teotsi21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, Xor είπε ευχαριστουμε τον TS. κατι σε usb sd reader στο ιδιο υφος και τιμη; http://s.aliexpress.com/rAb2URve Το έχω κάτι μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το έχει σαν oem το public 8+ ευρώ.
dimitris_st13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Και εγω μια χαρά αγορασα στα 4.66, βέβαια δεν ηρθε mail παραγγελίας.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Oύτε σε εμένα ήρθε email και έψαξα παντού (ανεπιθύμητα, κάδο απορριμάτων κλπ), άφαντο το email επιβεβαίωσης. Βέβαια υπάρχει το transaction απο το paypal. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από lionheart75
TheAccountant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Xor είπε ευχαριστουμε τον TS. κατι σε usb sd reader στο ιδιο υφος και τιμη; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=58399&cat=16 Αυτο πήρα πριν λιγες μέρες. Φρόντισα να ειναι και USB-C, για να μην μας βγει αχρηστο σε 1-2 χρονια.
gismotolis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πολύ καλή τιμή για την 32άρα! Η 64άρα δεν αξίζει, όταν με 21.90 παίρνεις samsung evo+ 64gb U3 από Ελλάδα και με 10 χρόνια εγγύηση. 1
God Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, teotsi21 είπε Γενικά η netac έχει μια τίμια παρουσία στο χώρο των μέσων αποθήκευσης εδώ και πολλά χρόνια (για λεπτομέρειες ψάξτε στη wiki). Την προτιμώ από μια no name κάρτα, αν και για απλές δουλειές λογικά μια χαρά θα είναι και αυτές. Δεν εναντιώνομαι στην λογική σου μα, παράδειγμα, Londisk μνήμες εγώ έχω από την εποχή των DDR2 και οι περισσότεροι δεν τις έχουν καν ξανακούσει ούτε και σήμερα. Αυτή την στιγμή η Londisk είναι από τις ακριβότερες κινέζικες φίρμες flash media, πιο ακριβή από π.χ. την Sandisk. Το πως δεν τις γνωρίζεις, δεν τις κάνει noname, απλά δεν εισάγονται στην Ευρώπη. Η Techkey είναι επίσης εταιρία με χρόνια στον χώρο, δεν είναι "noname". Εξάλλου ούτε η Netac, ούτε σχεδόν καμία από τις γνωστές εταιρίες δεν κατασκευάζει flash media, οι κατασκευαστές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, φασόν βγαίνουν και rebranding γίνεται. Γι'αυτό πολλές έχουν ακόμη και ίδια συσκευασία με διαφορετική εκτύπωση μόνο. 13 ώρες πριν, mpas0u είπε ^ Αυτό + το ότι για να στείλει με tracking o πωλητής του aliexpress πάλι βγαίνει πιο ακριβά. Δεν χρειάζεται tracking. Έχω παραγγείλει πάνω από 100 και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ούτε το TomTop θα στείλει με tracking, για unregistered αποστολή πληρώνετε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από God
mpas0u Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, God είπε Δεν χρειάζεται tracking. Έχω παραγγείλει πάνω από 100 και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ούτε το TomTop θα στείλει με tracking, για unregistered αποστολή πληρώνετε. Φυσικά και χρειάζεται tracking, τόσα δέματα χάνονται. Και φυσικά έχει tracking το Tomtop/cafago της παραγγελίας και δεν έχουμε πληρώσει και τίποτα :
God Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mpas0u είπε Φυσικά και χρειάζεται tracking, τόσα δέματα χάνονται. Και φυσικά έχει tracking το Tomtop/cafago της παραγγελίας και δεν έχουμε πληρώσει και τίποτα : Εγώ σε standard shipping ποτέ δεν έχω πάρει tracking που να λειτουργεί διεθνώς, μόνο τα UC***********CN που δουλεύουν μόνο εντός Κίνας. Αν το προσφέρουν με RY-CN tracking που λειτουργεί διεθνώς, εννοείται με κλειστά τα μάτια, για 30 λεπτά δεν αξίζει να το συζητάμε. Μη πάρετε όμως πάνω από δύο-τρεις στην ίδια αποστολή γιατί πιθανόν ο τελωνειακός να "θυμώσει". Πάντως, με πάνω από 50 δέματα κάθε μήνα, έχω χάσει ίσως 2 στα 10 χρόνια, για τα οποία έτσι κι αλλιώς έχω αποζημιωθεί πλήρως. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, τουλάχιστον όχι στην περιοχή μου ίσως. Αν μη τι άλλο, πολύ περισσότερα προβλήματα είχα στην ζωή μου με courier παρά με το ταχυδρομείο... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από God 2 1
powerup Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 εστειλαν σε κανενα tracking ?Αν ειναι ενημερωστε οταν γινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 "Payment Processing" ακόμα το δικό μου... Ούτε εμένα μου ήρθε mail επιβεβαιώσης της παραγγελίας. Τίποτα δεν λειτουργεί από το support τους. Χμμμ...
powerup Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε "Payment Processing" ακόμα το δικό μου... Ούτε εμένα μου ήρθε mail επιβεβαιώσης της παραγγελίας. Τίποτα δεν λειτουργεί από το support τους. Χμμμ... απο χθες προσπαθω να επικοινωνησω στο live chat αλλα μαλλον πηγαν ...διακοπες ολοι μετα τις .......τρελες πωλησεις της micro sd card. 1
Galaxy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με παρασύρατε πάλι παλιόπαιδα .... 😁 , άλλη μια αγορά για να υπάρχει ! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Galaxy
mpas0u Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Και σε μένα το ίδιο, processing και κανένα mail επιβεβαίωσης. Στη χειρότερη κάνουμε dispute στο paypal.
FKLDS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δεν θα σας στείλει μέιλ επιβεβαίωσης. Μπαίνετε καθημερινά στο λογαριασμό σας και θα διαπιστώσετε πως κάποια στιγμή η παραγγελία θα αλλάξει από "processing" σε "dispatched".
kpapageo1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Για χρήση σε action camera κάνει η συγκεκριμένη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις