G.h.o.s.t Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλησπερα πειγα το αυτοκηνιτο μου μοντελο Seat ibiza 2001 1400cc στο συνεργειο για ελεγχο και μου ειπαν οτι χανει λαδια και θελει αντικατασταση η εξατμισει. θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος στο περιπου ποιο ειναι το κοστος του. Επισης μου ειπε για μπαλονι η φουσκα αλλα δεν καταλαβα τι ενοουσε μηπως ξερει κανεις να μου πει?
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πας με κάναν φίλο σου που να ξέρει πέντε βασικά πράγματα από αμάξια στο συνεργείο την επόμενη φορά ; Και στο λέω χωρίς καμία δόση ειρωνείας... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από AristidisZ 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τι αλλο θα ακουσουμε απο τα μαστορια !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, G.h.o.s.t είπε Καλησπερα πειγα το αυτοκηνιτο μου μοντελο Seat ibiza 2001 1400cc στο συνεργειο για ελεγχο και μου ειπαν οτι χανει λαδια και θελει αντικατασταση η εξατμισει. θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος στο περιπου ποιο ειναι το κοστος του. Επισης μου ειπε για μπαλονι η φουσκα αλλα δεν καταλαβα τι ενοουσε μηπως ξερει κανεις να μου πει? Φούσκα ημιαξονίου μάλλον εννοείς. Αυτό είναι 15-25 ευρώ όχι παραπάνω. Χάνει λάδια εννοούμε από πάνω άρα φλάτζα κεφαλής? Για αυτό πάει από 150 έως και 400 ευρώ, ανάλογα το τι θα χρειαστεί. Μήπως σου είπε ότι χάνει γράσο το ημιαξόνιο από την φούσκα? Για εξάτμιση, είναι σκουριασμένη? Ξέχνα την αυθεντική σε αυτή την περίπτωση η οποία κάνει χιλιάδες ευρώ ανάλογα και με το πόσα κομμάτια θα χρειαστούν αντικατάσταση. Πας σε after market φθηνότερη με μέγιστο χρόνο ζωής περίπου τα 5 χρόνια αφού θα είναι πολύ κατώτερης ποιότητας από την αυθεντική. Ξεκαθάρισε πρώτα τι συμβαίνει στο αμάξι σου σε έναν καλό και φιλικό μηχανικό που μιλάει ξεκάθαρα
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Rzarector είπε Φούσκα ημιαξονίου μάλλον εννοείς. Αυτό είναι 15-25 ευρώ όχι παραπάνω Μιλάς για κόστος ανταλλακτικών προφανώς, όχι μαζί με εργασία ; Καλό είναι να τα ξεκαθαρίζουμε κάτι τέτοια
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μιλάς για κόστος ανταλλακτικών προφανώς, όχι μαζί με εργασία ; Καλό είναι να τα ξεκαθαρίζουμε κάτι τέτοια Όλα μέσα
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Rzarector είπε Όλα μέσα 15 ευρώ ανταλλακτικό - γράσο - εργασία ; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από AristidisZ
bromiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Rzarector είπε Για εξάτμιση, είναι σκουριασμένη? Ξέχνα την αυθεντική σε αυτή την περίπτωση η οποία κάνει χιλιάδες ευρώ ανάλογα και με το πόσα κομμάτια θα χρειαστούν αντικατάσταση. Δηλαδή σε ένα αυτοκίνητο πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η εξάτμιση;;;; Και αν το αναγάγουμε σε ποσοστό επί της τιμής του αυτοκινήτου, σε ένα αυτοκίνητο των πχ 10.000 ευρώ, πόσο επί τις 100 πληρώνουμε από τα 10.000 για την εξάτμιση;;;; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από bromiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε 15 ευρώ ανταλλακτικό - γράσο - εργασία ; Στον δικό μου μηχανικό ναι. Στο δικό σου μπορεί και 25 ευρώ. 46 λεπτά πριν, bromiaris είπε Δηλαδή σε ένα αυτοκίνητο πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η εξάτμιση;;;; Και αν το αναγάγουμε σε ποσοστό επί της τιμής του αυτοκινήτου, σε ένα αυτοκίνητο των πχ 10.000 ευρώ, πόσο επί τις 100 πληρώνουμε από τα 10.000 για την εξάτμιση;;;; Φυσικά εξαρτάται από το αυτοκίνητο, αλλά από τα χταπόδια εξαγωγής μέχρι το τελικό για συμβατικά μιλάμε για 1500-3000 ευρώ με την τοποθέτηση. Αυτό για καινούρια και αυθεντική εξάτμιση με τιμές Ελλάδας. Αν έχεις πιο σπορ αυτοκίνητο πχ. Impreza ή Evo πάμε στα 4000 ευρώ, Nissan GTR 6000 ευρώ, και αν έχεις Ferrari ή Lamborghini πάμε 8000 με 9000 ευρώ. Για μη αυθεντική εξάτμιση για συμβατικό αυτοκίνητο, μπορείς να βάλεις και με 300-800 ευρώ, αλλά εκεί μιλάμε για πολύ μειωμένο χρόνο ζωής σε σχέση με την αυθεντική. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Rzarector
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Rzarector είπε Στον δικό μου μηχανικό ναι. Στο δικό σου μπορεί και 25 ευρώ. 39 λεπτά πριν, bromiaris είπε Έχεις αγοράσει επώνυμη φούσκα ποτέ ; Δε λέω να στην πουλήσει ο μάστορας, να ψάξεις εσύ να δεις πόσο κάνει η original για το αμάξι σου ή να πάρεις μια γνωστή μάρκα, π.χ. SKF
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Έχεις αγοράσει επώνυμη φούσκα ποτέ ; Δε λέω να στην πουλήσει ο μάστορας, να ψάξεις εσύ να δεις πόσο κάνει η original για το αμάξι σου ή να πάρεις μια γνωστή μάρκα, π.χ. SKF Για το αυτοκίνητό μου, η SKF κάνει 9.21 ευρώ (στον μάστορα μου ακόμη πιο χαμηλά). https://www.onparts.gr/renault-clio-ii-bb0-1-2_--cb0-1-2_-1-4-16v-b-cb0p-98hp-98hp/antallaktika/sumplektis-metadosi/fouska-imiaxoniou/fouska-imiaxoniou-vkjp-01001.html
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στο δικό μου κάνει 17-18€, μου φαίνονται πολύ λίγα τα πάντως τα 25€ με τοποθέτηση anyway
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Στο δικό μου κάνει 17-18€, μου φαίνονται πολύ λίγα τα πάντως τα 25€ με τοποθέτηση anyway Έστω, εσύ ας πούμε ότι θα δώσεις 30 ευρώ...
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, bromiaris είπε Και αν το αναγάγουμε σε ποσοστό επί της τιμής του αυτοκινήτου, σε ένα αυτοκίνητο των πχ 10.000 ευρώ, πόσο επί τις 100 πληρώνουμε από τα 10.000 για την εξάτμιση;;;; Δεν πάει έτσι, όταν αγοράζεις ολόκληρο αυτοκίνητο το κάθε ανταλλακτικό στο έχουν χρεώσει πολύ λιγότερο από ότι θα έκανε σκέτο. Φαντάσου πως αν προσπαθήσεις να αγοράσεις κομμάτι-κομμάτι όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για να συναρμολογήσεις ένα αυτοκίνητο των 10.000€, τότε θα σου κοστίσουν πάνω από 20.000€.
alkis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Προφανώς μια εταιρια κερδιζει σε χρημα απο τα ανταλλακτικά. Με τον ορο γνησια, εννοουμε μαρκες οπου δινουν ποσοστο απο τη πωληση του εκαστοτε ανταλλακτικου στην εταιρια κατασκευης του αυτοκινητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα