Lakou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Χαιρετω το forum ένα φιλαράκι μου του έπεσε νερό επάνω σε ένα laptop acer aspire 5738g με κάρτα γραφικών nvidia g105m μετά από μια μάτια που του έριξα ο Υπολογιστης ανοίγει,στην οθόνη σκοτάδι. Σύνδεσα εξωτερική οθόνη με hdmi και vga χωρίς να πέρνει εντολή. Πρόσεξα ότι κάτι ψιλό φαινόταν στην οθόνη του υπολογιστή δηλαδή για να διακρίνω κάτι ρίχνω έντονο φως από φακό.... και βλέπω ότι έχει Ανοιξει και είναι στην οθόνη χρήστη τι μπορώ να κάνω και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω, η να πάω κατευθείαν για αλλαγή οθόνης αν φυσικά με συμφέρει.
ss13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Για Blacklight φαίνεται , διάβασε λίγο https://www.adslgr.com/forum/threads/244455-Backlight-or-Inverter-in-laptop μάλλον θέλει αλλαγή η οθόνη
rayven18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κάηκε πιθανώς η ασφάλεια του backlight είτε πάνω στην μητρική είτε στην πλακέτα της οθόνης, μπορεί να επιδιορθώνεται και χωρίς αλλαγή οθόνης, ή μπορεί να κάηκε το σήμα που δίνει εντολή ωστε να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός. επιδιορθώνεται πάντως σίγουρα εαν το πάς σε κάποιον που ξέρει
Alexandros_D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 3:44 ΜΜ, ss13 είπε Για Blacklight φαίνεται , διάβασε λίγο https://www.adslgr.com/forum/threads/244455-Backlight-or-Inverter-in-laptop μάλλον θέλει αλλαγή η οθόνη 21 ώρες πριν, rayven18 είπε Κάηκε πιθανώς η ασφάλεια του backlight είτε πάνω στην μητρική είτε στην πλακέτα της οθόνης, μπορεί να επιδιορθώνεται και χωρίς αλλαγή οθόνης, ή μπορεί να κάηκε το σήμα που δίνει εντολή ωστε να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός. επιδιορθώνεται πάντως σίγουρα εαν το πάς σε κάποιον που ξέρει NO COMMENT!!! Στις 9/7/2018 στις 2:43 ΜΜ, Lakou είπε Χαιρετω το forum ένα φιλαράκι μου του έπεσε νερό επάνω σε ένα laptop acer aspire 5738g με κάρτα γραφικών nvidia g105m μετά από μια μάτια που του έριξα ο Υπολογιστης ανοίγει,στην οθόνη σκοτάδι. Σύνδεσα εξωτερική οθόνη με hdmi και vga χωρίς να πέρνει εντολή. Πρόσεξα ότι κάτι ψιλό φαινόταν στην οθόνη του υπολογιστή δηλαδή για να διακρίνω κάτι ρίχνω έντονο φως από φακό.... και βλέπω ότι έχει Ανοιξει και είναι στην οθόνη χρήστη τι μπορώ να κάνω και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω, η να πάω κατευθείαν για αλλαγή οθόνης αν φυσικά με συμφέρει. Εφόσον έχει εικόνα στην οθόνη του λάπτοπ και καθόλου φωτισμό, τότε το πιο πιθανό είναι να βραχυκύκλωσε-κάηκε το inverter από το backlight. Το κόστος του inverter αυτού είναι 15-20€
rayven18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δεν είναι απίθανη ούτε η μία εκδοχή ούτε η άλλη, άλλωστε εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε τον OP
Lakou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρων θα ρωτήσω σε ειδικό να μου πει τι θα μου κοστίσει και βλέπουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα