kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 σαν τη go pro εχει καταντησει και η dji.....δε λεω εχει καποια ηλεκτρονικα στα μοντελα της πολυ καλα (ρησιμοποιω και γω κομματια της)αλλα υπερεκτιμημενα νομιζω κυριως στη δικη μας αγορα
neogeo1982 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αυτονομία σε αυτά τα πράγματα...κάτι παρόμοιο με τα laptop τόσα χρόνια περιμένουμε να βγει μπαταρία που να κρατάει πάνω από 2-3 ώρες με κανονική χρήση και ακόμα τίποτα, ψιλοπράγματα δλδ. το ίδιο και με τα drones καταναλώνουν πολλή ενέργεια και δεν μπορούν να βρουν εύκολα μια λύση για μεγαλύτερη αυτονομία. αν βάλουν πχ διπλή μπαταρία θα αυξηθεί το βάρος και ο όγκος του οπότε δεν θα μπορεί να πετάει με ευκολία. περιμένουμε να δούμε μέσα στην 5ετία μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο
panmitz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Λέτε να πέσουν καθόλου οι τιμές των Spark και Mavic Air με την ανακοίνωση του Mavic 2?
TheAccountant Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, alexioannou είπε Η άγνοια σκοτώνει...... Η άγνοια σκοτώνει.. Ότι πεις.Τοσα ξες,τόσα λες. Νόμιμος καταγεγραμμένος κάτοχος με άδεια....... Θα μπορούσες αντι να μοιράζεις υποτιμητικά σχόλια προς τους συνομιλητές σου, να κάνεις κάτι χρήσιμο και να πεις που έχουν λάθος... Btw, σε οτι αφορά εμενα... σχετικοτατος ειμαι και ξερω πολυ καλα τι ειπα. Πολλα drone επιστρέφουν εκει απο οπου απογειωθηκαν σε RTH mode. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από TheAccountant
alexioannou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, TheAccountant είπε Θα μπορούσες αντι να μοιράζεις υποτιμητικά σχόλια προς τους συνομιλητές σου, να κάνεις κάτι χρήσιμο και να πεις που έχουν λάθος... Btw, σε οτι αφορά εμενα... σχετικοτατος ειμαι και ξερω πολυ καλα τι ειπα. Πολλα drone επιστρέφουν εκει απο οπου απογειωθηκαν σε RTH mode. Σε ειρωνίες γελακια και άγνοια τι να απαντησεις? Είναι φανερό ότι ΔΕΝ ξέρεις: Το rth δεν ΠΡΟΒΛΗΜΑ,είναι μέρος της ασφαλειας του drone. https://store.dji.com/guides/how-to-use-the-djis-return-to-home/
TheAccountant Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Σε ειρωνίες γελακια και άγνοια τι να απαντησεις? Είναι φανερό ότι ΔΕΝ ξέρεις: Το rth δεν ΠΡΟΒΛΗΜΑ,είναι μέρος της ασφαλειας του drone. https://store.dji.com/guides/how-to-use-the-djis-return-to-home/ Η συμμετοχη σου σε ενα φορουμ ειναι προαιρετικη, οχι υποχρεωτικη. Μου πεταξες μια σελιδα απο την DJI που δεν λεει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που σου ειπα. Μην μου λες τι ειναι και τι δεν ειναι το RTH. Το χω διαπιστωσει απο πρωτο χερι. Αν αδυνατεις να αντιληφθεις τι γράφω... ξαναδιάβασε. Ξαναδιάβασε και πες μου που ακριβώς διαφωνεις σε αυτο που περιεγραψα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από TheAccountant
alexioannou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Το rth ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Το παρουσίασες ως πρόβλημα,τελείως άστοχο σχολιο κάτω από δικό μου που εξηγούσε την ομορφιά του drone..... 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Το rth ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Το παρουσίασες ως πρόβλημα,τελείως άστοχο σχολιο κάτω από δικό μου που εξηγούσε την ομορφιά του drone..... αν υπονοουσες ότι θα ξεκινήσεις την πτήση πάνω από το πλοίο,προφανώς μιλάς για δική σου εμπειρία,σίγουρα έχεις κλάψει drone. O γνωστης,όπως εγώ ,ξεκινα από την παραλία κάνει hover μέχρι να ξεκινήσει το φέρυ....... Πλάνα,hover,έξοδο από φερυ, και προσγείωση στο λιμάνι νησιού. .Διαδρομή φέρυ 9 λεπτά. Μπαταρία p3p 23 λεπτα. Δηλαδή rth,ΑΝ,στην παραλία εκκίνησης όπου υπήρχε άνθρωπος να έχει τον νου του........ Το Μπλουμ κτλ δεν με αγγιζουν...... 7 ώρες πριν, salamander998 είπε Και η άδεια σού λέει ότι μπορείς να πετάς 300 μέτρα ύψος ε; Άσε μας ρε φίλε. Φυσικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, alexioannou είπε Η άγνοια σκοτώνει...... Η άγνοια σκοτώνει.. Ότι πεις.Τοσα ξες,τόσα λες. Νόμιμος καταγεγραμμένος κάτοχος με άδεια....... Λίγο χιούμορ ρε φίλε. Δεν είναι κακό!
georgetsl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, salamander998 είπε Και η άδεια σού λέει ότι μπορείς να πετάς 300 μέτρα ύψος ε; Άσε μας ρε φίλε. Νομίζω ότι κάποιος με άδεια φτάνει μέχρι τα 400 περίπου σε ύψος αρκεί να είσαι και 8χλμ απόσταση σε ακτίνα από τα αεροδρόμια ....αλλά ακόμα στην ΕΕ το όλο θέμα είναι υπό εμβρυακή κατάσταση με τα ντροουν και θα γίνουν πολλές αλλαγές στο άμεσο μέλλον ...ήδη κάτι συζητανε εδώ και καιρό διότι εμπλέκονται πολλοί άσχετοι με το όλο θέμα ,όπως οι πιλότοι π.χ......λες και θα πετάξεις airbus ....σαφώς κανόνες να μπουν αλλά βρήκαν πολλά λαμόγια να βρουν ευκαιρία να τα αρπάξουν από τις υποτιθέμενες σχολές για ντροουν.
salamander998 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Το rth ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Το παρουσίασες ως πρόβλημα,τελείως άστοχο σχολιο κάτω από δικό μου που εξηγούσε την ομορφιά του drone..... Φυσικά. Διάβασε καλύτερα τότε. 37 λεπτά πριν, georgetsl είπε Νομίζω ότι κάποιος με άδεια φτάνει μέχρι τα 400 περίπου σε ύψος αρκεί να είσαι και 8χλμ απόσταση σε ακτίνα από τα αεροδρόμια ....αλλά ακόμα στην ΕΕ το όλο θέμα είναι υπό εμβρυακή κατάσταση με τα ντροουν και θα γίνουν πολλές αλλαγές στο άμεσο μέλλον ...ήδη κάτι συζητανε εδώ και καιρό διότι εμπλέκονται πολλοί άσχετοι με το όλο θέμα ,όπως οι πιλότοι π.χ......λες και θα πετάξεις airbus ....σαφώς κανόνες να μπουν αλλά βρήκαν πολλά λαμόγια να βρουν ευκαιρία να τα αρπάξουν από τις υποτιθέμενες σχολές για ντροουν. 400 πόδια 120 μέτρα.
alexioannou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, salamander998 είπε Διάβασε καλύτερα τότε. 400 πόδια 120 μέτρα. Διδαξτε ελεύθερα. Στην Ελλάδα οι πάντες ξέρουν τα πάντα. Αυτοί που ΔΕΝ έχουν καν σοβαρό drone ξέρουν περισσότερα από αυτούς που τα πετάνε καμμία 5ετια...... Μόνο στο Ελλάδα....... 11 ώρες πριν, salamander998 είπε Και η άδεια σού λέει ότι μπορείς να πετάς 300 μέτρα ύψος ε; Άσε μας ρε φίλε. Φυσικά.
salamander998 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, alexioannou είπε Διδαξτε ελεύθερα. Στην Ελλάδα οι πάντες ξέρουν τα πάντα. Αυτοί που ΔΕΝ έχουν καν σοβαρό drone ξέρουν περισσότερα από αυτούς που τα πετάνε καμμία 5ετια...... Μόνο στο Ελλάδα....... Φυσικά. Dji pro3 έχεις και λες για σοβαρό drone? Πέτας 5 χρόνια και? Τέλος πάντων αν ήξερες τι σού γινόταν απλά θα σταματούσες. Αλλά είσαι άσχετος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μνμ σου.
alexioannou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, salamander998 είπε Dji pro3 έχεις και λες για σοβαρό drone? Πέτας 5 χρόνια και? Τέλος πάντων αν ήξερες τι σού γινόταν απλά θα σταματούσες. Αλλά είσαι άσχετος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μνμ σου. Έγραψες ίσως το πιο ασχετο μήνυμα της Μέρας! Ειμαι σίγουρος ότι μπορείς και χειρότερα....... Βρυθεις από ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ....... Πέτα την ταραντούλα σου τώρα,έχει κόψει ο αέρας....... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από alexioannou
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εχω χρονια τωρα το Pro 3 και ακομα δεν εχω βρει λογο να το αλλαξω Θελω να δω σημαντικες διαφορες για να το κανω
Omnigeek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, vagos789 είπε Εχω χρονια τωρα το Pro 3 και ακομα δεν εχω βρει λογο να το αλλαξω Θελω να δω σημαντικες διαφορες για να το κανω Το phantom 3 pro αξίζει να το αλλάξεις μόνο με phantom 4 pro 2 plus και πάνω (αρκετά καλύτερη κάμερα και αυτονομία). Τα mavic (το pro, τα air είναι σχεδόν παιχνίδια) είναι μόνο αν σε ενδιαφέρει το μικρό μέγεθος για φορητότητα. Το σημερινό mavic pro έχει χειρότερη κάμερα από το 3, είναι χειρότερο πτητικά (λόγω βάρους κυρίως), χειρότερο χειριστήριο ενώ το επόμενο θα πλησιάζει επικίνδυνα σε τιμή το Pro2+ που είναι καλύτερο στα πάντα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Omnigeek 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα