Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω το LeMax 2 4/64 αλλά έχω να ασχοληθώ με το άθλημα καιρό και έχω χάσει εξελίξεις.

Επειδή έχω συνιθησει στην μεγάλη οθόνη ψάχνω κάτι εξίσου μεγαλο ( 5.5" και πάνω κατά προτίμηση ). Μου τραβάνε πολύ το ενδιαφέρον τα κινητά με ελάχιστα bezels οπότε αν υπάρχει κάτι θα το προτιμούσα. Βασικό είναι να έχει καλή οθόνη καθώς και αξιοπρεπή αυτονομία μπαταρίας. Η κάμερα δεν είναι κάτι που είναι στις πρώτες μου προτεραιότητες.

Budget 300€ εκτώς και αν πάω σε μεταχειρισμένο για κάτι ανώτερο.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Καλησπέρα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω το LeMax 2 4/64 αλλά έχω να ασχοληθώ με το άθλημα καιρό και έχω χάσει εξελίξεις.

Επειδή έχω συνιθησει στην μεγάλη οθόνη ψάχνω κάτι εξίσου μεγαλο ( 5.5" και πάνω κατά προτίμηση ). Μου τραβάνε πολύ το ενδιαφέρον τα κινητά με ελάχιστα bezels οπότε αν υπάρχει κάτι θα το προτιμούσα. Βασικό είναι να έχει καλή οθόνη καθώς και αξιοπρεπή αυτονομία μπαταρίας. Η κάμερα δεν είναι κάτι που είναι στις πρώτες μου προτεραιότητες.

Ευχαριστώ!!

Xiaomi mi8 ή mi8 se, htc u ultra, xiaomi mi note 3. Με αυτή τη σειρά προτίμησης από μέρους μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ASTOU είπε

Xiaomi mi8 ή mi8 se, htc u ultra, xiaomi mi note 3. Με αυτή τη σειρά προτίμησης από μέρους μου. 

Το mi8 έχει 400+

8 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ!!

Στα ίδια κυβικά με το lemax 2 είναι το G6 που είναι ένα τικ ανώτερο και μαζεμένο.

Επίσης και το Nokia 8 αλλά εδώ θα χάσεις λίγο μπαταρία και είναι στις 5.3".

Αλλά έχει stock android.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...