s2117 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ναι! Εγώ έχω αγοράσει από Αγγλικό + Γερμανικό κανονικά 1
bill_viper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, s2117 είπε Ναι! Εγώ έχω αγοράσει από Αγγλικό + Γερμανικό κανονικά Τέλεια, το προχώρησα, ευχαριστώ πολύ. Αναμένω 3 εργάσιμες όπως γράφουν για το verification.
gkarabid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά παιδιά τέλος η προσφορά ? Μου το βγάζει στα 58€ .. Και η κλασική ατάκα .....χαχαχα αν κάποιος μετάνιωσε για την αγορά του πολύ ευχαρίστως να το αγοράσω ... (Δεν σας προλαβαίνω παιδες λόγου οικογενειακών υποχρεώσεων) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από gkarabid
InspectoR95 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κι εμένα στα 58 μου το βγάζει πλέον.. Αν βαλουμε και μεταφορικά κλπ ξεφεύγει.. Μαλλον αργησαμε..
bill_viper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, s2117 είπε Ναι! Εγώ έχω αγοράσει από Αγγλικό + Γερμανικό κανονικά Όλα οκ, έγινε verified το business account μου. Μπορείς να με βοηθήσεις με ποιον τρόπο κάνω τις αγορές χωρίς των Φ.Π.Α.; Δοκίμασα στο Αγγλικό και στο Γερμανικό, με bluetooth ηχεία, με κινητά, και δε βλέπω κάπου επιλογή να αφαιρέσω τον Φ.Π.Α., είτε πριν το βάλω στο καλάθι είτε αφού το έχω προσθέσει.
s2117 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Όταν προχωρήσεις προς πληρωμή,θα δεις ότι σου έχει αφαιρέσει το ΦΠΑ! Δε θυμάμαι αν εξαρχής σου δείχνει την τιμή με το ΦΠΑ η χωρίς όμως..
bill_viper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, s2117 είπε Όταν προχωρήσεις προς πληρωμή,θα δεις ότι σου έχει αφαιρέσει το ΦΠΑ! Δε θυμάμαι αν εξαρχής σου δείχνει την τιμή με το ΦΠΑ η χωρίς όμως.. Πράγματι, πρόσθεσα την κάρτα που είναι συνδεδεμένη στον όψεως και στο τελευταίο κλικ πριν πατήσεις buy now σου έχει αφαιρέσει αυτόματα το Φ.Π.Α. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλη την βοήθεια. 🙂
petran91 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα χθες. Το πρώτο σχόλιο μου είναι, πώς από αυτό το σκατουλάκι βγαίνει τόσο δυνατός ήχος!?!? Επίσης έχει μπάσο αυτό το σκατουλάκι. Νομίζω ότι όταν το πας φουλ παραμορφώνει λίγο αλλά δεν έπαιξα ακόμα αρκετά για να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα. Μέχρι και στο 75-80% της μέγιστης έντασης (που είναι πάλι μεγάλη ένταση ) είναι τρομερό. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από petran91 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα