Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Σκεπτομαι να κανω το πρωτο μου back up,δεν εχω κανει ποτε & πολυ κακως,Εχω καθαρο τον υπολογιστη μου[Σταθερος επιτραπεζιος] μετα απο Format.Ειχα στα χερια μου ενα Στικακι USB,τυπος LEXAR 14,9 GB.Λεω,σημερα,δεν κανω ενα τεστακι να δω πως τα παω απ αυτα που εχω διαβασει.Βαζω το στικακι σε μια θυρα usb του υπολογιστη μου,μπηκα στις γνωστες ρυθμισεις για Back up,πατησα εναρξη & αυτο αρχισε...Ομως αργουσε πολυ,εκανε πανω απο 3 ωρες να τελειωσει.Δεν εχω τιποτα περιεργα στον δισκο C...Κατι δεν εχω κανει σωστα εκει...Σε συνολο 14,9 που εχει το στικακι,απομεινανε τελικα Free,το 1,39....Δηλαδη,σχεδον γεμισε...δεν εκανα καμμια επιλογη τι θελω & τι οχι...αυτα δεν τα ξερω πως γινεται...Θα ηθελα να μου λεγατε πως κανω τις επιλογες αυτων που θελω να παρω το back up, ωστε να παρω τα σωστα αρχεια & φακελους στην πρωτη μου προσπαθεια.Επισης,σκεπτομαι να αγορασω ενα μεγαλο Στικακι-σαν εξωτερικο-γυρω στα 64 GB...θα με καλυπτει πληρως πιστευω...Σας βαζω & 2 φωτο για να δειτε τη διαταξη των φακελων & αν απο κει μπορειτε να δειτε τι στραβα εχω κανει.Σας ευχαριστω.

ΦΩΤΟ 1.jpg

ΦΩΤΟ 2.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fotia είπε

Καλύτερα δοκίμασε με ανεξάρτητο πρόγραμμα όπως το Acronis backup .

Μαλλον, αυτο θα κανω.σε ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...