Προς το περιεχόμενο

zte blade l3 touch screen problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω παρει στη κορη μου 13 ετων εδω και τρια χρονια το zte blade l3 σημερα μου παραπονεθηκε οτι η οταν παταει καποιο κουμπι στην οθονη αλλο παταει και αλλο δεχεται

δοκιμασα να παρω ενα τηλ πατουσα το νουμερο 6 και εμφανιζε το 3 , πατουσα το 9 εμφανιζε το 8 ,

κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να το σεταρο σαν νεα συσκευη πιστευωντας οτι θα ηταν θεμα software αλλα μολις με εβγαλε στην αρχικη οθονη παλι ειχα τα ιδια συμπτωματα

κατι επαθε η οθονη αφης , απο τις τουμπες που εχει φαει , υπαρχει καποια λυση ??? , γιατι δεν πιστευω οτι αξιζει να το επισκευασω .

Δημοσ.

Για σου βρε saruman123 παλι εσυ θα με ξελασπωσεις μου φαινεται !!!!!

χρειαζομαι κατι τετοιο ή θελει και κατι αλλο ????  https://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-For-ZTE-Blade-L3-Glass-Lens-Sensor-Front-Touch-Panel-Replacement/372336088285?var=641154040822&hash=item56b0f5d4dd:g:zFoAAOSwrU1bIh6l

εργαλεια εχω τα χερια μου πιανουν ειναι και φθηνο εάν ειναι αυτο το ανταλλακτικο που χρειαζομαι  , λες να το δοκιμασω ???

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι.

Καλύτερα περίμενε να στο επιβεβαιώσει και κάποιος άλλο .

Δημοσ.

Κανενας (ουτε καν τεχνικος) δεν μπορει να σου πει με σιγουρια εαν δεν το ανοίξει. Οποτε παιρνεις το ρισκο για παραγγελια ανταλλακτικου που εχει πιθανοτητες να αγοραστει αδικα. Εσυ αποφασιζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...