gkar206 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 48 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αντικατάσταση. Όχι άμεση αντικατάσταση. Έχω μείνει ήδη χωρίς pc 1 μήνα τώρα. Αν μου πουν να περιμένω άλλες 15 μέρες πχ μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω η αυτό έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε καταστήματος; 11 λεπτά πριν, Rod@X είπε Το δοκίμασες έξω από το κουτί αν ξεκινάει ? Ναι δεν λειτουργεί.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, gkar206 είπε Έχω μείνει ήδη χωρίς pc 1 μήνα τώρα. Αν μου πουν να περιμένω άλλες 15 μέρες πχ μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω η αυτό έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε καταστήματος; Ναι δεν λειτουργεί. Από 15 μέρες και πάνω σύμφωνα με τον νόμο το κατάστημα οφείλει να σου δώσει κάποιο άλλο να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να να έρθει η αντικατάσταση.
gkar206 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το επέστρεψα χθες το τροφοδοτικό. Μέχρι την Δευτέρα θα έχω άλλο μου είπαν. Τώρα θα δείξει.
gkar206 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Καλημέρα. Επανέρχομαι μετά από κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις. Μου άλλαξαν το τροφοδοτικό αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα ένα ένα μονα τους τα part του υπολογιστή πάνω στο καινουριο τροφοδοτικό και γίνεται το εξής, έβαλα μητρική μόνο άνοιγε, μητρική και cpu άνοιγε, μητρική cpu κάρτα γραφικών άνοιγε, όταν συνδεσα τους δίσκους (2 ssd και 2 hdd) δεν άνοιγε. Δοκίμασα έναν έναν τους δίσκους τίποτα. Ξαναδοκιμάζω με όλα τα υπόλοιπα αλλά χωρίς τους δίσκους και δεν άνοιγε. Ξαναδοκιμαζω πάλι χωρίς τους δίσκους άνοιγε. Με λίγα λόγια όταν έχω πάνω τους δίσκους δεν ανοίγει ποτέ και χωρίς τους δίσκους από τις 5 φορές άνοιξε τις 4. Τι να έχει γίνει λέτε; Μητρική; Ο υπολογιστής από δεκεμβριο του 16(που συναρμολογήθηκε) μέχρι νοεμβριο του 17 έπαιζε απροβληματιστα, το μόνο που μεσολάβησε ήταν μια κάρτα γραφικών τον Οκτώβριο του 17 Ουσιαστικά δηλαδή από την στιγμή που μπήκε η κάρτα δούλευε κανονικα για ένα μήνα μέχρι να αρχίσουν οι επανεκκινήσεις. Να έφταιγε η κάρτα και να πήρε στον λαιμό της το παλιό τροφοδοτικό και την μητρική; Να έφταιγε το παλιό τροφοδοτικό και να πήρε στον λαιμό του την μητρική; Απλά να πεθαίνει η μητρική; Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος.
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Λογικά κάτι με τη μητρική σου παίζει, αλλά περίμενε να μπουν οι πιο ειδικοί. Η μητρική είναι σε εγγύηση? Το Techstores μιας και έχεις εμπειρία τώρα πώς ήταν? Σου δωσαν καινούριο μέχρι τη Δευτέρα όπως σου παν απ ότι κατάλαβα. Με τσαμπουκάδες αυτό ή ευγενικοί απ την αρχή?
gkar206 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Λογικά κάτι με τη μητρική σου παίζει, αλλά περίμενε να μπουν οι πιο ειδικοί. Η μητρική είναι σε εγγύηση? Το Techstores μιας και έχεις εμπειρία τώρα πώς ήταν? Σου δωσαν καινούριο μέχρι τη Δευτέρα όπως σου παν απ ότι κατάλαβα. Με τσαμπουκάδες αυτό ή ευγενικοί απ την αρχή? Μητρική λες ε; Όχι δυστυχώς δεν είναι στην εγγύηση. Μια χαρά ήταν το techstores. Το πήγα Τετάρτη και Παρασκευή μου το είχαν αλλάξει. Ούτε τσαμπουκαδες ούτε τίποτα Βέβαια ήμουν και γω έτοιμος να φάω άνθρωπο εκείνη την μέρα Τωρα τι να κάνω να πάω για καινούρια μητρική;
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Όταν γράφεις ανάβει εννοείς ότι παίρνεις εικόνα κανονικά? Μπαίνεις στο BIOS?
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gkar206 είπε Καλημέρα. Επανέρχομαι μετά από κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις. Μου άλλαξαν το τροφοδοτικό αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα ένα ένα μονα τους τα part του υπολογιστή πάνω στο καινουριο τροφοδοτικό και γίνεται το εξής, έβαλα μητρική μόνο άνοιγε, μητρική και cpu άνοιγε, μητρική cpu κάρτα γραφικών άνοιγε, όταν συνδεσα τους δίσκους (2 ssd και 2 hdd) δεν άνοιγε. Δοκίμασα έναν έναν τους δίσκους τίποτα. Ξαναδοκιμάζω με όλα τα υπόλοιπα αλλά χωρίς τους δίσκους και δεν άνοιγε. Ξαναδοκιμαζω πάλι χωρίς τους δίσκους άνοιγε. Με λίγα λόγια όταν έχω πάνω τους δίσκους δεν ανοίγει ποτέ και χωρίς τους δίσκους από τις 5 φορές άνοιξε τις 4. Τι να έχει γίνει λέτε; Μητρική; Ο υπολογιστής από δεκεμβριο του 16(που συναρμολογήθηκε) μέχρι νοεμβριο του 17 έπαιζε απροβληματιστα, το μόνο που μεσολάβησε ήταν μια κάρτα γραφικών τον Οκτώβριο του 17 Ουσιαστικά δηλαδή από την στιγμή που μπήκε η κάρτα δούλευε κανονικα για ένα μήνα μέχρι να αρχίσουν οι επανεκκινήσεις. Να έφταιγε η κάρτα και να πήρε στον λαιμό της το παλιό τροφοδοτικό και την μητρική; Να έφταιγε το παλιό τροφοδοτικό και να πήρε στον λαιμό του την μητρική; Απλά να πεθαίνει η μητρική; Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος. Στο αρχικο σου μυνημα,εγραφες οτι οταν εβαζες ενα παλιο τροφοδοτικο,ανοιγε ο υπολογιστης σου.Τωρα ανοιγει με το παλιο τροφοδοτικο? Μηπως σου ξαναπασαραν το ιδιο τροφοδοτικο και σου ειπαν ''το αλλαξαμε'' η μπορει να ξαναπεσες σε ελαττωματικο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από benign
gkar206 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 38 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Όταν γράφεις ανάβει εννοείς ότι παίρνεις εικόνα κανονικά? Μπαίνεις στο BIOS? Ναι, ξεκινάνε και κανονικά ανεμιστηρακια,ψυκτρες. 15 λεπτά πριν, benign είπε Στο αρχικο σου μυνημα,εγραφες οτι οταν εβαζες ενα παλιο τροφοδοτικο,ανοιγε ο υπολογιστης σου.Τωρα ανοιγει με το παλιο τροφοδοτικο? Μηπως σου ξαναπασαραν το ιδιο τροφοδοτικο και σου ειπαν ''το αλλαξαμε'' η μπορει να ξαναπεσες σε ελαττωματικο. Με όποιο τροφοδοτικό και να δοκίμασα και με το παλιό και με ενός φίλου και με το καινούριο, ο υπολογιστής ξεκινάει να δουλεύει όταν δεν έχω συνδεδεμένους τους δίσκους, όταν συνδέσω έναν ή περισσότερους δίσκους κάνει ένα κλικ και δεν ανάβει, δεν ξεκινάει καθόλου.
nikos903 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Πολύμετρο έχεις; Ποια είναι τα τροφοδοτικά που έχεις δοκιμάσει; Τους δίσκους σε άλλο υπολογιστή τους έχεις δοκιμάσει; (σε αυτήν την φάση θα έλεγα μην τους βάλεις όμως σε pc που το τροφοδοτικό του δεν έχει OCP). Το τροφοδοτικό στην αρχή γιατί το άλλαξες;
gkar206 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, nikos903 είπε Πολύμετρο έχεις; Ποια είναι τα τροφοδοτικά που έχεις δοκιμάσει; Τους δίσκους σε άλλο υπολογιστή τους έχεις δοκιμάσει; (σε αυτήν την φάση θα έλεγα μην τους βάλεις όμως σε pc που το τροφοδοτικό του δεν έχει OCP). Το τροφοδοτικό στην αρχή γιατί το άλλαξες; Πολύμετρο δεν έχω. Seasonic focus gold 550 καινούρια και τα 2. Thermalrake smart 630(το παλιό). Corsair cx450(του φίλου). Ένα μήνα μετά την τοποθέτηση μιας 1060 ενώ έπαιζε απροβληματιστα άρχισε να μου κάνει επανεκκινήσεις το pc μόνο του στο άκυρο. Τσεκαρα θερμοκρασίες cpu,κάρτας κλπ όλα φυσιολογικά. Τσεκαρα δίσκους υγεία, επιδόσεις όλα οκ. Οι επανεκκινήσεις συνεχίζονταν. Όταν πήγαινα να τρέξω ένα παιχνίδι με το που φόρτωνε κατευθείαν επανεκκίνηση, αν δεν ανοιγα παιχνίδι μετά από καμιά ώρα θα έκανε επανεκκίνηση. Δλδ μέχρι να αλλάξω υπολογιστή άνοιγε το pc αλλά έκανε επανεκκινήσεις. Αυτό με τους δίσκους δεν μου το είχε εμφανίσει πριν αλλάξω το τροφοδοτικό. Τώρα που άλλαξα το τροφοδοτικό το εμφάνισε.
nikos903 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Θες πολύμετρο για να τσεκάρεις τους δίσκους πάντως. Και τα 3 έχουν SCP, άρα αν έχει βραχυκυκλώσει ο/οι δίσκος/οι λογικό είναι να μην παίρνει μπρος όταν τους βάλεις απάνω. Μπορεί με τα βγάλε βάλε τίποτα να έπαθαν, σίγουρα είχες βάλει σωστά τα καλώδια στο τροφοδοτικό ε; (τα μισά είναι για τροφοδοσία επεξεργαστή κάρτας γραφικών και τα άλλα μισά για sata ide κτλπ, κανονικά δεν μπαίνουν αλλα με "λίγο" παραπάνω σπρώξιμο κάτι γίνεται 😄). Αν δεν έχεις πολύμετρο τότε για να μετρήσεις τους δίσκους μόνο αν τους πας σε κανένα μαγαζί να τους ρωτήσεις αν έχει βραχυκυκλώσει την 12ρα ή την 5ρα γραμμή κανένας τους ή να τους δοκιμάσουν σε καμία θήκη εξωτερική (δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα βέβαια γιατί αν είναι κινέζικια θήκη και δεν έχει προστασίες και έχεις ψήσει TVS στον δίσκο τότε θα γίνει χαμός εκεί αλλά...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα