Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, slavador είπε Ολα μου τα δεματα λενε αφιξη Ελ.βενιζελος και θεωρησα πως το τελωνειο ειναι εκει https://www.vrisko.gr/dir/teloneia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε https://www.vrisko.gr/dir/teloneia/ Για ΓΕΤΑ μιλησα που ερχεται το 90% των κινεζομαγαζων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, slavador είπε Για ΓΕΤΑ μιλησα που ερχεται το 90% των κινεζομαγαζων Και εγω το έγραψα για να σου δείξω ότι δεν έχει μόνο εκεί τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Και εγω το έγραψα για να σου δείξω ότι δεν έχει μόνο εκεί τελωνείο. Καλα ενταξει μαλλον δουλευομαστε ολα τα δεματα που ερχονται μεσω ελτα εκτελωνιζονται μονο απο το Ελ.Βενιζελος απο κανενα αλλο τελωνειο της χωρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, slavador είπε Διαβασα οτι θα πουληθει το 30% του Ελ.Βενιζελος το οποιο ειναι ολο το μεριδιο του δημοσιου θα αλλαξει και το τελωνειο η δεν εχει καποια σχεση? Τα χεις μπερδέψει τελείως.Τα τελωνεία ανήκουν στην δημόσια αρχή και διεκπεραιώνουν εισαγωγές/εξαγωγές βάσει του ευρωπαϊκού τελωνειακού κώδικά.Κατασκευάζονται στα σημεία εισόδου της χώρας για λειτουργικούς λόγους(αεροδρόμια,λιμάνια) αλλά εννοείται πως δεν ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες.π.χ το τελωνείο του Πειραιά στεγάζεται μέσα στο εμπορικό λιμάνι που εξαγόρασε η Cosco,παρόλα αυτά διατηρεί την κρατική του ιδιότητα και οι εργαζόμενοι του ανήκουν στο δημόσιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 20 hours ago, ggelhsva said: Η ερώτησή μου είναι η εξής: αυτοί στο τελωνείο πως είναι τόσο σίγουροι ότι πρόκειται για εμπορική συναλλαγή και ζητάνε παραστατικό;;; Ακόμα και να το άνοιξαν, ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο έχει μέσα χωρίς έγγραφα οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να μου το έχει στείλει φίλος/γνωστός/συγγενείς από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Που μπορεί να βασίστηκαν ότι πρόκειται για εμπόρευμα;;;; Ακούω γνώμες... Κορωνα γραμματα το τι θα συμβει. Στειλε τους μηνυμα πως αποτελει δεμα μη εμπορικου χαρακτηρα και περιμενεις... 6 hours ago, NikosKallithea said: ^^ Τυπική ειναι η διαδικασια, αν δεν τους στείλεις αποδεικτικά το κοστολογούν μονοι τους Κοστολογουν πολλες φορες και ενω εχουν τα παραστατικα, προφασιζοντας πως η αξια ειναι μεγαλυτερη της αναγραφομενης. Εχει συμβει σε πολλους γνωστους και φιλους. Πολυ πλουσια και συναρπαστικη δουλεια να ειναι κανεις τελωνης, ειναι επενδυτες, εκτιμητες και οικονομολογοι μαζι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, gianniskou είπε Τα χεις μπερδέψει τελείως.Τα τελωνεία ανήκουν στην δημόσια αρχή και διεκπεραιώνουν εισαγωγές/εξαγωγές βάσει του ευρωπαϊκού τελωνειακού κώδικά.Κατασκευάζονται στα σημεία εισόδου της χώρας για λειτουργικούς λόγους(αεροδρόμια,λιμάνια) αλλά εννοείται πως δεν ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες.π.χ το τελωνείο του Πειραιά στεγάζεται μέσα στο εμπορικό λιμάνι που εξαγόρασε η Cosco,παρόλα αυτά διατηρεί την κρατική του ιδιότητα και οι εργαζόμενοι του ανήκουν στο δημόσιο. Δεν τα εχω μπρδεψει απλα δεν ηξερα γι αυτο ρωτησα αμα δεις την αρχικη μου ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και εγω το έγραψα για να σου δείξω ότι δεν έχει μόνο εκεί τελωνείο. Ναι αλλα το Ελ Βενιζέλος θα το πουλήσουν μαζί με το αεροδρόμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 4:50 ΜΜ, Getta Robo είπε Κορωνα γραμματα το τι θα συμβει. Στειλε τους μηνυμα πως αποτελει δεμα μη εμπορικου χαρακτηρα και περιμενεις... Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια επίσημη επικοινωνία από πλευράς τους. Μόνο ότι βλέπω στο tracking status. Περιμένω να έρθουν αυτοί σε επικοινωνία μαζί μου; Εκτιμώ πως μόνο με γραπτή επιστολή μπορούν να το κάνουν, καθώς στα στοιχεία παραλήπτη έχει μόνο τη διεύθυνσή μου κ τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, ggelhsva said: Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια επίσημη επικοινωνία από πλευράς τους. Μόνο ότι βλέπω στο tracking status. Περιμένω να έρθουν αυτοί σε επικοινωνία μαζί μου; Εκτιμώ πως μόνο με γραπτή επιστολή μπορούν να το κάνουν, καθώς στα στοιχεία παραλήπτη έχει μόνο τη διεύθυνσή μου κ τίποτε άλλο. Υπαρχει πιθανοτητα να μην σου στειλουν ουτε γραμμα ουτε προσωπικο μηνυμα, μου εχει συμβει δυστυχως. Με το tracking ειδα πως παει κατι λαθος και τους εστειλα εγω αποδειξεις. Συνηθως οι πωλητες δινουν και το τηλεφωνο σου, σε περιπτωση φυσικα που τους το εχεις δωσει εξαρχης εσυ, ωστε να επικοινωνησουν μαζι σου σε τυγχων προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ο πωλητής μου έστειλε φωτογραφία του packing slip και έτσι ξέρω ότι δεν έχει συμπεριλάβει κανένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας, πλην της διεύθυνσής μου. Εγώ πως έρχομαι σε επικοινωνία μαζί τους; Στα τηλέφωνα που έχει στη σελίδα των ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, ggelhsva είπε Ο πωλητής μου έστειλε φωτογραφία του packing slip και έτσι ξέρω ότι δεν έχει συμπεριλάβει κανένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας, πλην της διεύθυνσής μου. Εγώ πως έρχομαι σε επικοινωνία μαζί τους; Στα τηλέφωνα που έχει στη σελίδα των ΕΛΤΑ; Σου στελνουν συστημενη επιστολη που κανονικα δεν αργει, αναλογως και που μενεις. Εγω συνηθως στελνω εμαιλ στο [email protected] με τα απαραιτητα παραστατικα πριν φτασει η επιστολη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Priority Direct Mail από Banggood με tracking LX***NL ακόμα το περιμένω από μέσα Ιουλίου και λένε ότι έχει πάει από Flyt Express. Αν βάλω το tracking στο http://www.flytexpress.com 2019-07-19 01:49 The item is pre-advised to PostnL 2019-07-17 21:00 Europe Processing center Item in transit 2019-07-17 14:59 Europe Processing center Item dispatched. 2019-07-17 12:49 Europe Processing center Item in transit 2019-07-16 23:51 Europe Processing center Item received 2019-07-21 11:53 Customs clearance completed 2019-07-21 00:35 Arrived at destination country 2019-07-18 01:25 Departed from original country 2019-07-17 13:00 Arrived at airport Τι πρέπει να κάνω; Ουτε με απλό ταχυδρομείο δεν έκαναν τόσο χρόνο, με priority direct mail με τίποτα τοσο χρονικο διάστημα. H εξυπηρέτηση του banggood πολύ χάλια και θα πρέπει να κινήσω διαδικασίες με paypal. Το banggood δεν το συζητάει για refund επειδή λέει ότι έφτασε στην χώρα. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν κανένα δέμα για μένα και στο μεταξύ έχω παραλάβει άλλα που έχω παραγγείλει αρκετά αργότερα με Priority Direct Mail. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από gousgounakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabvill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, gousgounakos είπε Priority Direct Mail από Banggood με tracking LX***NL ακόμα το περιμένω από μέσα Ιουλίου και λένε ότι έχει πάει από Flyt Express. Αν βάλω το tracking στο http://www.flytexpress.com 2019-07-19 01:49 The item is pre-advised to PostnL 2019-07-17 21:00 Europe Processing center Item in transit 2019-07-17 14:59 Europe Processing center Item dispatched. 2019-07-17 12:49 Europe Processing center Item in transit 2019-07-16 23:51 Europe Processing center Item received 2019-07-21 11:53 Customs clearance completed 2019-07-21 00:35 Arrived at destination country 2019-07-18 01:25 Departed from original country 2019-07-17 13:00 Arrived at airport Τι πρέπει να κάνω; Ουτε με απλό ταχυδρομείο δεν έκαναν τόσο χρόνο, με priority direct mail με τίποτα τοσο χρονικο διάστημα. H εξυπηρέτηση του banggood πολύ χάλια και θα πρέπει να κινήσω διαδικασίες με paypal. Το banggood δεν το συζητάει για refund επειδή λέει ότι έφτασε στην χώρα. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν κανένα δέμα για μένα και στο μεταξύ έχω παραλάβει άλλα που έχω παραγγείλει αρκετά αργότερα με Priority Direct Mail. τι να πω ! εγω με δυο δεματα το ενα απο 15/08/19 και το αλλο 27/08 τα εχω παραλαβει σε 15 με 18 ημερες και κατι αλλα μικρα δεματα ολα οκ ! τωρα με τα δικα σου τι γινετε ?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα