Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,εχει βγαλει το leroy merlin προσφορα το συγκεκριμενο κρουστικο δραπανο μπαταριας της bosch 99 ευρω

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapanokatsavido-kroustiko-mpatarias-bosch-psb-1800-li-2-18v-62167462/

πολυ καλη επιλογη σαν δραπανο μπαταριας,εχει ψηφιστει το καλυτερο στην κατηγορια για το 2017-2018.σκρουτζ ξεκιναει απο 170

Μερικα λογια για το εργαλειο εδω https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/psb-1800-li-2-3165140761666-199880.jsp

C3FE6714F2DD0F9CE96D03D5D9C09154.jpg

Δημοσ.

Σε μπετό ανοίγει τρύπες ή θα βγάζει το λάδι?

Γιατί έχω κρουστικό καλό Makita αλλά το καλώδιο και το βάρος λειτουργεί ανασταλτικά σε κάτι κουρτινόξυλα ή ανεμιστήρες οροφής

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Genatos είπε

Σε μπετό ανοίγει τρύπες ή θα βγάζει το λάδι?

Γιατί έχω κρουστικό καλό Makita αλλά το καλώδιο και το βάρος λειτουργεί ανασταλτικά σε κάτι κουρτινόξυλα ή ανεμιστήρες οροφής

Εγώ το πήρα το Σάββατο και έβαλα κάτι κουρτινόξυλα,δεν υπήρχε πρόβλημα,κάνει τρύπες σε μπετό αλλά άλλο του καλωδίου 750 watt και άλλο 18 volt μπαταρίας,το καλό είναι ότι παναλαφρο

Δημοσ.

Μην περιμενετε τρελα πραγματα απο τα 18V. Θα σας παιδεψει σε μπετα και μονο εαν δεν ειναι αρκετα σκληρα θα παιξει τρυπα (και οχι βαθεια). Μονο ρευματος πνευματικα για τετοια δουλεια. Εως σκληρο τουβλο θα σας βγαλει ανετα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μην περιμενετε τρελα πραγματα απο τα 18V. Θα σας παιδεψει σε μπετα και μονο εαν δεν ειναι αρκετα σκληρα θα παιξει τρυπα (και οχι βαθεια). Μονο ρευματος πνευματικα για τετοια δουλεια. Εως σκληρο τουβλο θα σας βγαλει ανετα. 

δικιο εχεις φιλε μου,απλα για μικροδουλειες στο σπιτι ειναι πολυ καλο,αλλιως οπως το πες ρευματος και αγιος ο θεος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω αυτό αλλα και το προηγούμενο μοντέλο,μια χαρά είναι η πράσινη σειρά τα δουλεύω χρονιά και η μπαταριά είναι ακόμη εντάξει.

Οσο άφορα το κρουστικό δεν είναι για τρελά πράματα,δλδ εγω τρυπάω με 6mm και ολα οκ, πολύ σπάνια 8ρι και10ρι τρυπάνι.Άλλα εαν το δουλεύεις πολύ για μπετό τραβάει πολυ μπαταριά και δεύτερο με τον καιρό θα ξεχαρβαλώσει (δεν ήξερα τι λέξη να βάλω 😊).

εννοείται πολύ κάλο για βίδωμα.

και τα δυο τα έχω πάρει απο το αμαζον όταν τα είχε βγάλει  προσφορά  εκεί στο 100ρι άλλα με 2 μπαταρίες και η μπαταριά έχει στο 60ρι.

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.

Υποψιν: Η κύρια "δουλειά" ενός δραπανοκατσαβιδου μπαταρίας δεν είναι να ανοίγει τρύπες σε τοίχο (μπορεί να κάνει και αυτό εφόσον είναι κρουστικό όπως το συγκεκριμένο). Το δραπανοκατσαβιδο είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο που μπορεί και να ανοίγει τρύπες κυριως σε ξύλο αλλά και μεταλλο και τοίχο, αλλά και να βιδωνει. Καμιά σχέση με δράπανο ρευματος που η χρήση του αποκλειστικά είναι να ανοίγει τρύπες. 

Άλλο το ένα λοιπόν και άλλο το άλλο, και τα δύο ομως είναι απαραίτητα σε μια εργαλειοθήκη 😉

• Like 1
Δημοσ.

Μην λέτε ότι δεν κάνει για τρύπες στο μπετόν το 18V! 

Έχω ένα DeWalt και με έχει βγάλει ασπροπροσωπο. Πολύ δυνατό εργαλείο. 

Δημοσ.

Έχω 6+ χρόνια το άλλο μοντέλο της πράσινης σειράς (το psb-18 li-2) και μια χαρά τρυπάει το μπετόν, και 8mm και 10mm -μιλάω για  ερασιτεχνική-περιστασιακή χρήση, όχι ότι τρυπάω μπετά όλη μέρα. Η μπαταρία ακόμα κρατάει μια χαρά.

Βέβαια σε σχέση με το μοντέλο της προσφοράς έχει 10% περισσότερες κρούσεις/λεπτό και κυρίως σημαντικά μεγαλύτερη ροπή (54Nm vs 38Nm)

Επίσης κάτι που οι περισσότεροι παραβλέπουν είναι ότι ασχέτως εργαλείου, πολύ μεγάλη διαφορά κάνουν τα τρυπάνια που θα χρησιμοποιήσετε. Προσωπικά η σειρά ROBUST LINE της Bosch με έχει ικανοποιήσει πλήρως.

Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει σε πιο μικρό μέγεθος; Ας είναι και πιο ακριβό. Αυτό μου φαίνεται βαρύ. Μόνο για βίδωμα με ενδιαφέρει. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, RoRo είπε

Το παρακάτω αξίζει για 30€ παραπάνω? Προς το παρόν δίνει απόθεμα μόνο στο νέο κατάστημα στην Βασιλίσσης Σοφίας

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapanokatsavido-kroustiko-mpatarias-stanley-fmc625d2-qw-18v-61995276/

Αξίζει 100%

Η συγκεκριμένη σειρά είναι σκυλιά. Πολύ καλή ποιότητα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fytotech είπε

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει σε πιο μικρό μέγεθος; Ας είναι και πιο ακριβό. Αυτό μου φαίνεται βαρύ. Μόνο για βίδωμα με ενδιαφέρει. 

Υπάρχει αυτό https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-bosch-pro-gsr-12v-15-li-2-li-ion-2x15ah-p-TLS.031094 απο την μπλε σειρά της bosch (την επαγγελματική δηλαδή) στην ίδια τιμή, με 2 μπαταρίες. Οι μπαταρίες όμως είναι 1.5AH, έχουν δηλαδή μικρή σχετικά χωρητικότητα αλλά είναι 2 οπότε δεν θα μείνεις ποτέ από ενέργεια καθώς συνοδευονται από ταχυφορτιστη. Το συγκεκριμένο με 30-40€ παραπάνω βγαίνει και με μεγαλύτερες μπαταρίες και βαλιτσακι, αλλά κατά τη γνώμη μου, για έναν ερασιτέχνη αυτες είναι υπεραρκετές. Το δραπανακατσαβιδο δε, είναι τρομερό (επαγγελματικό γαρ)!!!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...