Looter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ποιό είναι πιο VFM το SRS-XB20 του θέματος στα 50 ευρώ ή το SRSXB40 στα 99 ευρώ στο Mediamarkt; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-srsxb40l-1198098.html Edit: Προσωπικά πιστεύω ότι το xb40 στα 99 ευρώ είναι πιο vfm απο αυτό στα 50 ευρώ. Eπίσης το xb20 στο αμερικάνικο amazon έχει πέσει κατά καιρούς στα 48 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01MZFKJL2 Πώς τώρα τα 50 ευρώ είναι τρελή προσφορά, αυτό είναι πράγματι αξιοσημείωτο. Να συμπληρώσω εδώ ότι το xb40 κοστίζει Αμερική ~250 δολλάρια με χαμηλότερη κατά καιρούς τα 148 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01N280F73?active=amazon&context=search Στην τιμή που δίνει το Mediamarkt τα xb40 έπρεπε να ήταν ένα θέμα απο μόνα τους. Φίλε μου μπλέκεις μήλα με πορτοκάλια. Αλλη κατηγορία το ένα ηχείο και άλλη κατηγορία το άλλο. Τα 48 δολάρια επίσης που αναφέρεις φαντάζομαι είναι χωρίς μεταφορικά και φόρους.. Αν είναι σε κάθε θέμα να βάζουμε τιμές Αμερικής , πάει το χάσαμε το θέμα.. Επίσης είναι και το θέμα της εγγύησης.. Το XB20 στα 50 είναι καραπροσφορα καθώς όπως προείπα είναι στην κατηγορία του Flip 4. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Looter
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μου μπλέκεις μήλα με πορτοκάλια. Αλλη κατηγορία το ένα ηχείο και άλλη κατηγορία το άλλο. Τα 48 δολάρια επίσης που αναφέρεις φαντάζομαι είναι χωρίς μεταφορικά και φόρους.. Αν είναι σε κάθε θέμα να βάζουμε τιμές Αμερικής , πάει το χάσαμε το θέμα.. Επίσης είναι και τη θέμα της εγγύησης.. Το XB20 στα 50 είναι καραπροσφορα καθώς όπως προείπα είναι στην κατηγορία του Flip 4. Το ποσό είναι ενδεικτικό για να καταλάβετε την πραγματική αξία των ηχείων, του ενός και του άλλου. Ότι είναι flip 4 killer το xb20 αυτό είναι βέβαιο, τα review και οι συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο το επιβεβαιώνουν. Πάραυτα το xb40 στα 100 είναι υπερπροσφορά ενώ αυτό εδώ στα 50 ευρώ είναι απλά προσφορά. (Η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει στο αμερικάνικο amazon το xb40 είναι 148 δολλάρια ήτοι 126 ευρώ...) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από lionheart75
Looter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Το ποσό είναι ενδεικτικό για να καταλάβετε την πραγματική αξία των ηχείων, του ενός και του άλλου. Ότι είναι flip 4 killer το xb20 αυτό είναι βέβαιο, τα review και οι συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο το επιβεβαιώνουν. Πάραυτα το xb40 στα 100 είναι υπερπροσφορά ενώ αυτό εδώ στα 50 ευρώ είναι απλά προσφορά. Ρίχνοντας μια μάτια στο Amazon.com βλέπω αρκετά refurbished. Ελπίζω τα 48 δολάρια να μην αναφέρονται σε κάτι τέτοιο.. Μα δεν αμφέβαλε κανεις για την τιμή του XB40 , απλά μιλάμε για ηχείο άλλης κατηγορίας. Κάνε ένα θέμα ξεχωριστό αν δεν υπάρχει ήδη , συμφωνώ.
mcret Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 58 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ποιό είναι πιο VFM το SRS-XB20 του θέματος στα 50 ευρώ ή το SRSXB40 στα 99 ευρώ στο Mediamarkt; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-srsxb40l-1198098.html Edit: Προσωπικά πιστεύω ότι το xb40 στα 99 ευρώ είναι πιο vfm απο αυτό στα 50 ευρώ. Eπίσης το xb20 στο αμερικάνικο amazon έχει πέσει κατά καιρούς στα 48 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01MZFKJL2 Πώς τώρα τα 50 ευρώ είναι τρελή προσφορά, αυτό είναι πράγματι αξιοσημείωτο. Να συμπληρώσω εδώ ότι το xb40 κοστίζει Αμερική ~250 δολλάρια με χαμηλότερη κατά καιρούς τα 148 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01N280F73?active=amazon&context=search Στην τιμή που δίνει το Mediamarkt τα xb40 έπρεπε να ήταν ένα θέμα απο μόνα τους. Είναι θέμα 1
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, mcret είπε Είναι θέμα Ναι ρε συ, σωστά μου αρέσει που σχολίασα κιόλας. 27 λεπτά πριν, Looter είπε Ρίχνοντας μια μάτια στο Amazon.com βλέπω αρκετά refurbished. Ελπίζω τα 48 δολάρια να μην αναφέρονται σε κάτι τέτοιο.. Μα δεν αμφέβαλε κανεις για την τιμή του XB40 , απλά μιλάμε για ηχείο άλλης κατηγορίας. Κάνε ένα θέμα ξεχωριστό αν δεν υπάρχει ήδη , συμφωνώ. Στα 48 δολλάρια που έχει πέσει ήδη 3 φορές στο Αμερικάνικο δεν ήταν refurbished αλλά κανονικά. Μάλιστα τελευταία φορά ήταν τον Δεκέμβριο του 17. Εδώ ένα πολύ καλό συγκριτικό μεταξύ του xb20 και του flip 4. Το xb20 είναι καλύτερο χαμηλά, στη μέση ένσταση περίπου είναι λίγο καλύτερο το flip 4 για να έρθει και να το σκοτώσει στο τέλος με την ένταση στο τέρμα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από lionheart75
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, lionheart75 είπε Ποιό είναι πιο VFM το SRS-XB20 του θέματος στα 50 ευρώ ή το SRSXB40 στα 99 ευρώ στο Mediamarkt; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-srsxb40l-1198098.html Edit: Προσωπικά πιστεύω ότι το xb40 στα 99 ευρώ είναι πιο vfm απο αυτό στα 50 ευρώ. Eπίσης το xb20 στο αμερικάνικο amazon έχει πέσει κατά καιρούς στα 48 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01MZFKJL2 Πώς τώρα τα 50 ευρώ είναι τρελή προσφορά, αυτό είναι πράγματι αξιοσημείωτο. Να συμπληρώσω εδώ ότι το xb40 κοστίζει Αμερική ~250 δολλάρια με χαμηλότερη κατά καιρούς τα 148 δολλάρια. https://camelcamelcamel.com/Sony-Portable-Wireless-Speaker-Bluetooth/product/B01N280F73?active=amazon&context=search Στην τιμή που δίνει το Mediamarkt τα xb40 έπρεπε να ήταν ένα θέμα απο μόνα τους. Αν έχεις να ξοδέψεις μόνο 50 € για φορητό ηχείο bluetooth αγοράζεις το Sony SRS-XB20 (ή εναλλακτικά το Creative Muvo 2), αν έχεις 100 € δύο απ' αυτά, (ή εναλλακτικά 2 x Creative Muvo 2, έχουν παίξει στα 60 το ζευγάρι) σίγουρα καλύτερη αγορά από ένα ελάχιστα καλύτερο σε ήχο των 100+ € και σε κάθε περίπτωση άλλης κατηγορίας τιμής ηχείο όπως είναι το Sony SRS-XB40... P.S: Kαι μην μπερδεύουμε τιμές/προσφορές USA τύπου Amazon.com / Best Buy κλπ (99% των περιπτώσεων φάτε μάτια ψάρια ειδικά για Ελληνες λόγω μεταφορικών, τελωνείου, "do not ship to Greece" κλπ) με τιμές/προσφορές Ευρώπης, καμία απολύτως σχέση, άλλο έργο... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από zacharis1955
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, makhs5 είπε Απλα δε ξερω αν θα το παρω σιγουρα γιατι ηθελα και λειτουργια μικροφωνου hands free που εχουν καποια, ενώ αυτό βλεπω ότι δεν εχει. Ολη η σειρα εχει call mode με hands free λειτουργια μικροφωνου και ηχειου Δες το κουμπακι με το σημα τηλεφωνου (πρωτο αριστερα στην κεντρικη σειρα) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA 1
makhs5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ολη η σειρα εχει call mode με hands free λειτουργια μικροφωνου και ηχειου Δες το κουμπακι με το σημα τηλεφωνου (πρωτο αριστερα στην κεντρικη σειρα) Και στα χαρακτηριστικα ακομη και από το site της sony δεν το γραφει πουθενα ότι εχει, σ ευχαριστω πολύ για την επισημανση 1
MasterX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 ειχα δει και ακουσει αυτο και το ΧΒ30.. αυτο εβγαζε ωραια υψηλα, το 30 μου φανηκε πολυ μουντο στον ηχο
anivas11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, zacharis1955 είπε ..., αν έχεις 100 € δύο απ' αυτά, (ή εναλλακτικά 2 x Creative Muvo 2, έχουν παίξει στα 60 το ζευγάρι) σίγουρα καλύτερη αγορά από ένα ελάχιστα καλύτερο σε ήχο των 100+ € και σε κάθε περίπτωση άλλης κατηγορίας τιμής ηχείο όπως είναι το Sony SRS-XB40... Πολύ σωστά!! Δυστυχώς πηρα ηδη το ΧΒ40...
zizu10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Οι μπαταρίες σε αυτά τα ηχεία, ξέρουμε τι διάρκεια ζωής έχουν? Γιατί αν βγάζουν με το ζόρι την διετία, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν σαν αγορά...
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 35 minutes ago, zizu10 said: Οι μπαταρίες σε αυτά τα ηχεία, ξέρουμε τι διάρκεια ζωής έχουν? Γιατί αν βγάζουν με το ζόρι την διετία, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν σαν αγορά... Η πιο σωστή ερώτηση είναι αυτή....
bill_viper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Πως σας το βγάζει 40??εμενα μου αφαιρεί το ΦΠΑ και μου το βγάζει 42 Πάντως αν θέλει κανείς να μοιραστεί τα μεταφορικά Αθήνα ας μου στείλει να παραγγείλω 2. Εγώ χωρις ΦΠΑ θα βγει 40 ευρώ το ένα περίπου. Αλλά σύντομα πριν πάραγγειλω Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Πως ακριβώς αφαιρείς το Φ.Π.Α. στο Amazon; Έχω Α.Φ.Μ. ενδοκοινοτικών συναλλαγών εννοείται.
s2117 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Πως σας το βγάζει 40??εμενα μου αφαιρεί το ΦΠΑ και μου το βγάζει 42 Πάντως αν θέλει κανείς να μοιραστεί τα μεταφορικά Αθήνα ας μου στείλει να παραγγείλω 2. Εγώ χωρις ΦΠΑ θα βγει 40 ευρώ το ένα περίπου. Αλλά σύντομα πριν πάραγγειλω Μήπως τελείωσε η προσφορά..? 6 λεπτά πριν, bill_viper είπε Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Πως ακριβώς αφαιρείς το Φ.Π.Α. στο Amazon; Έχω Α.Φ.Μ. ενδοκοινοτικών συναλλαγών εννοείται. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φτιάχνεις καινούριο, business account και βάζεις το VAT number σου. Εννοείται βέβαια πως ό,τι αγοράζεις μετά πρέπει να το δηλώνεις μέχρι τις 23 (νομίζω) του επόμενου μήνα, ώστε να μην έχεις πρόστιμο....
bill_viper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, s2117 είπε Μήπως τελείωσε η προσφορά..? Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φτιάχνεις καινούριο, business account και βάζεις το VAT number σου. Εννοείται βέβαια πως ό,τι αγοράζεις μετά πρέπει να το δηλώνεις μέχρι τις 23 (νομίζω) του επόμενου μήνα, ώστε να μην έχεις πρόστιμο.... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η αφαίρεση Φ.Π.Α. ισχύει από οποιοδήποτε Amazon site (Αγγλικό, Ιταλικό, Γερμανικό, Ισπανικό) γίνει η αγορά με το business account;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα