lazoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλημέρα καλό καλοκαίρι σε όλους. Παιδιά ενδιαφέρομαι για laptop κυρία χρήση Ίντερνετ πολυ office και κάποιο σχεδιαστικό προγραμμα απλό για επεξεργασία σε σχήματα (διαγραμματα) και εικόνες όπως το paintproshop. Βασικά το λαπτοπ θα είναι back up του κυρίως pc για δουλειά εκτός σπιτιού. Αυτό που ζητάω ως βοήθεια είναι να μου προτείνεται μια αξιόπιστη λύση, χωρίς κολλήματα και με καλή μπαταρία. Ευχαριστώ πολυ. Σορρυ για την ταλαιπωρία αλλά έχει τόσες προσφορές και τόσες παραμέτρους που δεν έχω τις γνώσεις να επιλέξω κάτι.
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Πιστεύω πως εδώ είσαι ! i3 και SSD !! https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-ideapad-320-15isk-intel-cole-i3-6006u-4gb-128-gb-ssd-full-hd-1206398.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC αλλά η προσφορά είναι μέχρι και σήμερα οπότε αν το παραγγείλεις μόνο online ...
lazoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον. Θα το δω ως το βράδυ. Να είσαι καλά.
lazoras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τελικά δεν το πήρα χθες. Αλλά συνεχίζει την προσφορά το mm. Είδα ότι το μηχάνημα έχει i3 και ssd. Είναι το φθηνότερο και πιο αξιόπιστο σε αυτά τα χαρακτηριστικά; πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; έμαθα ότι και άλλα μαγαζιά θα βγάλουν σύντομα προσφορές. Εγώ επειδή λείπω θα κάνω την παραγγελία μετά την Τετάρτη οπότε κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα