Axpanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Πριν απο 3 βδομαδες καλεσανε στο τηλεφωνο τον πατερα μου και του εκαναν προσφορα Fiber 50αρι μαζι με σταθερο στα 30 ευρω τον μηνα, και δωρο 200 ευρω η εγκατασταση του fiber μεχρι το σπιτι. Μια βδομαδα αργοτερα αφου ειχε πει πως ενδιαφερεται, του ηρθε το συμβολαιο, το υπεγραψε αφου το διαβασαμε και το στελαμε στην wind, μετα απο καποιες μερες του στειλανε μηνυμα στο κινητο οπου του ελεγαν πως η ενεργοποιηση θα γινει στις 6/7/2018, η μερα εφτασε και το μονο που εγινε ηταν να καλεσουν τον πατερα μου στο κινητο του και να του το κλεισουν πριν καν απαντησει, μετα απο αυτο του ειπαν πως θα τον ξανα παρουν στις 9 του μηνα, σημερα δηλαδη. Παλι ομως τα ιδια ακριβως εγιναν, τον πηραν 4 φορες, και τις 4 αυτος απαντουσε στο δευτερολεπτο και του το εκλειναν, τωρα εγω προσπαθω να τους καλεσω στο 13800 και δεν απανταει κανενας, υπαρχει περιπτωση να εχουν σημειωσει τον αριθμο μου και να μην απαντανε για αυτον τον λογο; Φοβαμαι πολυ πως η wind δεν προκειται να μας εγκαταστησει fiber γιατι εχει βρει αυτο το μικρο παραθυρακι και ετσι μπορει να μας εκμεταλλευεται, τι μπορω να κανω για να μιλησω μαζι τους και να βγαλω μια ακρη; Αν οχι πολλα τοτε αν επιλεξω να παω σε αλλο παροχο και δεν πληρωσω αυτα που ζητανε, θα εχω καποιο νομικο προβλημα;
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να το σχετικό video Αν θες ξαναδοκίμασε στο 13800 η στο 1212 απο δικτυο wind απο νούμερο άλλης εταιρίας στο 211 120 1212 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από bill2015
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Axpanos είπε Φοβαμαι πολυ πως η wind δεν προκειται να μας εγκαταστησει fiber Nα μην ΦΟΒΑΣΑΙ να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ
postfire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, bill2015 είπε Να το σχετικό video Αν θες ξαναδοκίμασε στο 13800 η στο 1212 απο δικτυο wind απο νούμερο άλλης εταιρίας στο 211 120 1212 ισχυει αυτο που λεει στο βιντεο?
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνηθως ναι Μίπως σου είπαν τι fiber θα έχεις FTTC,FTTB,FTTH Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από bill2015
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Και εμένα με πήραν για να βάλω VDSL ή fiber, έβαλα vdsl 50/5 για 28 ευρώ χωρίς σταθερό. Μου ήρθε μήνυμα ότι στις 4/7 ήταν η εκτιμώμενη ημερομηνία σύνδεσης. Ακόμα δεν έχει έρθει το vdsl αλλά ούτε κάποια ενημέρωση.
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 55 λεπτά πριν, divo είπε με 33 έπαιρνες απο Οτε 50αρι Το θέμα είναι ότι με τη Wind όποτε είχα θέμα, με εξυπηρέτησαν άμεσα και δεν είχα αποσυνδέσεις. Ο ΟΤΕ με έγραψε στα @@ όταν δεν είχε γραμμή να με βάλει, η Wind περίμενε μέχρι να βρει. Επίσης στη Wind με 33 παίρνεις 100άρι.
Axpanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 7:22 ΜΜ, bill2015 είπε Συνηθως ναι Μίπως σου είπαν τι fiber θα έχεις FTTC,FTTB,FTTH Ναι, το συμβόλαιο λεει FTTB/FTTH Παρεπιπτόντως η κοπέλα που μου έκανε την προσφόρα καθώς και ο εκπρόσωπος της Wind που με κάλεσαν για ενημέρωση, μου είπαν οτι θα έχω 50αρι FIBER και οχι VDSL2 με ταχυτητα 50 ΝΤΑΝ οχι εως και 50mbps, το οποιο εν τελει δεν έγινε, τελικα η συνδεσή μου ειναι FTTC, δηλαδη fiber μεχρι το καφάο και απο εκει εως το σπιτι μου ο παλιος καλος χαλκός, παρ ολα αυτα η ταχύτητα εκτοξεύτηκε απο τα 1.6mbps στα 42-43mbps, το οποιο δεν ειναι καθόλου άσχημο για 30 ευρω τον μήνα. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να πάρω και fiber σύνδεση, αλλα ακόμα ειναι νωρίς. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που με βοηθήσατε να βγάλω κάποια άκρη, και κλέινω με μια συμβουλή, αν κατι που σου λεει ενας πολητής ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινό, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Καλη συνέχεια μαγκες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα