Προς το περιεχόμενο

Netac P500 Class 10 UHS-1 32G Micro SDHC Memory Card 4,66€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Thanks ts, τσιμπησα και εγω μια στα 4,66.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sils είπε

Σε εμενα γραφει processing........

Ειναι το ενδιαμεσο σταδιο μεταξυ paid και shipped. Μην αγχωνεσαι για πιθανη ακυρωση (αυτον τον φοβο νομιζω οτι εκφραζει το σχολιο σου, αν οχι γραψε λαθος) εκει ειναι οι τιμες που παιζουν απο τα Κινεζομαγαζα, ακομα και φτηνοτερα μπορεις να τις βρεις με λιγο ψαξιμο. ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

μπορεις να κερδισεις και αλλους 20 ποντους αν ανεβασεις φωτογραφια στο προφιλ σου

δηλαδη αγοραζεις την καρτα στα 4,46€

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dchatz είπε

Μου έδωσε μονο 100 ποντους και την πήρα 5,66. Δε βαριεσαι

subscribe στο newsletter και θα έπαιρνες άλλους 100 πόντους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

subscribe στο newsletter και θα έπαιρνες άλλους 100 πόντους.

Το εκανα στην εγγραφή. Κάποια μαλ... Θα εκανα πανω στη βιασύνη μη χάσω την προσφορα

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pjdbo είπε

scam advicer ????.Δεν το βλεπω σοι.

Απο πισω ειναι η "TOMTOP TECHNOLOGY LIMITED" οπως δειχνει η αποδειξη του paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μη ταλαιπωρήστε με εγγραφές/διαγραφές από newsletter, τόσο κάνουν οι 32GB κάρτες διάφορων κινέζων κατασκευαστών και στο Aliexpress. Παράδειγμα η παρακάτω που βγαίνει και φτηνότερη (4.31€). Έχω πάρει κιλά από τέτοιες.

https://www.aliexpress.com/item/wholesale-Micro-SD-card-memory-card-64GB-32GB-16GB-8GB-class10-TF-card-Microsd-Pen-drive/32458739240.html

Επεξ/σία από God
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, God είπε

Για να μη ταλαιπωρήστε με εγγραφές/διαγραφές από newsletter, τόσο κάνουν οι 32GB κάρτες διάφορων κινέζων κατασκευαστών και στο Aliexpress. Παράδειγμα η παρακάτω που βγαίνει και φτηνότερη (4.31€). Έχω πάρει κιλά από τέτοιες.

https://www.aliexpress.com/item/wholesale-Micro-SD-card-memory-card-64GB-32GB-16GB-8GB-class10-TF-card-Microsd-Pen-drive/32458739240.html

Γενικά η netac έχει μια τίμια παρουσία στο χώρο των μέσων αποθήκευσης εδώ και πολλά χρόνια (για λεπτομέρειες ψάξτε στη wiki). Την προτιμώ από μια no name κάρτα, αν και για απλές δουλειές λογικά μια χαρά θα είναι και αυτές. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teotsi21 είπε

Γενικά η netac έχει μια τίμια παρουσία στο χώρο των μέσων αποθήκευσης εδώ και πολλά χρόνια (για λεπτομέρειες ψάξτε στη wiki). Την προτιμώ από μια no name κάρτα, αν και για απλές δουλειές λογικά μια χαρά θα είναι και αυτές. 

^ Αυτό + το ότι για να στείλει με tracking o πωλητής του aliexpress πάλι βγαίνει πιο ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dchatz είπε

Το εκανα στην εγγραφή. Κάποια μαλ... Θα εκανα πανω στη βιασύνη μη χάσω την προσφορα

εκανα subscrite στο newsletter και δεν μου εδωσε 100 pontous ενω μου εστειλε email ενημερωτικο .Η το συστημα μπαζει η μας δουλευουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...