killer76 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα δίσκο 3TB γεμάτο με αρχεία, σε φορμάτ NTFS (Τον χρησιμοποιούσα και τον χρησιμοποιώ και με Win). Το πρόβλημα είναι οτι στο Mac σεν μπορώ να κάνω αντιγραφή ή τροποποίηση των αρχείων αν είναι NTFS. Οπότε θέλω να των κάνω xFat ωστε να δουλεύει και σε Mac και σε PC και για μεγάλα αρχεία. Αν ήταν άδειος δεν θα έγραφα αυτό το νήμα τώρα. Είναι όμως γεμάτος και δεν έχω άλλον να μεταφέρω προσωρινά τα αρχεία (Αν και θα πάρω κάποια στιγμή έναν ακόμα για backup). Οπότε: Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να δουλέψει σωστά στο Mac? Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος για αλλαγή του συστήματος των αρχείων, ΧΩΡΙΣ να χαθούν τα δεδομένα? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από killer76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, killer76 said: Καλησπέρα. Έχω ένα δίσκο 3TB γεμάτο με αρχεία, σε φορμάτ NTFS (Τον χρησιμοποιούσα και τον χρησιμοποιώ και με Win). Το πρόβλημα είναι οτι στο Mac σεν μπορώ να κάνω αντιγραφή ή τροποποίηση των αρχείων αν είναι NTFS. Οπότε θέλω να των κάνω ExFat ωστε να δουλεύει και σε Mac και σε PC και για μεγάλα αρχεία. Αν ήταν άδειος δεν θα έγραφα αυτό το νήμα τώρα. Είναι όμως γεμάτος και δεν έχω άλλον να μεταφέρω προσωρινά τα αρχεία (Αν και θα πάρω κάποια στιγμή έναν ακόμα για backup). Οπότε: Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να δουλέψει σωστά στο Mac? Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος για αλλαγή του συστήματος των αρχείων, ΧΩΡΙΣ να χαθούν τα δεδομένα? https://www.paragon-software.com/el/home/ntfs-mac/ Και να υπάρχει, μην το δοκιμάσεις. Πάρε άλλον έναν 3TB να έχεις και backup. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από CheOnWeb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ακριβώς. 1000 φορές αγόρασε ένα πρόγραμμα όπου θα αναγνωρίζεται το πρότυπο NTFS και στον Mac από το να αρχίσεις τις αλχημείες με αλλαγή σε ex Fat. Εγω προσωπικά ας πούμε έχω αγοράσει το Tuxera. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Tuxera +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Αγόρασε το Tuxera ή άλλον ένα δίσκο . Μην δοκιμάσεις τίποτα άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τελικά μάλλον θα πάω για αλλο δίσκο. Αν είναι να δώσω 25 για προγραμμα, καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω να έχω και έναν δίσκο για backup. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα