kosutasu22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε 5/9/2019, 16:36:21 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/9/2019, 12:27:06 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 5/9/2019, 07:43:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30/8/2019, 14:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 28/8/2019, 22:53:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Αγορά ~45 ευρώ από Alliexpress 3D Printer Parts.... Μας κατάργησε ο Μητσοτάκης τα τελωνεία?:P Χαχα λογικα μπηκε τελωνειο, σου εκοψαν κοστουμακι και θα σου 'ρθει ειδοποιηση λιαν συντομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Χαχα λογικα μπηκε τελωνειο, σου εκοψαν κοστουμακι και θα σου 'ρθει ειδοποιηση λιαν συντομως! Αν ηταν να ερθει κουστουμακι δεν θα επρεπε να τους στειλω στα γετα μαιλ αποδειξεις-κινησεις κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Αν ηταν να ερθει κουστουμακι δεν θα επρεπε να τους στειλω στα γετα μαιλ αποδειξεις-κινησεις κτλ? Ναι Το οτι μπήκε τελωνείο δεν σημαίνει αυτόματα οτι θα πληρώσεις κιόλας, ολα μπαινουν στο τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι απαραιτητα. Αν τα συνοδευτικα χαρτια εχουν ξεκαθαρα τιμες/χρεωσεις δεν χρειαζονται επιβεβαιωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε Οχι απαραιτητα. Αν τα συνοδευτικα χαρτια εχουν ξεκαθαρα τιμες/χρεωσεις δεν χρειαζονται επιβεβαιωση Το πακετο εχει πολλα αντικειμενα μικρης αξιας...<22 παιζει ρολο αυτο? Με AliExpress Standard Shipping.. Οπως και να εχει η αποστολη εγινε πολυ γρηγορα...ηδη παει λαρισα απο οτι βλεπω στο τρακινγ... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από GeorgeVasil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Το πακετο εχει πολλα αντικειμενα μικρης αξιας...<22 παιζει ρολο αυτο? Οπως και να εχει η αποστολη εγινε πολυ γρηγορα...ηδη παει λαρισα απο οτι βλεπω στο τρακινγ... Θα το μαθεις μονο οταν παραλαβεις. Μπορει και να μη πληρωσεις φραγκο, απλα μη θεωρησεις περιεργο το να ερθει ειδιποιηση για χρεωση τελωνειου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 αγορά παιδικού drone, αξίας 17€(με κουπόνι), από aliexpress, μου δείχνει στο tracking, ότι σταμάτησε τελωνείο και θέλει απόδειξη.Ακόμα, δεν πήρανε τηλέφωνο ή mail, από προχθές, να ανησυχώ?Το θέμα είναι ότι είχε μέσα και 2 μπαταρίες lipo(δικές του). Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους, να δω τι έγινε, γιατί το θέλω για δώρο για ανηψάκι, μέχρι 10/10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, hara75gr είπε αγορά παιδικού drone, αξίας 17€(με κουπόνι), από aliexpress, μου δείχνει στο tracking, ότι σταμάτησε τελωνείο και θέλει απόδειξη.Ακόμα, δεν πήρανε τηλέφωνο ή mail, από προχθές, να ανησυχώ?Το θέμα είναι ότι είχε μέσα και 2 μπαταρίες lipo(δικές του). Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους, να δω τι έγινε, γιατί το θέλω για δώρο για ανηψάκι, μέχρι 10/10? Δε θα σε πάρουν τηλέφωνο. Θα σου στείλουν επιστολή στη διευθυνση σου και θα ζητανε αποδειξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Δε θα σε πάρουν τηλέφωνο. Θα σου στείλουν επιστολή στη διευθυνση σου και θα ζητανε αποδειξη. Παλιότερα, μου είχαν στείλει και sms, την ίδια μέρα που μου το έβγαλε στο tracking, για αυτό είπα... Τεσπά, υπομονή. Το πολύ πολύ, αντί για δώρο γενεθλίων, να το πάρει Πρωτοχρονιά 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, hara75gr είπε Παλιότερα, μου είχαν στείλει και sms, την ίδια μέρα που μου το έβγαλε στο tracking, για αυτό είπα... Τεσπά, υπομονή. Το πολύ πολύ, αντί για δώρο γενεθλίων, να το πάρει Πρωτοχρονιά 😀 Θα έχεις ξεμπερδέψει μέχρι τότε (10/10) σιγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά, Έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα του παρόντος νήματος οπότε θέλω να ελπίζω πως δεν θα ρωτήσω κάτι χιλιοειπωμένο. Παρήγγειλα κάτι από ebay, το tracking status του οποίου είναι το ακόλουθο: ATHENS AIRMAIL CENTER AWAITING PROOF OF CHASE/VALUE FROM ADDRESSEE Το δέμα έχει σταλεί από 3 η χώρα (προφανώς), από ιδιώτη, και είναι μαρκαρισμένο ως gift. Αναγκαστικά έχει δηλωθεί και η (πραγματική) αξία του αντικειμένου, η οποία είναι > 22 Ευρώ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: αυτοί στο τελωνείο πως είναι τόσο σίγουροι ότι πρόκειται για εμπορική συναλλαγή και ζητάνε παραστατικό;;; Ακόμα και να το άνοιξαν, ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο έχει μέσα χωρίς έγγραφα οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να μου το έχει στείλει φίλος/γνωστός/συγγενείς από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Που μπορεί να βασίστηκαν ότι πρόκειται για εμπόρευμα;;;; Ακούω γνώμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 ^^ Τυπική ειναι η διαδικασια, αν δεν τους στείλεις αποδεικτικά το κοστολογούν μονοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Διαβασα οτι θα πουληθει το 30% του Ελ.Βενιζελος το οποιο ειναι ολο το μεριδιο του δημοσιου θα αλλαξει και το τελωνειο η δεν εχει καποια σχεση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, slavador είπε Διαβασα οτι θα πουληθει το 30% του Ελ.Βενιζελος το οποιο ειναι ολο το μεριδιο του δημοσιου θα αλλαξει και το τελωνειο η δεν εχει καποια σχεση? Το τελωνείο είναι δημόσιο.Και τι σχέση έχει με το Ελ.Βεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το τελωνείο είναι δημόσιο.Και τι σχέση έχει με το Ελ.Βεν; Ολα μου τα δεματα λενε αφιξη Ελ.βενιζελος και θεωρησα πως το τελωνειο ειναι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα