Dimitrisha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο 59 στο Skroutz Στα 28 στο E-shop Αρκετα καλο ποντικι αλλα λιγο μεγαλο σε μεγεθος.Εχει πεσει στα χερια μου 2-3 φορες στα 28 πιστευω ειναι πολυ καλη προσφορά. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Dimitrisha
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε Απο 59 στο Skroutz Στα 28 στο E-shop Αρκετα καλο ποντικι αλλα λιγο μεγαλο σε μεγεθος.Εχει πεσει στα χερια μου 2-3 φορες στα 28 πιστευω ειναι πολυ καλη προσφορά. Νομίζω είναι χρονολογικά παλιό, βλέπω πως υπάρχει το Cooler Master Sentinel III με μικρή διαφορά (~+10€) *αν δεν κάνω λάθος το PC1 ανήκει στον όμιλο του eShop. Μήπως είναι "κράχτης" η τιμή που αναφέρουν στα ~59€? 3
Dimitrisha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 51 minutes ago, kormos said: Νομίζω είναι χρονολογικά παλιό, βλέπω πως υπάρχει το Cooler Master Sentinel III με μικρή διαφορά (~+10€) *αν δεν κάνω λάθος το PC1 ανήκει στον όμιλο του eShop. Μήπως είναι "κράχτης" η τιμή που αναφέρουν στα ~59€? Δεν γνωριζω πραγματικα. Προσωπικα εχω δοκιμάσει το II οποτε δεν ξερω κατα ποσο και αν αξιζει η διαφορα μεταξύ των 2.
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimitrisha είπε Δεν γνωριζω πραγματικα. Προσωπικα εχω δοκιμάσει το II οποτε δεν ξερω κατα ποσο και αν αξιζει η διαφορα μεταξύ των 2. Η προσφορά είναι προσφορά δεν το συζητάμε, απλά απο μια γρήγορη έρευνα είδα πως είναι "γέρικο μοντέλο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα