xristoslet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Πάντως από μάρκα σε μάρκα και ποιότητα σε ποιότητα διαφέρουν τα 18V, εγώ είχα ένα 14αρι και ειναι πάρα πολύ καλό(τρυπούσε τα πάντα που λέει ο λόγος) μετά που μου χάλασε πήρα ένα 18αρι οικονομικό της Einhell και δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση.
gmath26 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 12:55 ΜΜ, xxaris είπε Υπάρχει αυτό https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-bosch-pro-gsr-12v-15-li-2-li-ion-2x15ah-p-TLS.031094 απο την μπλε σειρά της bosch (την επαγγελματική δηλαδή) στην ίδια τιμή, με 2 μπαταρίες. Οι μπαταρίες όμως είναι 1.5AH, έχουν δηλαδή μικρή σχετικά χωρητικότητα αλλά είναι 2 οπότε δεν θα μείνεις ποτέ από ενέργεια καθώς συνοδευονται από ταχυφορτιστη. Το συγκεκριμένο με 30-40€ παραπάνω βγαίνει και με μεγαλύτερες μπαταρίες και βαλιτσακι, αλλά κατά τη γνώμη μου, για έναν ερασιτέχνη αυτες είναι υπεραρκετές. Το δραπανακατσαβιδο δε, είναι τρομερό (επαγγελματικό γαρ)!!!! Το πρώτο είναι κρουστικό όμως, αυτό σημαίνει ότι το μπλέ δε τρυπάει ούτε τούβλο; Επίσης το μπλέ είναι 12v, τι σημαίνει αυτό ότι είναι ποιο αδύναμο;
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, gmath26 είπε Το πρώτο είναι κρουστικό όμως, αυτό σημαίνει ότι το μπλέ δε τρυπάει ούτε τούβλο; Επίσης το μπλέ είναι 12v, τι σημαίνει αυτό ότι είναι ποιο αδύναμο; Πρέπει να δεις χαρακτηριστικά ροπών για να συγκρίνεις, μερικά 18αρια οικιακά είναι πιο αδύναμα από 12αρια επαγγελματικα. Δική μου συμβουλή για οικιακή χρήση και εφόσων υπάρχει ρεύματος θα ήταν πιο χρήσιμο ένα καλό 12αρη κρουστικο (ίσως και παλμικό) με 2 μπαταρίες.Στο 90% των οικιακών περιπτώσεων θα σας καλύψει(από τότε που το πήρα δεν έχω ξαναδουλέψει του ρεύματος των 850watt), θα τρυπήσει τοίχο μέχρι 12mm μπετό 8mm αν και έχω τρυπήσει και μεγαλύτερη διάμετρο αλλά πρώτη τρύπα 6mm και μετά το 10mm. Και με την δεύτερη μπαταρία δεν θα ξεμείνετε (μπαινει στην φορτίση ενώ δουλεύετε). Εάν δεν υπάρχει ρευματος ίσως θα τανε καλυτερο να κοιτάξετε σε καλό 18αρη.
babyonboard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 1:08 ΠΜ, Shadowjump είπε Μην λέτε ότι δεν κάνει για τρύπες στο μπετόν το 18V! Έχω ένα DeWalt και με έχει βγάλει ασπροπροσωπο. Πολύ δυνατό εργαλείο. Δαυίδ και Γολιάθ. Μόνο που ο Δαυίδ χάνει σε αυτή τη μάχη. Τα 18V δε λένε κάτι. Η ροπή και οι κρούσεις δηλαδή πόσο δυνατό είναι το μοτέρ κ όλα τα περιφερειακά του. Μην τα συγκρίνεις
nek4d Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Παρτε το απο το Αγγλικο αμαζον, οποτε το βγαλει προσφορα ξανα. Πριν λιγες μερες, το ειχε 54 λιρες, με 2 μπαταριες. (+ μεταφορικα που μοιραζονται με τυχον αλλα προιοντα). https://www.amazon.co.uk/dp/B00L3XK06C/ Ειχε αναφερθει στο θεμα του αμαζον prime. Εχω 2 και πηρα και αλλο, δεν υπαρχει αυτη η τιμη, οσο η μια μπαταρια σχεδον εδω Συνηθως εχει 65-69 λιρες σε προσφορα, παλι με 2 μπαταριες παντα. Αν δεν βγει προσεχως, βαλτε μια ειδοποιηση στο camel ή δειτε ξανα στο black friday.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα