Προς το περιεχόμενο

LG 32GK850G-B 32" QHD with G-SYNC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω προχωρήσει στην αγορα του συγκεκριμένου μονιτορ,αναμλενω διαθεσιμότητα και υποθέτω μέσα σ αυτή τη βδομάδα θα το έχω.

Προέρχομαι απο 27αρα 1080p 60HZ (Με 1080Ti στο συστημα),

διαβασα γενικά πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μόνιτορ,οποτε αναμένω ενθουσιασμένος.

Θα γρλαψω για την οθόνη μολις τη παραλάβω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε

Καλημέρα,

έχω προχωρήσει στην αγορα του συγκεκριμένου μονιτορ,αναμλενω διαθεσιμότητα και υποθέτω μέσα σ αυτή τη βδομάδα θα το έχω.

Προέρχομαι απο 27αρα 1080p 60HZ (Με 1080Ti στο συστημα),

διαβασα γενικά πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μόνιτορ,οποτε αναμένω ενθουσιασμένος.

Θα γρλαψω για την οθόνη μολις τη παραλάβω.

Καλορίζικη. Φαίνεται τούμπανο.

Μας ενδιαφέρει να μας πεις αν τυχόν "πιξελιάζει" καθώς είναι αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις για την ανάλυση της

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι 32 ιντσες για την ανάλυση αυτή.Τουλαχιστον για όσους έχουν κουραστεί με τα πολύ υψηλά ppi, σαν κι εμένα. Το θέμα είναι κατά πόσο θα φαίνεται η ανομοιομορφία κυρίως στο άσπρο που έχει αυτή η οθόνη μιας και δεν είναι και curved. Αναμένουμε εικόνες και με το καλό να σου έρθει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Μια χαρά είναι οι 32 ιντσες για την ανάλυση αυτή.Τουλαχιστον για όσους έχουν κουραστεί με τα πολύ υψηλά ppi, σαν κι εμένα. Το θέμα είναι κατά πόσο θα φαίνεται η ανομοιομορφία κυρίως στο άσπρο που έχει αυτή η οθόνη μιας και δεν είναι και curved. Αναμένουμε εικόνες και με το καλό να σου έρθει.

Κούραση λέγοντας;

Δημοσ.

Όταν κάνεις δουλειά χρησιμοποιώντας εφαρμογές γραφείου σε οθόνη με 110 ppi κουράζεσαι.Εγω τουλάχιστον.Καποιος άλλος ίσως όχι ή ίσως όχι τόσο.Παλιοτερα δεν με ενοχλούσε τόσο, πλέον δεν μπορώ (μιλάω για 1440p σε 27").Σε gaming προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα.Οι 32ρες qhd σαν τη συγκεκριμένη είναι πολύ πιο άνετες.

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 12:11 ΜΜ, Bigi444444 είπε

Όταν κάνεις δουλειά χρησιμοποιώντας εφαρμογές γραφείου σε οθόνη με 110 ppi κουράζεσαι.Εγω τουλάχιστον.Καποιος άλλος ίσως όχι ή ίσως όχι τόσο.Παλιοτερα δεν με ενοχλούσε τόσο, πλέον δεν μπορώ (μιλάω για 1440p σε 27").Σε gaming προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα.Οι 32ρες qhd σαν τη συγκεκριμένη είναι πολύ πιο άνετες.

Είχα 25' 1440p και ήταν πραγματικά κουραστική και για μένα χρειαζόταν scaling. Έχω για δουλειά μία 32' 1440p που είναι αρκετά άνετη αν και λίγο μεγάλη και τον browser τον βάζω συνήθως στο 75% γιατί το windows scaling δεν κατεβαίνει κάτω από 100%.

Μήπως τελικά οι 27' είναι το sweet spot για 1440p;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά είναι όλα και περιπτωσιολογικά κρινόμενα, όπως λέω πάντα.Δεν υπάρχει γενικό sweet spot.Ίσως για τους πιο πολλούς να είναι οι 27, ναι. Εμένα μετά από τόσα χρόνια και μεγαλώνοντας (ίσως παίζει ρόλο και αυτό) οι 27 μου φαίνονται οριακές για δουλειά σε αυτή την ανάλυση. Από την αρχή βέβαια θεωρούσα τις 28-30 ίντσες ιδανικές για εμένα για όλες τις χρήσεις, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν και ούτε υπάρχουν επιλογές. Η επόμενη που θα πάρω θα είναι 32ρα qhd, οπότε θα μπορώ να πω σε προσωπικό επίπεδο τι θα μου κάνει περισσότερο μόνο κατόπιν δοκιμής και των δύο!

tsotsos, πότε σου έρχεται με το καλό; Από Ελλάδα ή εξωτερικό έγινε η παραγγελία;

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ Καλημέρα,

επιστροφη απο διακοπές και η οθόνη περιμένει στο κουτι της στο δωματιο:P,

φωτο θα ανεβουν εντος της ημερας.

Την εβαλα στη θεση της,πανευκολη εγκατασταση, πανεμορφο σχεδιο.

Απο 27αρα 1080p tv monitor καταλαβαινετε οτι ειδα το φως το αληθινο,παρα πολυ ωραια χρωματα,δυνατες αντιθεσεις,εχει ηδη καποια προφιλ για gaming,fps κλπ κλπ,

πιξελιασμα εννοειται οτι δεν ειδα πουθενα.

σε gaming τωρα δοκιμαστηκε σε PUBG σε ολα τα προφιλ gaming και fps. 

Mε την 1080ti ειμαι αναμεσα σε 115-144fps μονιμως,

Η οθονη εχει κ επιλογη OC για 165hz αλλα προς το παρον απ τα 60hz που ημουν τοσα χρονια δεν βλεπω ενδιαφερον να το δοκιμασω.

Το πανελ της οθονης ειναι ιδανικο θεωρω γι αυτη τη χρηση.

Σιγουρα το μεγεθος θελει λιγο συνηθεια γιατι ακομα και απο 27αρα παλι θες λιγες μερες να το συνηθισεις.

ΥΓ. στα 144hz ακομα και οταν scollαρεις βλεπεις διαφορα lol

Δημοσ.

Με 'γειες! Ανέβασε και καμιά φωτογραφία.

Από περιέργεια, εάν τυχόν βάλεις κόφτη στα fps στα περίπου 70-80, τι αίσθηση σου δίνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...