Προς το περιεχόμενο

[Mousepad] GENESIS NPG-0660 M12 MAXI 9.90€ @ E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Υπάρχει άτομο στο insomnia που να μην το έχει πάρει?????? :D

Γιατι να μην υπαρχουν Βασιλη; Προσωπικα δεν το εχω αγορασει ουτε θα το αγορασω ποτε, απλα επειδη δεν το χρειαζομαι - το θεωρω αχρηστο με απλα λογια. Pad εχω για το καθε ποντικακι και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να καλυπτει και το πληκτρολογιο ή ολο το γραφειο αν ηταν μεγαλυτερο απο του θεματος για παραδειγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους εχουν γυάλινη επιφάνεια η πολύ γυαλιστερή είναι ιδανικό.

Επεξ/σία από saltjon
  • Like 1
Δημοσ.

αυτή τη φορά θα πάρω και 2ο. 

μιας και είμαι επιρρεπής στο να ρίχνω καφέδες αναψυκτικά κλπ πάνω στο γραφείο και γίνονται ολα πουτ@ν@.

ευτυχώς το keyboard είναι σκυλί και δεν παθαίνει τίποτα. το πλένω κυριολεκτικά και δουλεύει ξανά (cmstom trigger) αυτό που είχαμε πάρει από κοτσο πριν χρόνια στα 60ε.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση TS

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, samniotis είπε

μπορεί να κοπεί αν ειναι μεγάλο για το συρτάρι του γραφείου?

όλα κόβονται, το θέμα είναι ότι δεν θα έχει την ραφή μετά στο πλάι και θα χαλάσει υποθέτω στις άκρες.

καλύτερα βρες κάποιο σε άλλο μέγεθος που θα σου κάνει καλύτερα. στο skroutz εχει πολυ πραμα

Δημοσ.

συρτάρι εννοώ αυτό που μπαινοβγαίνει κάτω απο το γραφειο για το πληκτρολόγιο-ποντίκι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, samniotis είπε

συρτάρι εννοώ αυτό που μπαινοβγαίνει κάτω απο το γραφειο για το πληκτρολόγιο-ποντίκι

εάν είναι 90Χ50 κάνει αλλιώς χαλάει εάν κοπεί.

Δημοσ.

Παιδια ερωτηση, εχω το Razer speed goliathus το οποιο θεωρω το ιδανικο mousepad αλλα θελω κατι μεγαλυτερο και δε θελω να δωσω πολυ χρημα, Αν εχει κανεις δοκιμασει Razer speed και αυτο το mousepad, υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε υφή και στον τροπο που κινείται το mouse πανω τους?

Δημοσ.

Το έχω πάρει και εγώ σε παλιότερη προσφορά στην ίδια τιμή. Δεν το χρησιμοποιώ λόγω της ενοχλητικής , για μένα , μυρωδιάς  που έχει , και που με όσο πλύσιμο και έκθεση στον ήλιο δεν λέει να φύγει!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Timewalker είπε

Το έχω πάρει και εγώ σε παλιότερη προσφορά στην ίδια τιμή. Δεν το χρησιμοποιώ λόγω της ενοχλητικής , για μένα , μυρωδιάς  που έχει , και που με όσο πλύσιμο και έκθεση στον ήλιο δεν λέει να φύγει!

έμενα δε μυρίζει πάντως..... ίσως να πότισε η μυρωδιά τις κοκα κόλας :P

Δημοσ.

Εκτός των άλλων πήρα και ένα για χαλάκι στο μπάνιο να μην γλυστράς όταν βγαίνεις απο το shower καθώς και άλλο ένα για την εξώπορτα! 

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 11:49 ΜΜ, Timewalker είπε

Ναι πολλά από τα mousepad μυρίζουν. Για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη.

Έχω το sharkoon το οποίο δεν μυρίζει.

Στις 9/7/2018 στις 11:58 ΜΜ, radiohead είπε

Ρε και τζάμπα να σας το δίνανε, πάλι θα βρίσκατε να το κράξετε.. 10 ρημάδια ευρώ έχει τι το λιβανίζετε;

10 ξε 10 αν μυρίζει δεν αντέχεται. Έχω πάρει από ebay και το έχω στην άκρη. Τι να κάνουμε. Ενοχλεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...