Προς το περιεχόμενο

Netac P500 Class 10 UHS-1 32G Micro SDHC Memory Card 4,66€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oύτε σε εμένα ήρθε email και έψαξα παντού (ανεπιθύμητα, κάδο απορριμάτων κλπ), άφαντο το email επιβεβαίωσης.

Βέβαια υπάρχει το transaction απο το paypal. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Xor είπε

ευχαριστουμε τον TS.

κατι σε usb sd reader στο ιδιο υφος και τιμη;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=58399&cat=16

Αυτο πήρα πριν λιγες μέρες. Φρόντισα να ειναι και USB-C, για να μην μας βγει αχρηστο σε 1-2 χρονια.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για την 32άρα! Η 64άρα δεν αξίζει, όταν με 21.90 παίρνεις samsung evo+ 64gb U3 από Ελλάδα και με 10 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, teotsi21 είπε

Γενικά η netac έχει μια τίμια παρουσία στο χώρο των μέσων αποθήκευσης εδώ και πολλά χρόνια (για λεπτομέρειες ψάξτε στη wiki). Την προτιμώ από μια no name κάρτα, αν και για απλές δουλειές λογικά μια χαρά θα είναι και αυτές. 

Δεν εναντιώνομαι στην λογική σου μα, παράδειγμα, Londisk μνήμες εγώ έχω από την εποχή των DDR2 και οι περισσότεροι δεν τις έχουν καν ξανακούσει ούτε και σήμερα. Αυτή την στιγμή η Londisk είναι από τις ακριβότερες κινέζικες φίρμες flash media, πιο ακριβή από π.χ. την Sandisk. Το πως δεν τις γνωρίζεις, δεν τις κάνει noname, απλά δεν εισάγονται στην Ευρώπη. Η Techkey είναι επίσης εταιρία με χρόνια στον χώρο, δεν είναι "noname". Εξάλλου ούτε η Netac, ούτε σχεδόν καμία από τις γνωστές εταιρίες δεν κατασκευάζει flash media, οι κατασκευαστές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, φασόν βγαίνουν και rebranding γίνεται. Γι'αυτό πολλές έχουν ακόμη και ίδια συσκευασία με διαφορετική εκτύπωση μόνο.

13 ώρες πριν, mpas0u είπε

^ Αυτό + το ότι για να στείλει με tracking o πωλητής του aliexpress πάλι βγαίνει πιο ακριβά.

Δεν χρειάζεται tracking. Έχω παραγγείλει πάνω από 100 και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ούτε το TomTop θα στείλει με tracking, για unregistered αποστολή πληρώνετε.

Επεξ/σία από God
Δημοσ.
1 ώρα πριν, God είπε

Δεν χρειάζεται tracking. Έχω παραγγείλει πάνω από 100 και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ούτε το TomTop θα στείλει με tracking, για unregistered αποστολή πληρώνετε.

Φυσικά και χρειάζεται tracking, τόσα δέματα χάνονται. Και φυσικά έχει tracking το Tomtop/cafago της παραγγελίας και δεν έχουμε πληρώσει και τίποτα :

BhoxAgt.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mpas0u είπε

Φυσικά και χρειάζεται tracking, τόσα δέματα χάνονται. Και φυσικά έχει tracking το Tomtop/cafago της παραγγελίας και δεν έχουμε πληρώσει και τίποτα :

BhoxAgt.png

Εγώ σε standard shipping ποτέ δεν έχω πάρει tracking που να λειτουργεί διεθνώς, μόνο τα UC***********CN που δουλεύουν μόνο εντός Κίνας. Αν το προσφέρουν με RY-CN tracking που λειτουργεί διεθνώς, εννοείται με κλειστά τα μάτια, για 30 λεπτά δεν αξίζει να το συζητάμε. Μη πάρετε όμως πάνω από δύο-τρεις στην ίδια αποστολή γιατί πιθανόν ο τελωνειακός να "θυμώσει".

Πάντως, με πάνω από 50 δέματα κάθε μήνα, έχω χάσει ίσως 2 στα 10 χρόνια, για τα οποία έτσι κι αλλιώς έχω αποζημιωθεί πλήρως. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, τουλάχιστον όχι στην περιοχή μου ίσως. Αν μη τι άλλο, πολύ περισσότερα προβλήματα είχα στην ζωή μου με courier παρά με το ταχυδρομείο...

Επεξ/σία από God
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

"Payment Processing" ακόμα το δικό μου...

Ούτε εμένα μου ήρθε mail επιβεβαιώσης της παραγγελίας.

Τίποτα δεν λειτουργεί από το support τους. Χμμμ...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

"Payment Processing" ακόμα το δικό μου...

Ούτε εμένα μου ήρθε mail επιβεβαιώσης της παραγγελίας.

Τίποτα δεν λειτουργεί από το support τους. Χμμμ...

απο χθες προσπαθω να επικοινωνησω στο live chat αλλα  μαλλον πηγαν ...διακοπες ολοι μετα τις .......τρελες πωλησεις της micro sd card.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με παρασύρατε πάλι παλιόπαιδα .... 😁  , άλλη μια αγορά για να υπάρχει !

Επεξ/σία από Galaxy
Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο, processing και κανένα mail επιβεβαίωσης. Στη χειρότερη κάνουμε dispute στο paypal.

Δημοσ.

Δεν θα σας στείλει μέιλ επιβεβαίωσης. Μπαίνετε καθημερινά στο λογαριασμό σας και θα διαπιστώσετε πως κάποια στιγμή η παραγγελία θα αλλάξει από "processing" σε "dispatched".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...