Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω το iPhone X και σκοπεύω να αγοράσω ένα ασύρματο φορτιστή για το κομοδύνο. Έχω βρει αυτόν εδώ της Anker ο οποίος είναι αρκετά οικονομικός και την συγκεκριμένη εταιρία την εμπιστεύομαι μιας και στο παρελθόν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, έχω όμως μια απορία όπου ακόμα και η ίδια η εταιρία δεν μου την έλυσε, παραπέμποντάς με σε αυτό εδώ το οποίο όμως είναι αρκετά ακριβότερο, οπότε ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάποιος...

Λέει ότι υποστηρίζει 10W φόρτιση με πριζάκι QuickCharge 3.0 και φυσικά ξέρουμε πως το iPhone X υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέχρι 7.5W, οπότε η ερώτησή μου είναι η εξής:

Έχω ένα πριζάκι για iPad στα 10W στο οποίο σκοπεύω να συνδέσω τον ασύρματο φορτιστή, λέτε θα μπορεί να δώσει την ενέργεια που χρειάζεται για φορτιστεί το iPhone X στα 7.5W, καθώς και αν ακουμπίσω πάνω οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζει 10W ασύρματης φόρτισης να φορτίσει στα 10W, ή πρέπει να συνδεθεί μόνο σε πριζάκι QC 3.0 αλλιώς με οποιοδήποτε άλλο πριζάκι ανεξαρτήτως των W θα υποστηρίζει μέχρι 5W ασύρματης φόρτισης?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Επεξ/σία από Simos805

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...