Προς το περιεχόμενο

Samsung S9+ 64gb dual sim 599.24€ @public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Giw είπε

Μπορείς να πληρώσεις με ibank pay ακόμα και αν κόψεις τιμολόγιο για να αφαιρεθεί το ΦΠΑ?

Δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι θα μπορείς. Ένας τρόπος πληρωμής είναι το i bank pay, όπως η πληρωμή με κάρτα ή με μετρητά, δεν πιστεύω να έχει κάποια σχέση με το αν το κατάστημα ως αποδεικτικό πληρωμής σου κόψει απόδειξη ή τιμολόγιο. 

Για να είσαι σίγουρος όμως κάλεσε στο 2104848484 ή αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό, υπάρχει η επιλογή "επικοινωνία με την υπηρεσία" και μέσω αυτής μπορείς να στείλεις mail. Θα σου απαντήσουν άμεσα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα κανονικά σήμερα αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω.Αν το θέλει κάποιος ας στείλει.Δεν το έχω ανοίξει,είναι σφραγισμένο κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, sxbruno είπε

Και εγώ παρέλαβα κανονικά σήμερα αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω.Αν το θέλει κάποιος ας στείλει.Δεν το έχω ανοίξει,είναι σφραγισμένο κανονικά.

Επεξ/σία από manolismazda
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manolismazda είπε

καλησπερα φιλε μου..σε τι χρωμα ειναι και τι τιμη?

Το μαύρο είναι. S9+ 599e .Το έδωσα.

Επεξ/σία από sxbruno
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sxbruno είπε

Έχεις pm

Δημοσ.

Εγω τους εστειλα σημερα φωτο της ταυτοτητας και της καρτας που μου ζητησαν, καθως πληρωσα με την πιστωτικη καρτα αλλου. Ελπιζω να το εχω μεσα στη βδομαδα.. Δεν το περιμενα απο τα public να πω την αληθεια μου!

Δημοσ.

Όντως μπράβο στα public!φιλος μου είπε ότι έπαιζε ώρα η τιμή αυτή καμία 500αρια κομμάτια θα δώσανε...

εγω σκέφτομαι για το iPhone 6 όποτε αν ενδιαφέρεται κανείς από θεσνικη να με ενημερώσει κ αύριο θα ξέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...