Προς το περιεχόμενο

Color builds

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Ακολούθησα την πρόταση σου για μητρική και ραμ !!!

κουτι πήρα Corsair 460 rgb !!

Έχω το εξής θέμα !! Έχει μπροστά 3 ανεμιστήρες !! Έβγαλα τον ένα να τον βάλω στην πίσω μεριά αλλά από την μεριά που πρέπει να ακουμπήσει στην πίσω μεριά δεν έχει πάσα και δεν πιάνει η βίδα !!

και καμία βίδα από αυτές που συνοδευόταν το κουτί !

τι μ προτείνεις να κανω;; Να πάρω rubber ??

75DF2BBD-40DA-4B59-B525-CEC9BE852DA6.jpeg

Δεν μπορεί να μη μπαίνει. Τη βίδα θα την σφίξεις από την έξω μεριά και σου δίνει περιθώριο πάνω κάτω να τον τοποθετήσεις όπου θες. Βίδες κάνουν και αυτές που ήδη έβγαλες από μπροστά και του κουτιού. 

Με την πρώτη ευκαιρία πάρε αλλους δυο η τρεις για να τον βάλεις στη θέση του και τους άλλους πίσω πάνω. Και για το οπτικό και για το airflow.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, radiohead είπε

Δεν μπορεί να μη μπαίνει. Τη βίδα θα την σφίξεις από την έξω μεριά και σου δίνει περιθώριο πάνω κάτω να τον τοποθετήσεις όπου θες. Βίδες κάνουν και αυτές που ήδη έβγαλες από μπροστά και του κουτιού. 

Με την πρώτη ευκαιρία πάρε αλλους δυο η τρεις για να τον βάλεις στη θέση του και τους άλλους πίσω πάνω. Και για το οπτικό και για το airflow.

Κι όμως δεν βιδώνει !!! Πρέπει να μπει μακριά βίδα ώστε να πιάσει στη μεριά, π βρίσκεται μέσα στο κουτί, κι όχι αυτή την μεριά που ακουμπάει στο κουτί !!

πρωτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο !!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, radiohead είπε

Χαχαχαχαχα !! Μα λέω κι εγώ τόσο χαζός είμαι και δεν βιδώνει!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!

χρειαζεται driver η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ;;; λίγο π κοίταξα το bios για τις μνήμες έχει μια επιλογή που τις πάει αυτόματα 3200!! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στάκα λίγο δεν κατάλαβα. Ποιον επεξεργαστή πήρες;

Ενεργοποίησε το xmp στο bios. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Σωστά !!

μοκις ενεργοποιώ xmp μπλε οθόνη !!

και manually δεν μ αφήνει να πείραξω το multiplier της ραμ!

Να το πειράξω μέσα απο το Master???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Σωστά !!

μοκις ενεργοποιώ xmp μπλε οθόνη !!

και manually δεν μ αφήνει να πείραξω το multiplier της ραμ!

Να το πειράξω μέσα απο το Master???

Ούτε σε εμένα δουλεύει το xmp πείραξα λίγο μόνος μου τα ρολόγια και μπόρεσα μέχρι 3000 απ ότι διάβασα άμα προσπαθήσω θα το καταφέρω το 3200 manualy αλλά βαριέμαι.

από master καλύτερα όχι ήμουν 2-3 με oc σε όλα εκτός από ram και ξαφνικά blue screen συνέχεια 

Επεξ/σία από RellikEht
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RellikEht είπε

Ούτε σε εμένα δουλεύει το xmp πείραξα λίγο μόνος μου τα ρολόγια και μπόρεσα μέχρι 3000 απ ότι διάβασα άμα προσπαθήσω θα το καταφέρω το 3200 manualy αλλά βαριέμαι.

Κάποια πηγή ώστε να ψαχτω ;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikolas_kriti είπε

Κάποια πηγή ώστε να ψαχτω ;;;

Δεν ξέρω πολλά από oc δες πως clocaroun ram ανέβασε ρολόγια μαζί με mhz κάτσε να δω πως τα έχω εγώ να το δοκιμάσεις

3000mhz 16 - 18 -18 -38 1.35v

δοκίμασε αυτό αν βάλεις αυτά και μετά ο υπολογιστής σου όταν πάει να ανοίξει θα ακούς τα ανεμηστηράκια να ξεκινάνε και να σταματάνε μην φοβηθείς απλά προσπαθεί να κάνει train τις μνήμες σε αυτά τα Mhz και δεν μπορεί αν το κάνει αυτό 3 φορές τότε λογικά δεν μπόρεσε και θα ανοίξει με τα stock mhz

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Μέχρι 2400 πάει με το XMP Enabled.!!

Το ξεχνάς το xmp πάνε εκεί που τα βάζεις μόνος σου τα timmings

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Καταρχήν σε ποια  slots έχεις τις μνήμες; Δεύτερον μπες στη σελίδα της μητρικής και κατέβασε το τελευταίο bios. Τριτον πριν πειράξεις timings ξεκινα με 3200 πέσε σε 3066 και μετά 2993.

2 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Καταρχήν σε ποια  slots έχεις τις μνήμες; Δεύτερον μπες στη σελίδα της μητρικής και κατέβασε το τελευταίο bios. Τριτον πριν πειράξεις timings ξεκινα με 3200 πέσε σε 3066 και μετά 2993.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, radiohead είπε

Δοκίμασα και παίζει μόνο στα 2400!!

κολλητα τα έχω βάλει τα Ντίμμς!! Διάβασα το manual  πρώτου της τοποθετήσω !

δοκιμασα και τα δυο channels ! Καμία διαφορά !! Bios έχει το πιο πρόσφατο το τσέκαρα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...