daPro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.germanos.gr/product/meizu-pro-7-dual/20369315/ Αξίζει η προσφορά?στο Σκρουτζ εχει 290 . Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από daPro 1
saxos55 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Η προσφορά δεν ξέρω αν αξίζει, ο τίτλος με το emoji μέτρησε. Alt+E με ελληνικό πληκτρολόγιο (ή το αντίστοιχο σύμβολο από κινητό) είναι πολύ πλέμπα πλέον. 😛
Panos_G2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 cpu Mediatek MT6757T Helio P25 Οχι οχι, μακρυα. Υπαρχουν καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα.
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 και επειδή έχει mtk δεν χάθηκε ο κόσμος. έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις σε αλλά. Μήπως έχει και ca? Το mtk engineer mode δουλεύει η το έχει κλειδώσει η Meizu?
vairass Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Η μπαταρία ίσως είναι το θέμα του με αυτόν τον επεξεργαστή.. Κατά τα άλλα ωραίο κινητό.
daPro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Έχει amoled οθόνη, καλές κάμερες 4gb,64 χωρο..καλο φαίνεται.μονο η μπαταρία είναι μείον κ όπως λέτε ο επεξεργαστής. Αυτό η το note 5 xiaomi?Ίδια τιμή έχουν.
cabdik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 μπαα.... μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με κινητο με ΜΤΚ, θα προτιμουσα το XIAOMI. Δεν ειναι ασχημος ο MTK οσον αφορα τις επιδοσεις του. ειμαι κατα ομως, λογω καταναλωσης, ειδικα σε συνδυασμο και με OLED οθονη...!! εχω την ευτυχια και δυστυχια μαζι να εχω το REDMI PRO, το οποιο ειναι ακριβως ο ιδιος συνδυασμος. MTK X20 + ΟLED οθονη. δεν εχω παραπονο απο τις επιδοσεις του, αλλα η μπαταρια του (4050ΜAh..) θα επρεπε να βγαζει ανετα 2 μερες με νορμαλ χρηση, και με αρκετο υπολοιπο, αλλα ειναι οριακο...!! αντιθετα με IPS+ Snapdragon εχει αρκετα μεγαλυτερη διαρκεια....!!! 1
Antretng Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cabdik είπε μπαα.... μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με κινητο με ΜΤΚ, θα προτιμουσα το XIAOMI. Δεν ειναι ασχημος ο MTK οσον αφορα τις επιδοσεις του. ειμαι κατα ομως, λογω καταναλωσης, ειδικα σε συνδυασμο και με OLED οθονη...!! εχω την ευτυχια και δυστυχια μαζι να εχω το REDMI PRO, το οποιο ειναι ακριβως ο ιδιος συνδυασμος. MTK X20 + ΟLED οθονη. δεν εχω παραπονο απο τις επιδοσεις του, αλλα η μπαταρια του (4050ΜAh..) θα επρεπε να βγαζει ανετα 2 μερες με νορμαλ χρηση, και με αρκετο υπολοιπο, αλλα ειναι οριακο...!! αντιθετα με IPS+ Snapdragon εχει αρκετα μεγαλυτερη διαρκεια....!!! Οι oled δεν καίνει λιγότερο απο ips ? Νομιζω η διαφορά υπερ του redmi note 5 ειναι καθαρά λόγω soc και optimization. Η ips αν μη τι αλλο κόβει απο αυτονομία. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Antretng
mpokwsths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εξαρτάται από το IPS panel (π.χ. τα LTPS IPS έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση) και εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κάποιος (APL). Αν το χρησιμοποιεί κυρίως για βίντεο, youtube, κτλ υπερτερούν οι AMOLED, σε browsing με πολύ λευκό χρώμα υπερτερούν οι IPS. Το κινητό του θέματος υστερεί εμφανέστατα στο video recording. Χάλι κανονικό. Δείτε sample videos από το gsmarena...
Antretng Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Για το λευκό συμφωνώ, αλλα γενικά δύσκολα να πεις οτι το κινητό σου έχει μικρή αυτονομία λόγω OLED.
drdedus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) συμφωνώ για μπαταρία αλλά ο mtk έχει συχνα το ατού του engineer mode. Πχ εδώ που είμαι θα πέταγα εξω την 2600 ίσως και 1800 με αποτέλεσμα να κλειδωνει στα 70-95dBm στις περισσότερες περιπτώσεις αντί τα 110-129 2600 που με στέλνει το δίκτυο μιας και κάλυψη υπάρχει. Για να μην τρέξουν κάποιοι.. θα τονίσω το.. "όπως πριν μπούνε 1800 2600" αλλα θα τονίσω ότι η 800 είναι πολυ πολυ πολύ καθαρότερη οχι γιατί κάποια δεν την έχουν αλλά γιατί οπως διαβάσατε πριν τους στέλνει όλους 2600 ακόμα και στα 129dBm, στην ουσία χωρίς ping Φανταστείτε ότι και απο αυτό θα κέρδιζα σε μπαταρία αλλά και σε bandwidth ping σταθερότητα κλπ. Αυτά αν μπορείς να μπεις στο mode αυτο και δεν είναι κλειδωμένο απο meizu. 4g plus υποστηρίζει? Συμφωνώ για την μπαταρία θα έπρεπε να έχει μια 3500 έστω η 4500 κατά προτίμηση. 4k τραβάει απο μαμα η έστω κε μια open camera όπως τα redmi note? edit: Αν κατάλαβα καλά μάλλον υποστηρίζει 4g plus αλλά τραβάει και 4k Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από drdedus
hasiotis_john Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Το ότι δεν έχει Google Play Services δεν είναι πρόβλημα? Είχα πάρει παλιά ένα φτηνιάρικο τάμπλετ χωρίς πάλι Services και μου έβγαλε την πίστη για να το περάσω, έπρεπε να του κάνω root για να λειτουργήσει και να μπορέσω να βάλω τον λογαριασμό μου. Στο κινητό αυτό ξέρει κανείς αν μπαίνει .... αναίμακτα? 😛
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Το ότι δεν έχει Google Play Services δεν είναι πρόβλημα? Είχα πάρει παλιά ένα φτηνιάρικο τάμπλετ χωρίς πάλι Services και μου έβγαλε την πίστη για να το περάσω, έπρεπε να του κάνω root για να λειτουργήσει και να μπορέσω να βάλω τον λογαριασμό μου. Στο κινητό αυτό ξέρει κανείς αν μπαίνει .... αναίμακτα? 😛 Γιατι να μην έχει; Για να πωλείται στο Γερμανό υποθέτω ότι εχει global rom.
hasiotis_john Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Sorry μπερδεύτηκα από το review του pocket lint που προφανώς θα πήραν καμιά κινεζιά --->> https://www.pocket-lint.com/phones/reviews/meizu/142165-meizu-pro-7-review-flicking-two-screens-up-at-smartphone-uniformity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα