xxaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Giw είπε Μπορείς να πληρώσεις με ibank pay ακόμα και αν κόψεις τιμολόγιο για να αφαιρεθεί το ΦΠΑ? Δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι θα μπορείς. Ένας τρόπος πληρωμής είναι το i bank pay, όπως η πληρωμή με κάρτα ή με μετρητά, δεν πιστεύω να έχει κάποια σχέση με το αν το κατάστημα ως αποδεικτικό πληρωμής σου κόψει απόδειξη ή τιμολόγιο. Για να είσαι σίγουρος όμως κάλεσε στο 2104848484 ή αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό, υπάρχει η επιλογή "επικοινωνία με την υπηρεσία" και μέσω αυτής μπορείς να στείλεις mail. Θα σου απαντήσουν άμεσα. 1
sxbruno Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Και εγώ παρέλαβα κανονικά σήμερα αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω.Αν το θέλει κάποιος ας στείλει.Δεν το έχω ανοίξει,είναι σφραγισμένο κανονικά.
Patrick147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δυστυχώς δεν το πρόλαβα, αλλά bravo στον TS και στα public που όπως φαίνεται εκτέλεσαν τις παραγγελίες...
manolismazda Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, sxbruno είπε Και εγώ παρέλαβα κανονικά σήμερα αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω.Αν το θέλει κάποιος ας στείλει.Δεν το έχω ανοίξει,είναι σφραγισμένο κανονικά. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από manolismazda
sxbruno Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manolismazda είπε καλησπερα φιλε μου..σε τι χρωμα ειναι και τι τιμη? Το μαύρο είναι. S9+ 599e .Το έδωσα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από sxbruno
black66.gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, sxbruno είπε Και εγώ παρέλαβα κανονικά σήμερα αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω.Αν το θέλει κάποιος ας στείλει.Δεν το έχω ανοίξει,είναι σφραγισμένο κανονικά. Έχεις pm
asemnos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Εγω τους εστειλα σημερα φωτο της ταυτοτητας και της καρτας που μου ζητησαν, καθως πληρωσα με την πιστωτικη καρτα αλλου. Ελπιζω να το εχω μεσα στη βδομαδα.. Δεν το περιμενα απο τα public να πω την αληθεια μου!
pdim16 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Όντως μπράβο στα public!φιλος μου είπε ότι έπαιζε ώρα η τιμή αυτή καμία 500αρια κομμάτια θα δώσανε... εγω σκέφτομαι για το iPhone 6 όποτε αν ενδιαφέρεται κανείς από θεσνικη να με ενημερώσει κ αύριο θα ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις