Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα. Παρομοίως έχω παραλάβει δέματα που παράγγειλα αργότερα από αυτό που έχει "χαθεί". Το θέμα είναι ότι δεν αποζημιώνουν επειδή δεν έβαλα επιπλέον την ασφάλεια δέματος. Μια διαφορά είναι ότι το αγόρασα από αποθήκη GWTR.

Επεξ/σία από gousgounakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, gousgounakos είπε

Δεν έχω ιδέα. Παρομοίως έχω παραλάβει δέματα που παράγγειλα αργότερα από αυτό που έχει "χαθεί". Το θέμα είναι ότι δεν αποζημιώνουν επειδή δεν έβαλα επιπλέον την ασφάλεια δέματος. Μια διαφορά είναι ότι το αγόρασα από αποθήκη GWTR.

παντα βαζουμε ασφαλεια δεματος ! μια φορα θα γινει.... και να που εγινε ! κριμα αν ειναι μεγαλο ποσο .

Στις 18/9/2019 στις 8:08 ΠΜ, gousgounakos είπε

Priority Direct Mail από Banggood με tracking LX***NL ακόμα το περιμένω από μέσα Ιουλίου και λένε ότι έχει πάει από Flyt Express. Αν βάλω το tracking στο http://www.flytexpress.com

2019-07-19 01:49        The item is pre-advised to PostnL
2019-07-17 21:00    Europe Processing center    Item in transit
2019-07-17 14:59    Europe Processing center    Item dispatched.
2019-07-17 12:49    Europe Processing center    Item in transit
2019-07-16 23:51    Europe Processing center    Item received
2019-07-21 11:53        Customs clearance completed
2019-07-21 00:35        Arrived at destination country
2019-07-18 01:25        Departed from original country
2019-07-17 13:00        Arrived at airport

Τι πρέπει να κάνω; Ουτε με απλό ταχυδρομείο δεν έκαναν τόσο χρόνο, με priority direct mail με τίποτα τοσο χρονικο διάστημα. H εξυπηρέτηση του banggood πολύ χάλια και θα πρέπει να κινήσω διαδικασίες με paypal. Το banggood δεν το συζητάει για refund επειδή λέει ότι έφτασε στην χώρα. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν κανένα δέμα για μένα και στο μεταξύ έχω παραλάβει άλλα που έχω παραγγείλει αρκετά αργότερα με Priority Direct Mail.

Από που και ως που το bangood τα λέει αυτά ? Στην χώρα σου μπορεί να έφτασε, όχι όμως στα χέρια σου. Αυτό να τους πεις. Τ' ότι έφτασε πες στην χώρα μου δεν σημαίνει και πως το πήρα. Πάντως γενικά με geabest και Bang και εγώ είχα προβλήματα παλιά. Ούτε καν απάντηση δεν μου έστελναν.

Αυτό τους είπα σε αρκετά mail αλλά δυστυχώς καμία ανταπόκριση. Πολύ μικρό ποσό και πρέπει για το γαμώτο να μπω σε διαδικασία paypal dispute που έχω να κάνω πολλά χρόνια γιατί συνήθως σε τέτοια θέματα υπήρχε πάντα λύση. Η πλάκα είναι να έχεις κάνει ένα κάρο παραγγελίες και για  ένα μικρό κιόλας ποσό (10) να θέλουν να σε χάσουν από πελάτη . Τους τα είπα όλα αυτά αλλά καμία συγκίνηση. Αφού ρε μπαγλαμάδες του BG το paypal θα δει απο το tracking ότι δεν παρέλαβα ποτέ και θα μου επιστρέψει τα χρήματα, θα με έχετε τσαντίσει και θα σκεφτώ αν θα αγοράσω ξανά κάτι σοβαρό σε χρηματική αξία από το BG. επιχειρηματικά μυαλά.

Αγόρασα πριν κανα μήνα από Aliexpress με χρεωστική κάρτα κάτι για το αμάξι αξίας 27 ευρώ και σήμερα το πρωί μου στείλαν το κλασικό μήνυμα από ΕΛΤΑ να στείλω απόδειξη αγοράς, προφανώς για να εκτιμηθεί πόσο τελωνείο να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι την απόδειξη αγοράς δεν μου την έστειλε ποτέ ο Κινέζος, ούτε μπορώ να την δω κάπου από το "My orders" στο site. Του στειλα πριν λιγο μήνυμα και περιμένω. Σας έχει τύχει ποτέ να μη σας στείλουν απόδειξη ;;

1 ώρα πριν, cool_ted είπε

Αγόρασα πριν κανα μήνα από Aliexpress με χρεωστική κάρτα κάτι για το αμάξι αξίας 27 ευρώ και σήμερα το πρωί μου στείλαν το κλασικό μήνυμα από ΕΛΤΑ να στείλω απόδειξη αγοράς, προφανώς για να εκτιμηθεί πόσο τελωνείο να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι την απόδειξη αγοράς δεν μου την έστειλε ποτέ ο Κινέζος, ούτε μπορώ να την δω κάπου από το "My orders" στο site. Του στειλα πριν λιγο μήνυμα και περιμένω. Σας έχει τύχει ποτέ να μη σας στείλουν απόδειξη ;;

Τι ακριβώς λεει το μηνυμα; Μήπως θελει αποδεικτικό paypal ή καρτας και οχι αποδειξη απο το aliexpress;

40 λεπτά πριν, isay είπε

Τι ακριβώς λεει το μηνυμα; Μήπως θελει αποδεικτικό paypal ή καρτας και οχι αποδειξη απο το aliexpress;

Τι αλι δεν εχει παυπαλ

Printscreen την αγορά απο το αλι να τους στείλεις

7 ώρες πριν, cool_ted είπε

Μπορείς να τους στείλεις printscreen τη χρεωση απο τη χρεωστική (ebanking) Και επίσης printscreen την παραγγελία από το Ali

6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι αλι δεν εχει παυπαλ

Το ξερω οτι το αλι δεν εχει paypal, αλλα προσπαθω να καθοδηγήσω τον ανρθωπο να καταλάβει και μας πει σε τι μηνυμα αναφερεται

9 ώρες πριν, isay είπε

Το μήνυμα εγραφε: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA EKTEΛΩNIΣMO TOY RP700548224CN AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected]

Ο Κινέζος μου απάντησε σήμερα και μου στείλε κινέζικη απόδειξη με κινεζικα γραμματα,αριθμούς κλπ.  Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι printscreen την παραγγελία με το ποσό και τα στοιχεία μου απο το "My orders" στο site. Είναι οκ αυτό?

Στις 19/9/2019 στις 9:43 ΜΜ, gousgounakos είπε

Αυτό τους είπα σε αρκετά mail αλλά δυστυχώς καμία ανταπόκριση. Πολύ μικρό ποσό και πρέπει για το γαμώτο να μπω σε διαδικασία paypal dispute που έχω να κάνω πολλά χρόνια γιατί συνήθως σε τέτοια θέματα υπήρχε πάντα λύση. Η πλάκα είναι να έχεις κάνει ένα κάρο παραγγελίες και για  ένα μικρό κιόλας ποσό (10) να θέλουν να σε χάσουν από πελάτη . Τους τα είπα όλα αυτά αλλά καμία συγκίνηση. Αφού ρε μπαγλαμάδες του BG το paypal θα δει απο το tracking ότι δεν παρέλαβα ποτέ και θα μου επιστρέψει τα χρήματα, θα με έχετε τσαντίσει και θα σκεφτώ αν θα αγοράσω ξανά κάτι σοβαρό σε χρηματική αξία από το BG. επιχειρηματικά μυαλά.

Το tracking number το βλέπουν στην nlpost? Στείλε τους ένα μήνυμα ακόμη και μέσω twitter να δείς τι θα σου πουν. Έχω το ίδιο πρόβλημα και το γαμωbg φυσικά δεν αναγνωρίζει τπτ. 

1 ώρα πριν, cool_ted είπε

Το μήνυμα εγραφε: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA EKTEΛΩNIΣMO TOY RP700548224CN AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO [email protected]

Ο Κινέζος μου απάντησε σήμερα και μου στείλε κινέζικη απόδειξη με κινεζικα γραμματα,αριθμούς κλπ.  Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι printscreen την παραγγελία με το ποσό και τα στοιχεία μου απο το "My orders" στο site. Είναι οκ αυτό?

Στέλνει email στο [email protected]

Θέμα: Απόδειξη πληρωμής για εκτελωνισμό του πακέτου RP700548224CN

Κείμενο: Σας αποστέλω συννημένα την απόδειξη πληρωμής για τον εκτελωνισμό του πακέτο μου RP700548224CN που ζητήσατε. Και στα συννημένα θα βάλεις την απόδειξη πληρωμής που έκανες είτε από την προπληρωμένη σου, είτε paypal κλπ. ΤΕΛΟΣ.

17 λεπτά πριν, imazehost είπε

Στέλνει email στο [email protected]

Θέμα: Απόδειξη πληρωμής για εκτελωνισμό του πακέτου RP700548224CN

Κείμενο: Σας αποστέλω συννημένα την απόδειξη πληρωμής για τον εκτελωνισμό του πακέτο μου RP700548224CN που ζητήσατε. Και στα συννημένα θα βάλεις την απόδειξη πληρωμής που έκανες είτε από την προπληρωμένη σου, είτε paypal κλπ. ΤΕΛΟΣ.

Εγινε. Thanks!

Γεια σας παιδιά. Για να παραγγείλω αυτη την μητρική ποιον απο τους 3 τρόπους αποστολής που ειναι διαθέσιμοι πρέπει να επιλέξω?

https://www.aliexpress.com/item/32821503357.html

Μήπως καλύτερα να την παρω απο εδω?

https://www.zipy.gr/p/ali/aclu9-aclu0-nm-a311-main-board-for-lenovo-g50-g50-30-laptop-motherboard-ddr3-with/32821503357/

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...