Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 11:49 ΜΜ, Timewalker είπε Το έχω πάρει και εγώ σε παλιότερη προσφορά στην ίδια τιμή. Δεν το χρησιμοποιώ λόγω της ενοχλητικής , για μένα , μυρωδιάς που έχει , και που με όσο πλύσιμο και έκθεση στον ήλιο δεν λέει να φύγει! Στις 9/7/2018 στις 11:58 ΜΜ, radiohead είπε Ρε και τζάμπα να σας το δίνανε, πάλι θα βρίσκατε να το κράξετε.. 10 ρημάδια ευρώ έχει τι το λιβανίζετε; Δε νομιζω οτι ειναι σοβαρη απαντηση αυτη που δινεις σε αυτο που λεει ο συμφορουμιτης! Ουτε απαντά σε αυτο που λεει, και προσβλητικο ειναι το περιεχομενο και εντελως αστοχο επι της ουσιας της κουβεντας. Δηλαδη εσυ αναγνωριζεις οτι εχει χαλια μυρωδια αλλα επειδη κανει 10ευρω (οχι οτι ειναι φτηνο βεβαια, αλλα ετσι το παρουσιαζεις) το προσπερνας και παυει να ενοχλει τη μυτη σου; Βρες ενα καλυτερο θα ελεγα με τα ιδια αντε και λιγο παραπανω, λαθος το βλεπεις. 1
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως, πέρα απο την πλάκα που έκανα νωρίτερα στο νήμα, έχω πάρει κατά καιρούς συνολικά 3 απο αυτά. Το ένα το χάρισα σε φίλο μεταχειρισμένο μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης, το άλλο το φοράω στο γραφείο εδώ και κανά εξάμηνο και το τρίτο το έχω καβάτζα για όταν με το καλό αλλοιωθεί η εμφάνιση - υφή αυτού που χρησιμοποιώ τώρα, δηλαδή μετά απο χρόνια... Κανένα απο τα 3 που έχω πάρει δεν είχε θέματα με έντονη μυρωδιά, για την ακρίβεια κολλάω τη μύτη μου στο mousepad και δεν είναι ενοχλητική, πόσο μάλλον για να το έχω στο μπαλκόνι μέρες μη μπορώντας να αναπνεύσω. Βέβαια δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι το δέχομαι, όμως στο δωμάτιό μου κυκλοφορούν και άλλοι εκτός απο μένα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά με έντονη την αίσθηση της όσφρησης σε σχέση με μας τους γέρους και κανείς δεν παραπονέθηκε για έντονη μυρωδιά λάστιχου ή πλαστικού. Θαρρώ ότι είμαστε υπερβολικοί καθώς όσοι εξέφρασαν παράπονα με μυρωδιά το ίδιο θέμα θα είχαν με παρόμοια mousepad πολλαπλάσιας αξίας, το υλικό είναι σύνηθες σε τέτοια mousepad και είναι ακριβώς το ίδιο, η επωνυμία αλλάζει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από lionheart75
V-a-c Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μην το πάρετε δεν είναι καλό ! ! ! Έχω δυο και δεν μυρίζει κανένα , είχα και παλιότερα άλλο ένα και ούτε αυτό θυμάμαι να μύριζε , έχουν έρθει και άλλα δυο τα όποια δεν έχω πάει να τα πάρω , θα σας πω αν μυρίζουν ή όχι εγώ που έχω και ευαίσθητη μύτη και μου μυρίζουν όλα και μου φταίνε όλα ... 17/5/15 στα 8.90€ και 5/10/14 στα 13,90€ οι αγορές . Προσωπικά με βολεύει απίστευτα και είναι και καλή ποιότητα και φτηνό ! Πλέον δε μπορώ χωρίς αυτό ή τουλάχιστο χωρίς XXL mousepad !
teotsi21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μια συγκεκριμένη παρτίδα (ή ένας αριθμός τέτοιων) να είχε πρόβλημα με την μυρωδιά. Δεν νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα έδωσε 10 ευρώ για να έρθει και να γκρινιάξει. Το θέμα με την μυρωδιά στα συγκεκριμένα έχει αναφερθεί και παλιότερα, αν κάποιον τον ενοχλεί το επιστρέφει στο eshop, δεν χρειάζονται δράματα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Εγώ πάντως, πέρα απο την πλάκα που έκανα νωρίτερα στο νήμα, έχω πάρει κατά καιρούς συνολικά 3 απο αυτά. Το ένα το χάρισα σε φίλο μεταχειρισμένο μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης, το άλλο το φοράω στο γραφείο εδώ και κανά εξάμηνο και το τρίτο το έχω καβάτζα για όταν με το καλό αλλοιωθεί η εμφάνιση - υφή αυτού που χρησιμοποιώ τώρα, δηλαδή μετά απο χρόνια... Κανένα απο τα 3 που έχω πάρει δεν είχε θέματα με έντονη μυρωδιά, για την ακρίβεια κολλάω τη μύτη μου στο mousepad και δεν είναι ενοχλητική, πόσο μάλλον για να το έχω στο μπαλκόνι μέρες μη μπορώντας να αναπνεύσω. Βέβαια δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι το δέχομαι, όμως στο δωμάτιό μου κυκλοφορούν και άλλοι εκτός απο μένα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά με έντονη την αίσθηση της όσφρησης σε σχέση με μας τους γέρους και κανείς δεν παραπονέθηκε για έντονη μυρωδιά λάστιχου ή πλαστικού. Θαρρώ ότι είμαστε υπερβολικοί καθώς όσοι εξέφρασαν παράπονα με μυρωδιά το ίδιο θέμα θα είχαν με παρόμοια mousepad πολλαπλάσιας αξίας, το υλικό είναι σύνηθες σε τέτοια mousepad και είναι ακριβώς το ίδιο, η επωνυμία αλλάζει. Λέμε να σου έρχεται η μυρωδιά στην μύτη. Όχι να σκύψεις να μυρίσεις το mousepad. Έτσι μυρίζει σε όλα.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Λέμε να σου έρχεται η μυρωδιά στην μύτη. Όχι να σκύψεις να μυρίσεις το mousepad. Έτσι μυρίζει σε όλα. Το έγραψα για να δώσω έμφαση, αν και πράγματι το έκανα και δεν ενοχλεί ούτε έτσι! Δεν με πιάνεις... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από lionheart75
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Το έγραψα για να δώσω έμφαση, αν και πράγματι το έκανα και δεν ενοχλεί ούτε έτσι! Δεν με πιάνεις... Αν κολλήσεις την μύτη σου σε οποιοδήποτε mousepad μυρίζει έστω και λίγο. Αλλά σαφώς και δεν είναι ενοχλητικό.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Αν κολλήσεις την μύτη σου σε οποιοδήποτε mousepad μυρίζει έστω και λίγο. Αλλά σαφώς και δεν είναι ενοχλητικό. Εξακολουθείς να μην με πιάνεις. Το έγραψα για να δώσω έμφαση. Κανένα απο τα 3 που πήρα δεν μύριζε - μυρίζει.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Εξακολουθείς να μην με πιάνεις. Το έγραψα για να δώσω έμφαση. Κανένα απο τα 3 που πήρα δεν μύριζε - μυρίζει. Αφού εξακολουθώ να μην σε πιάνω μίλησε πιο καθαρά για αν σε πιάσω. Δεν είμαστε όλοι τζιμάνια. Όλα μυρίζουν. Έχω ασχοληθεί με πολλά mousepad. Δεν υπάρχει mousepad που να μη μυρίζει. Το να βάλεις την μύτη σου στο mousedapd και να μυρίζει δεν ας ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. Αν δεν μυρίζει κανένα είτε λες ψέματα είτε έχει πρόβλημα η μύτη σου. Στην 2η περίπτωση να επισκευτείς ωριλά.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αφού εξακολουθώ να μην σε πιάνω μίλησε πιο καθαρά για αν σε πιάσω. Δεν είμαστε όλοι τζιμάνια. Όλα μυρίζουν. Έχω ασχοληθεί με πολλά mousepad. Δεν υπάρχει mousepad που να μη μυρίζει. Το να βάλεις την μύτη σου στο mousedapd και να μυρίζει δεν ας ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. Αν δεν μυρίζει κανένα είτε λες ψέματα είτε έχει πρόβλημα η μύτη σου. Στην 2η περίπτωση να επισκευτείς ωριλά. i rest my case. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Βλεπω μια ταση fanboy-ισμου σε νατεκ θεματα, δεν ξερω τι "ασθενεια" ειναι αυτη και "γιατι" και ουτε με ενδιαφερει προσωπικα, αλλα ο τροπος που μιλατε μερικοι σε συμφορουμιτες που δεν εδωσαν κανενα δικαιωμα και εγραψαν εντελως ουδετερα την αποψη τους χωρις να κατηγορησουν ή να εκθιασουν ενα προιον, ειναι απαραδεκτος. Και αυτο ειναι κατι που φυσικα με ενδιαφερει. Ειτε γινεται προς τον Α ειτε προς τον Β. Τελος. Επι της προσφορας τωρα, επειδη δεν το εχει αλλο μαγαζι πλην αυτο του θεματος (τα αδερφακια δεν νοουνται αλλα μαγαζια υποψιν), να ενημερωσουμε το κοινο μας, αφου με ανοχη μενει ανοικτο το τοπικ και μοιαζει σαν να "συνηγορουμε" εμμεσως στο οτι ειναι προσφορα, οτι: Το προιον εξω εχει κανονικη τιμη 11 ευρω και κατι σεντς, οταν λεω κανονικη, εννοω αυτη ειναι η τιμη που εχει στα μισα τουλαχιστον μαγαζια που το πωλουν. Ενα, το εχει 10 ευρω και κατι σεντς. https://www.ceneo.pl/38179179 Αυτα! Μπορειτε να συνεχισετε, χωρις ομως να προσβαλετε ελαφρως ή βαρεως οσους εχουν αλλη αποψη απο την δικη σας.
C1oud Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Και εγω το ειχα αγορασει στην προηγουμενη προσφορα. Εχω μικρο δωματιο και μυριζε πολυ στην αρχη. Αλλα τωρα δν μυριζει καθολου. Γενικα ολα τα πλαστικα τυπου μυριζουν συνηθως. Αυτο μυριζε λιγο παραπανω αλλα στρωνει μετα. Δεν το εβγαλα ουτε εξω ουτε το επλυνα. Απλα η μυρωδια εφυγε μετα απο καππιπ καιρο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ενα σχολιο για να μην μεινετε με απορια γιατι εκλεισε το θεμα: Το τοπικ κλειδωνει συμφωνα με την θεληση του TS, θεληση που εξεφρασε πριν λιγο εδω στο τοπικ εν μεσω χαρακτηρισμων και υβρεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις