Aeonn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλησπερα, ειμαι ασχετος με αυτα τα θεματα και θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω μια καρτα γραφικων συμβατη για τον υπολογιστη μου. (Οτι πληροφορια χρειάζεστε για τον υπολογιστη μ απλα ρωτηστε με ) Ευχαριστώ για το χρονο σας!
adtakhs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για παιχνίδια? Τι είδους παιχνίδια? Τι επεξεργαστή και μνήμη έχεις ? Ποιο είναι το τροφοδοτικό του συστήματός σου? Τι ανάλυση είναι η οθόνη σου ? Πόσα χρήματα διαθέτεις ? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από adtakhs
Aeonn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε για παιχνιδια γενικα διαθετω εως 80-100 ευρω δεν μπορω να πω σιγουρα . 3 λεπτά πριν, Aeonn είπε Ε για παιχνιδια γενικα διαθετω εως 80-100 ευρω δεν μπορω να πω σιγουρα . Βοηθαει αυτη η φωτογραφια; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Aeonn
adtakhs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Aeonn είπε Ε για παιχνιδια γενικα διαθετω εως 80-100 ευρω δεν μπορω να πω σιγουρα . Βοηθαει αυτη η φωτογραφια; η φωτογραφία δεν φαίνεται. ΕΠίσης τα 80-100€ είναι πολύ λίγα. Απάντησέ μου στα παραπάνω που σου γράφω και το βλέπουμε.
Aeonn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μπορεις να μου πεις πως θα δω τι τροφοδοτικό εχω;
CsIns Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Πες το πιό βασικό: Τι θες να παίξεις; Γιατί με το σύστημα που βλέπω, για lol και πολύ είναι.
adtakhs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aeonn είπε Μπορεις να μου πεις πως θα δω τι τροφοδοτικό εχω; Δεν χρειάζεται να δεις το τροφοδοτικό. Με τον AMD ATHLON 5200+ του 2006 δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια. Θες ολοκληρωτική αναβάθμιση. Υπολόγισε καμιά 800€ το λιγότερο, ειδικά αν δεν έχεις οθόνη τελευταίας 3ετίας. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1
Aeonn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ε first person shooter παιχνιδια κυριως σαν το cs 1152 x 864 h analisi
CsIns Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Βλέπω τον επεξεργαστή να ψήνεται γερά χωρίς να τρέχει κάτι. Κανά καθαρισματάκι και αλλαγή πάστας για αρχή; 1
Bspus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Οτι τροφοδοτικο και να εχεις, αμα ειναι απο την εποχη του υπολοιπου PC δεν θα ειναι πια αξιοπιστο. Πιθανοτατα δεν θα εχει και 6pin pcie υποδοχες που οι καινουριες gaming καρτες επι το πλειστον χρειαζονται. Υποθετω θα σηκωνε μια gtx 1050 που δεν χρειαζεται την εξτρα τροφοδοσια. Ακομα και αυτη ομως δεν θα σε βοηθησει πολυ αφου το υπολοιπο συστημα θα σε καθυστερει τραγικα. Αν δεν εχεις πολλα λεφτα, καλυτερα να παρεις ενα μεταχειρισμενο συστημα κομπλε απο τις αγγελιες εδω. Κατα καιρους εμφανιζονται καλες ευκαιριες. Εννοειται με 100 ευρω δεν παιρνεις τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα