giannisrog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή κατηγορία. Εδω και δυο μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα wifi από το κινητό μου. Το κινητό είναι αυτό [ https://www.bestprice.gr/item/2154895764/asus-pegasus-2-plus.html ]. Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί έχω δοκιμάσει πολλά δίκτυα και άλλες συσκευές μπαίνουν κανονικά. Του έκανα επαναφορά αρκετές φορές αλλά τίποτα. Πατάω για σύνδεση και μου το βγάζει αποθηκευμένο η αποτυχία σύνδεσης. Τι μπορεί να φταίει;
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως το έχεις ρουταρησμενο ή του έχεις βάλει καμιά custom? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
giannisrog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Το έχω πάρει από Alliexpress, και νομίζω ότι έχει custom rom. Νομίζω ήταν κινέζικο rom και μου έβαλαν παγκόσμιο. Εγώ δεν το πειράξει καθόλου δεν ξέρω από αυτά. Το έχω root αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί το ξερουταρισα αλλα και παλι τα ίδια.
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Άρα αν δεν είναι η custom rom, τοτε είναι θεμα hardware. Βρες κάποιον να σου περάσει official rom και δες αν λύθηκε το προβλημα. Αν ναι, τοτε δες μήπως βρεις κάποια πιο προσφατή ή διαφορετική custom rom που να εχει και ελληνικά ή μείνε με τα αγγλικα (στο μενου γιατί στο πληκτρολογιο μπορεις να περασεις κανονικα ελληνικα) 1
giannisrog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Φοβάμαι ότι είναι hardware το πρόβλημα δυστυχώς. Μια χαρά δούλευε 1,5 χρόνο με αυτό το rom. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι βρίσκει κανονικά τα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται. Αν είχε χαλάσει θα έβρισκε τα δίκτυα;
Occultist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μάλλον, κάτι-κάπου-κάποτε, που μπορεί να μην πήρες χαμπάρι, άλλαξε ρυθμίσεις στο router ή στο firewall ή στο winsock των Windows. Συνήθως, αν δεν ξέρεις πολύ καλά το λόγο, αυτά στρώνουν μόνο με format... 1
dancer_69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δεν είναι σίγουρο ότι είναι hardware το πρόβλημα. Ειδικά αφού το είχες ρουταρισμένο, είναι πιθανό να λείπουν ή να έχουν καταστραφεί κάποια σχετικά με το wifi αρχεία και να παραμένει το πρόβλημα παρά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό που είναι καλύτερο να κάνεις είναι να περάσεις ξανά τη ρομ, ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πρόβλημα λογισμικού. Παρόμοια εμπειρία είχα πριν μερικά χρόνια με κάποια συσκευή και επανήλθε με το φλασάρισμα της ρομ. 1
chios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ανέβασε ενα screenshot να δούμε ποια ρομ φοράς, το τηλεφωνο ειναι αυτο ZE551ML;; 1
giannisrog Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δεν έχω ιδέα πως να βάλω πάλι την ρομ. Υπάρχει κάποιο tutorial;
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giannisrog είπε Δεν έχω ιδέα πως να βάλω πάλι την ρομ. Υπάρχει κάποιο tutorial; Αυτό είναι το T550KLC Μέθοδος 1 Μέσο τις stock recovery κάνεις φλασαρισμα την rom CN-12.0.1.24-20150824 από εδώ https://yadi.sk/d/QnRrTibx328Sxq HOW TO FLASH Extract the .RAW firmware from the downloaded zip package to device’ microSD card, in the root directory. Disconnect any USB cables connected. Reboot the device to recovery by pressing BOTH Power_On + Volume_Up (Hold). The logo “No USB connected” will show up, Press BOTH Volume_Down + Volume_Up. Select the option “SD DOWNLOAD”. Wait for flashing process to begin and complete Reboot. Μέθοδος 2 Και με το tools QFIL CN-12.0.1.24-20150824_IMAGE https://yadi.sk/d/2w89ozfe328mwA Ο τρόπος εδώ https://www.stupdroid.com/2016/12/stock-rom-ASUS-Pegasus-2-Plus.html?m=1 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
giannisrog Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το boot menu όμως είναι στα κινέζικα.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, giannisrog είπε Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το boot menu όμως είναι στα κινέζικα. Οχχχ Οπότε πας στην δεύτερη μέθοδο. 1
giannisrog Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Θα προσπαθήσω, ευχαριστώ για την βοήθεια.
giannisrog Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Προσπαθώ να φλασαρω την ρομ αλλα μου βγαζει cant find update.zip in external sdcard. Τι να κανω;
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, giannisrog είπε Προσπαθώ να φλασαρω την ρομ αλλα μου βγαζει cant find update.zip in external sdcard. Τι να κανω; Με την δεύτερη μέθοδο θα το κάνεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα