Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, cool_ted είπε

Το μήνυμα εγραφε: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA EKTEΛΩNIΣMO TOY RP700548224CN AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected]

Ο Κινέζος μου απάντησε σήμερα και μου στείλε κινέζικη απόδειξη με κινεζικα γραμματα,αριθμούς κλπ.  Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι printscreen την παραγγελία με το ποσό και τα στοιχεία μου απο το "My orders" στο site. Είναι οκ αυτό?

Όπως το περίμενα. Αυτο που σου λεει ο imazehost παραπάνω και επειδή ειναι απο ali θέλουν printscreen/pdf από τη χρεωση που εγινε στην κάρτα σου . Το invoice που θα σου στειλει ο κινεζος από μονο του ΔΕ φτάνει και αν το εστελνες θα σου απαντουσαν οτι δεν κανει. Αφου όμως στο στέλνει ο κινεζος, βαλε και αυτό μαζί με το statement της κάρτας σου για να γλυτώσεις screenshot της παραγγελίας.

Τα κακά νεα ειναι οτι θα σου βγει κουστούμι αλλα 21 ευρω (περιπου) που θα τα πληρώσεις στο ταχυδρομείο κατά την παραλαβή του δεματος

Επεξ/σία από isay
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, isay είπε

Όπως το περίμενα. Αυτο που σου λεει ο imazehost παραπάνω και επειδή ειναι απο ali θέλουν printscreen/pdf από τη χρεωση που εγινε στην κάρτα σου . Το invoice που θα σου στειλει ο κινεζος από μονο του ΔΕ φτάνει και αν το εστελνες θα σου απαντουσαν οτι δεν κανει. Αφου όμως στο στέλνει ο κινεζος, βαλε και αυτό μαζί με το statement της κάρτας σου για να γλυτώσεις screenshot της παραγγελίας.

Τα κακά νεα ειναι οτι θα σου βγει κουστούμι αλλα 21 ευρω (περιπου) που θα τα πληρώσεις στο ταχυδρομείο κατά την παραλαβή του δεματος

Ναι κάπου εκεί θα είναι. Είχα ξεχάσει τελείως το τελωνείο όταν παράγγειλα. Μέχρι τώρα έκανα παραγγελίες κάτω από 22 ευρώ. Και το συγκεκριμένο που είναι υποβραχίονας αυτοκινήτου (τεμπέλης), λόγω του μεγάλου δέματος δεν γινόταν να τη γλιτώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2019 στις 12:56 ΜΜ, neoklis79 είπε

Το tracking number το βλέπουν στην nlpost? Στείλε τους ένα μήνυμα ακόμη και μέσω twitter να δείς τι θα σου πουν. Έχω το ίδιο πρόβλημα και το γαμωbg φυσικά δεν αναγνωρίζει τπτ. 

Είχα κανει dispute. Μου έστειλαν από paypal  δυο μηνύματα με διαφορά λίγων λεπτών ότι επικοινωνησαν με το banggood και το δεύτερο ότι μου κάνουν refund. Οπότε όλα καλά ας πάει στα τσακίδια η εγγύηση του banggood για τα δέματα.

Επεξ/σία από gousgounakos
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ένα προϊόν απο ebay και στάλθηκε απο Ρωσία.

Στο tracking των ΕΛΤΑ εμφανίζεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 2 Σεπτέμβρη και από τότε είναι κολλήμένο σε αυτό το στάδιο.

Πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ πριν δύο εβδομάδες, μου λέει μια υπάλληλος κάντε υπομονή, δεν έχει ανοίξει ακόμα ο σάκος. Ξαναπαίρνω σήμερα και μου λέει άλλος υπάλληλος ότι το δέμα είναι ακόμα στη Ρωσία, του λέω αφού εμφανίζεται ότι το προϊόν έχει φτάσει Αθήνα στο τελωνείο, μου λέει έφτασε ο σάκος αλλά το προϊόν δεν ήταν μέσα...άντε βγάλε άκρη.

Ο πωλητής του ebay μου λέει ότι έφυγε το δέμα κανονικά απο Ρωσία και εμφανίζεται ότι έχει φτάσει Αθήνα.

Τι μου προτείνετε να κάνω; Να παρω τηλ στο τελωνείο Αθηνων παιζει;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gto234 είπε

Καλησπέρα,

Στο tracking των ΕΛΤΑ εμφανίζεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 2 Σεπτέμβρη και από τότε είναι κολλήμένο σε αυτό το στάδιο.

Πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ πριν δύο εβδομάδες, μου λέει μια υπάλληλος κάντε υπομονή, δεν έχει ανοίξει ακόμα ο σάκος. Ξαναπαίρνω σήμερα και μου λέει άλλος υπάλληλος ότι το δέμα είναι ακόμα στη Ρωσία, του λέω αφού εμφανίζεται ότι το προϊόν έχει φτάσει Αθήνα στο τελωνείο, μου λέει έφτασε ο σάκος αλλά το προϊόν δεν ήταν μέσα...άντε βγάλε άκρη.

Ο πωλητής του ebay μου λέει ότι έφυγε το δέμα κανονικά απο Ρωσία και εμφανίζεται ότι έχει φτάσει Αθήνα.

Πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα. Και να πάρεις τηλέφωνο στο τελωνείο άκρη δε θα βγάλεις

Δημοσ.
Στις 17/9/2019 στις 7:31 ΠΜ, kosutasu22 είπε

Σου στελνουν συστημενη επιστολη που κανονικα δεν αργει, αναλογως και που μενεις.

Εγω συνηθως στελνω εμαιλ στο [email protected] με τα απαραιτητα παραστατικα πριν φτασει η επιστολη.

Για την ιστορία, να πω πως μόλις σήμερα μου ήρθε η επιστολή με ημ/νία 12/09... Δηλαδή 10+ μέρες για να την λάβω. Πιο πολύ και από όσο πήρε στο δέμα να φτάσει Ελλάδα από χώρα της Ασίας. Απλά τραγικοί!

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχει σημασια, εφοσον μπορεις να στειλεις εμαιλ στο γετα και να κανεις τη δουλεια σου πολυ πιο νωρις.

Η επιστολη ειναι ψιλο-αχρηστη.

Βασικα απλα δεν μπορουν νομιζω να αποδεσμευσουν το δεμα πριν να φανει οτι ελαβες την επισημη ειδοποιηση.

Κατα τ' αλλα κανεις απο πριν τη συννενοηση.

43 λεπτά πριν, gto234 είπε

Καλησπέρα,

Μπα, τιποτα δε μπορεις να κανεις εκτος απο το να περιμενεις.

Κι εγω εχω τουλαχιστον μια βδομαδα που περιμενουν δεματα μου στο τελωνειο, η επεσαν πολλα κοντεϊνερ μαζεμενα η τα χρεωνουν ολα και καθυστερουν στο τελωνειο.

• Like 1
Δημοσ.

Το τελωνειακο παραδοξο συνεχιζεται. 

Ενω υπαρχουν δεματα ηδη στο αεροδρομιο εδω και μια βδομαδα ακινητα, παιζει να παραλαβω δεμα που εφυγε μια βδομαδα αργοτερα σε 4 μερες!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lordelesar είπε

Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω σκαλώσει. Αγορά από Ελβετία περνάει από τελωνείο?

Nαι αφού είναι εκτός ΕΕ χώρα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spartak1 είπε

Πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα. Και να πάρεις τηλέφωνο στο τελωνείο άκρη δε θα βγάλεις

18 ώρες πριν, kosutasu22 είπε

Μπα, τιποτα δε μπορεις να κανεις εκτος απο το να περιμενεις.

Κι εγω εχω τουλαχιστον μια βδομαδα που περιμενουν δεματα μου στο τελωνειο, η επεσαν πολλα κοντεϊνερ μαζεμενα η τα χρεωνουν ολα και καθυστερουν στο τελωνειο.

Μα εδώ μιλάμε για 3,5 βδομάδες αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο!!

Πήρα τηλ στο τελωνείο και το έψαξαν. Μου είπαν το ίδιο με τα ΕΛΤΑ. Ότι το δέμα δεν υπήρχε στον σάκο που ήρθε Ελλαδα.

Το λέω στον πωλητή, μου λέει αποκλείεται..Θα κάνει αίτηση αναζήτησης λέει..

Ζήτησα επίσημη απάντηση απο τα ΕΛΤΑ μεσω mail να δω τι θα μου πουν..

Παίζει να ήρθε όντως ελλάδα και να χάθηκε καθώς ανοίξανε τον σάκο;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gto234 είπε

Μα εδώ μιλάμε για 3,5 βδομάδες αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο!!

Πήρα τηλ στο τελωνείο και το έψαξαν. Μου είπαν το ίδιο με τα ΕΛΤΑ. Ότι το δέμα δεν υπήρχε στον σάκο που ήρθε Ελλαδα.

Το λέω στον πωλητή, μου λέει αποκλείεται..Θα κάνει αίτηση αναζήτησης λέει..

Ζήτησα επίσημη απάντηση απο τα ΕΛΤΑ μεσω mail να δω τι θα μου πουν..

Παίζει να ήρθε όντως ελλάδα και να χάθηκε καθώς ανοίξανε τον σάκο;

Μπουρδες

Σα να σου λενε πως καποιος πηγε, ανοιξε το κοντεϊνερ και φωναξε "παρτε οτι προλαβετε μαγκες" μετα πηγαν οι τελωνειακοι και το βρηκαν (μισο)αδειο!

Αστεια πραγματα.

Απλα δεν υπαρχει σαφης προτεραιοτητα στα κοντεϊνερ με βαση την ημερομηνια εισαγωγης.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lordelesar είπε

Χωρίς να είμαι σίγουρος, η Ελβετία μαζί με Ισλανδία και Νορβηγία έχουν μεταχείριση ως χώρες ΕΕ.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lordelesar είπε

Βασικά ολα περνανε τελωνειο, αλλα προφανως εννοείς από θεμα δασμών και η απάντηση ειναι ... κανονικότατα

Στις 24/9/2019 στις 7:11 ΜΜ, gto234 είπε

Καλησπέρα,

Να κάνεις υπομονή και μολις περάσει η ημερομηνία παραδοσης κατά μια εβδομάδα ανοιγεις dispute στο ebay.

Εσύ πληρώνεις να ερθει σπιτι σου και δεν σε νοιαζει καθολου που ειναι ή να τηλεφωνεις στο γετα. Είναι αγχος του πωλητη. 

Θα σου δωσω και μια αλλη οπτικη για να καταλάβεις οτι εσενα δεν πρεπει να σε νοιαζει. Εστω οτι εγινε λάθος απο Ρωσσία και ενω γραφτηκε οτι μπήκε στο σάκο, τελικά δεν μπήκε. Οταν εφτασε ο σάκος στην Ελλαδα, μπορεί να γραφει οτι εφτασε Ελλαδα (γιατί το συστημα βλεπει το σάκο και οχι το περιεχομενο) αλλα οταν ανοιχτηκε το δεμα σου να μην ήταν μεσα. 

Υπομονη λοιπον και αμα περασει αρκετα η ημερομηνια παραλαβης, dispute

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...