Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 3 μπαταριες οποτε θεμα αυτονομιας δεν υπαρχει,για την ακριβεια οι 2 ειναι υπεραρκετες οταν εχεις μαθει καλα την συσκευη.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 4:25 ΜΜ, alexioannou είπε

Το rth ΔΕΝ είναι πρόβλημα.

Το παρουσίασες ως πρόβλημα,τελείως άστοχο σχολιο κάτω από δικό μου που εξηγούσε την ομορφιά του drone.....

Screenshot_2018-07-09-16-26-28.png

Φυσικά.

Αστοχο σχολιο? Πρωτα απο ολα σου εκανα like στην εικονα που περιεγραψες, αλλα αστειευτηκα κιολας περιγράφοντας σου μια ακρως ρεαλιστικη περιπτωση (γιατι ετσι λειτουργει το RTH) που θα μπορουσε να συμβει με το σενάριο που περιέγραψες.

Απο εκει και περα, η Ελαφόνησος ειναι σε no fly zone και περιγράφεις και πλάνα απο τα 300 μέτρα και απογειωση απο κινουμενη βάση (φερρυ). Σίγουρα θα πήρες άδεια απο τον πύργο ελέγχου γι αυτό καθώς πιθανά και απο την εταιρία του φερρυ. Αυτο προβλέπει ο κανονισμός ΣΜΗΕΑ.

Τελος πάντων... τελος απο εμενα, γιατι βλεπω οτι τρωγεσαι λιγο με τα ρουχα σου και ψοφας για παρεξηγηση.

Δημοσ.
Στις 8/7/2018 στις 2:58 ΜΜ, georgetsl είπε

εχω την εντυπωση οτι η τιμη του θα ειναι εξοντωτικη και η αυτονομια του πανω απο 25 λεπτα δεν την κοβω να πηγαινει

Από τη φωτογραφία το κατάλαβες αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Αστοχο σχολιο? Πρωτα απο ολα σου εκανα like στην εικονα που περιεγραψες, αλλα αστειευτηκα κιολας περιγράφοντας σου μια ακρως ρεαλιστικη περιπτωση (γιατι ετσι λειτουργει το RTH) που θα μπορουσε να συμβει με το σενάριο που περιέγραψες.

Απο εκει και περα, η Ελαφόνησος ειναι σε no fly zone και περιγράφεις και πλάνα απο τα 300 μέτρα και απογειωση απο κινουμενη βάση (φερρυ). Σίγουρα θα πήρες άδεια απο τον πύργο ελέγχου γι αυτό καθώς πιθανά και απο την εταιρία του φερρυ. Αυτο προβλέπει ο κανονισμός ΣΜΗΕΑ.

Τελος πάντων... τελος απο εμενα, γιατι βλεπω οτι τρωγεσαι λιγο με τα ρουχα σου και ψοφας για παρεξηγηση.

Περιγράφω απογείωση από φερυ μποουτ?

Τι ώρα έγινε αυτο και δεν ήμουν εκεί?

Ο Έλληνας φυσικό είναι να θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γειτονα,έτσι μεγαλώνει.

Σε μια πτήση 12-14 λεπτών υπάρχει το ύψος των 5 μέτρων και των 300 μέτρων.

Δεν σημαίνει ότι άραξε στα 300 μέτρα όλη την ώρα,αλλά για μερικά δευτερολεπτα όσο να γεμίσει το πλάνο.

Ο ντόρος για την ασφάλεια των drone που ξαφνικά ασχολειτε ο ελληναρας που προσπερνάει με διπλή διαχωριστική αναβοντας......φλας,η γκαζωνει τον βελτιωμένο του κουβα σε στενά είναι εκ των σχολών που τον εκμεταλλεύονται.

Ποτέ 5 χρόνια δεν είδα αστυνομία drone να συλλαμβάνει κάποιον ή να κάνει έστω συστάσεις.

Είναι ΜΟΝΟ στην υπευθυνότητα του κατόχου να πετάει σωστά και με ασφάλεια. 

Το να πετάω πάνω από θάλασσα είναι ασφαλές για τον κόσμο,και τα 300 μέτρα για τα αεροδρομια.......Νεαπολεως-Ελαφονήσου.

Μετά στην παραλία του Σίμου η της Παναγίας βγάζω το spark των 300 γραμμαριων για να μην ενοχλω η προκαλώ τους λουόμενους......

Το 95% αδιαφορεί για την παρουσία του η το θεωρεί drone από τα jumbo,οι υπόλοιποι ζητάνε πληροφορίες η κάνα πλάνο από ψηλά......

Ακόμα και αυτό ΔΕΝ πετάει πάνω από κεφάλια.

Σε περίπτωση που κάποιος ενοχληθεί,ακόμα δεν έχει συμβεί,το μαζεύω αμέσως και πάει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου.....

Αν δεν πας ψηλά δεν έχει τέτοια πλάνα......

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lelisjr είπε

Από τη φωτογραφία το κατάλαβες αυτό;

απο την φωτο σαφως....και απο το γεγονος οτι το mavic pro ειναι ακριβοτερο απο το mavic air αυτη την ωρα το οποιο ειναι με λιγο ανωτερα χαρακτηριστικα απο το mavic προ σε θεμα αισθητηρων προσκρουσης και καμερα και υποδεεστερο σε αυτονομια ,μεγεθος(πιο σταθερο σε πτηση το μεγαλυτερο) και εμβελεια  ....οποτε το mavic pro 2 που θα ειναι το νεο μοντελο και θα συνδιαζει και απο το pro και το  air  χαρακτηριστικα ....πως το κοβεις ?? φθηνια ?? ηδη το πλατινουμ mavic pro ειναι ακριβοτερο απο το απλο pro ......

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θέλω το drone του αμερικανικού στρατού με 52 ώρες πτήσης και χειρισμό από δορυφόρο σε οποιοδήποτε σημείο της γης 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...