george kesoglu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλησπερα εχω παρει στη κορη μου 13 ετων εδω και τρια χρονια το zte blade l3 σημερα μου παραπονεθηκε οτι η οταν παταει καποιο κουμπι στην οθονη αλλο παταει και αλλο δεχεται δοκιμασα να παρω ενα τηλ πατουσα το νουμερο 6 και εμφανιζε το 3 , πατουσα το 9 εμφανιζε το 8 , κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να το σεταρο σαν νεα συσκευη πιστευωντας οτι θα ηταν θεμα software αλλα μολις με εβγαλε στην αρχικη οθονη παλι ειχα τα ιδια συμπτωματα κατι επαθε η οθονη αφης , απο τις τουμπες που εχει φαει , υπαρχει καποια λυση ??? , γιατι δεν πιστευω οτι αξιζει να το επισκευασω .
george kesoglu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Για σου βρε saruman123 παλι εσυ θα με ξελασπωσεις μου φαινεται !!!!! χρειαζομαι κατι τετοιο ή θελει και κατι αλλο ???? https://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-For-ZTE-Blade-L3-Glass-Lens-Sensor-Front-Touch-Panel-Replacement/372336088285?var=641154040822&hash=item56b0f5d4dd:g:zFoAAOSwrU1bIh6l εργαλεια εχω τα χερια μου πιανουν ειναι και φθηνο εάν ειναι αυτο το ανταλλακτικο που χρειαζομαι , λες να το δοκιμασω ???
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Αυτό πρέπει να είναι. Καλύτερα περίμενε να στο επιβεβαιώσει και κάποιος άλλο .
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κανενας (ουτε καν τεχνικος) δεν μπορει να σου πει με σιγουρια εαν δεν το ανοίξει. Οποτε παιρνεις το ρισκο για παραγγελια ανταλλακτικου που εχει πιθανοτητες να αγοραστει αδικα. Εσυ αποφασιζεις.
george kesoglu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ok καταλαβα παρηγγηλα το ανταλλακτικο θα δοκιμασω και εαν φτιαξει εφτιαξε αλλιως ανακυκλωση Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα