχρι αυτά που διαθέτω. Συμφωνώ πάμε παρακάτω . Προτείνετε γενικότερα τι αξίζει σε σχέση με του τιτλου (Πχ εγω ψάχνω κάτι σαν τα redmi αλαγκαριστα με μπαταρία. Αλλά με 4g plus (παρά την κατανάλωση..) Ois αλλά και λειτουργικό engineer mode, και easy root.) Κάποιος απο εσας με mtk meizu (χωρίς root)δεν έχει κατεβάσει απο το play το mtk engineer mode να δει αν πχ μπορεί να απενεργοποιήσει κάποιες μπάντες 4g κλπ? Εννοείται να θυμηθείτε τι αλλάζετε μην "καταστρέψετε" τα κινητά. Αυτονομία xiaomi φίλε... Τα υπόλοιπα απλά σβήνουν
drdedus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τα έχω και γνωρίζω αλλά και το one plus 3t τα πήγαινε πολύ καλά. Αυτή η ναυαρχίδα η Meizu που.λέτε ειναι.δυνατόν να μην έχει 4g plus? και εδώ είναι το ερώτημα που κολλάει με την.συσκευή του τίτλου γιατί δεν βρήκα κάπου λεπτομέρειες.. τι σόι 4g plus εχει το τηλ.του τίτλου? αν έχει. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από drdedus
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το συνεχίζεις κιόλας; @drdedus εσένα έκανα quote ή τον chios όσον αφορά την ποιότητα μιας εταιρείας έναντι αλλης; Θα μας τρελάνεις τελείως. Απλά παρεμβηκες στη συζήτηση και ως εκ τουτου σου απάντησα. Που κολλάει το αν αξίζει να αγοραστεί ένα μοντέλο με το να κρίνουμε από μεμονωμένες ευκαιριακες συσκευές την συνολη ποιότητα μιας εταιρείας; Όρεξη έχεις μάλλον... Αυτό συζηταγα με τον chios και όχι αν αξίζει η συγκεκριμένη αγορά. Φιλική συμβουλή, μάθε να "ακούς" τον συνομιλητή σου. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εντελώς άσχετα αφού ουδέ ποτέ δεν είπα ότι υστερεί συγκεκριμένης αλλής συσκευης αυτή του θέματος. Στη τελικη δεν μιλάγαμε καν για αυτή αλλά για το pro 6 plus. 38 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτονομία xiaomi φίλε... Τα υπόλοιπα απλά σβήνουν Λογικά λόγω amoled και 16nm soc δεν πρέπει να είναι άσχημο το pro 7. Σίγουρα βέβαια δεν θα φτάνει soc 14 nm της qualcomm και 4000 mah, αλλά πιστεύω ότι θα είναι αξιοπρεπές. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Antretng 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Antretng είπε Το συνεχίζεις κιόλας; @drdedus εσένα έκανα quote ή τον chios όσον αφορά την ποιότητα μιας εταιρείας έναντι αλλης; Θα μας τρελάνεις τελείως. Απλά παρεμβηκες στη συζήτηση και ως εκ τουτου σου απάντησα. Που κολλάει το αν αξίζει να αγοραστεί ένα μοντέλο με το να κρίνουμε από μεμονωμένες ευκαιριακες συσκευές την συνολη ποιότητα μιας εταιρείας; Όρεξη έχεις μάλλον... Αυτό συζηταγα με τον chios και όχι αν αξίζει η συγκεκριμένη αγορά. Φιλική συμβουλή, μάθε να "ακούς" τον συνομιλητή σου. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εντελώς άσχετα αφού ουδέ ποτέ δεν είπα ότι υστερεί συγκεκριμένης αλλής συσκευης αυτή του θέματος. Στη τελικη δεν μιλάγαμε καν για αυτή αλλά για το pro 6 plus. Λογικά λόγω amoled και 16nm soc δεν πρέπει να είναι άσχημο το pro 7. Σίγουρα βέβαια δεν θα φτάνει soc 14 nm της qualcomm και 4000 mah, αλλά πιστεύω ότι θα είναι αξιοπρεπές. Βρε δεν θα σβήνει 12 το μεσημέρι σίγουρα.. Αλλά στις 5 θα ψάχνεσαι
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Για την μπαταρία το δικό μου 5.7 ίντσες με 3400mah βγάζει γύρω στις 5 ώρες οθόνη ο exynos κάνει τρομερη διαχείριση στην μπαταρία. 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, chios είπε Για την μπαταρία το δικό μου 5.7 ίντσες με 3400mah βγάζει γύρω στις 5 ώρες οθόνη ο exynos κάνει τρομερη διαχείριση στην μπαταρία. 5 ώρες με τα πάντα ανοιχτά συν 4-6 ώρες ομιλίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα