Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στειλε email πως προκειται για δωρο απο φιλο και οτι δεν υπαρχει παραστατικο αγορας.

Καλο ειναι να αναφερεις και το περιεχομενο.

Εκεινοι θα ανοιξουν το δεμα θα εκτιμησουν την αξια του και θα σε χρεωσουν αναλογως.

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα από έναν πωλητή στο aliexpress 5 πράγματα αξίας κάτω από 20Ε το καθένα, συνολικά κάπου 88Ε όλα αν τα έκανα μια παραγγελία(77Ε με τα κουνούπια θα έβγαινε), αλλά για να μην ρισκάρω τελωνείο όπως είπα τα έκανα 5 ξεχωριστές παραγγελίες οπότε έχω 5 διαφορετικές αποδείξεις.
Ο Κινέζος τα έβαλε όλα σε ένα μεγάλο κουτί. Θα έχω πρόβλημα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JustGud είπε

Πήρα από έναν πωλητή στο aliexpress 5 πράγματα αξίας κάτω από 20Ε το καθένα, συνολικά κάπου 88Ε όλα αν τα έκανα μια παραγγελία(77Ε με τα κουνούπια θα έβγαινε), αλλά για να μην ρισκάρω τελωνείο όπως είπα τα έκανα 5 ξεχωριστές παραγγελίες οπότε έχω 5 διαφορετικές αποδείξεις.
Ο Κινέζος τα έβαλε όλα σε ένα μεγάλο κουτί. Θα έχω πρόβλημα?

Ναι,φυσικό δεν είναι να περάσει τελωνείο το κουτί αφού είναι μια αποστολή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το ότι είναι 5 ξεχωριστές αγορές δεν θα τους νοιάξει λογικά?
Ο πωλητής μου έστειλε μήνυμα αφού τα έστειλε πρώτα ότι το έκανε για convenience και ότι είναι sorry και τα γνωστά αλλά αφού έφυγε και μετά είναι δώρο άδωρο.

Spoiler

b9af08ce1d.png

Επεξ/σία από JustGud
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/8/2019 στις 2:28 ΜΜ, gabvill είπε

καλημερα σας 

παραγγειλα απο Κινα μια μπαταρια για φορητο ασυρματο ( CB ) το κοστος μαζι με τα ναυλα κατω των 22 ευρω !

γνωριζει καποιος για τις μπαταριες αν ισχυει το ιδιο με τα ηλεκτονικα τσιγαρα ? εννοω αν υπαρχει θεμα κατασχεσης ?

ευχαριστω !

καλησπερα 

η μπαταρια βρισκετε σε αυτη την φαση 
οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω 

02-09-2019 ολα οκ ερχεται 

Screenshot_4.jpg

Επεξ/σία από gabvill
Δημοσ.
On 30/08/2019 at 15:44, gabvill said:

καλησπερα 

η μπαταρια βρισκετε σε αυτη την φαση 
οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω 

02-09-2019 ολα οκ ερχεται 

Screenshot_4.jpg

Όπως φαίνεται μάλλον θα την παραλάβεις κανονικα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αποστολή δέμα από Αμερική, με DHL e-commerce, κόστος αντικειμένου 26$ και μεταφορικών 13$, σύνολο 39$, τι να περιμένω; έχω καταλάβει ότι θα έρθει με το ελληνικό ταχυδρομείο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζεται τι θα πληρώσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flandraK είπε

Καλησπέρα. Αποστολή δέμα από Αμερική, με DHL e-commerce, κόστος αντικειμένου 26$ και μεταφορικών 13$, σύνολο 39$, τι να περιμένω; έχω καταλάβει ότι θα έρθει με το ελληνικό ταχυδρομείο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζεται τι θα πληρώσω. 

Στο συνολο(39 $) υπολογίζεις ΦΠΑ και επιπλέον τέλη ΕΛΤΑ 15 ευρω

Δημοσ.

Για αντικειμενα που ερχονται μεσω DHL courier απο Αμαζον εκτος ΕΕ και προπληρωμενο τελωνειο, 

γινεται εκτελωνισμος εδω η οχι?
Προφανως ειναι μεγαλη η διαφορα αν γινεται καθως τα κουριερ χρεωνουν αστρονομικα ποσα εκτελωνισμου.

Ρωταω γιατι απο οσο καταλαβαινω αυτο που προπληρωνεται στο Αμαζον ειναι μονο το φπα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kosutasu22 είπε

Για αντικειμενα που ερχονται μεσω DHL courier απο Αμαζον εκτος ΕΕ και προπληρωμενο τελωνειο, 

γινεται εκτελωνισμος εδω η οχι?
Προφανως ειναι μεγαλη η διαφορα αν γινεται καθως τα κουριερ χρεωνουν αστρονομικα ποσα εκτελωνισμου.

Ρωταω γιατι απο οσο καταλαβαινω αυτο που προπληρωνεται στο Αμαζον ειναι μονο το φπα.

Δε θα πληρώσεις κάτι επιπλέον εδώ εφόσον έχεις προπληρωμένο το τελωνείο

• Like 1
Δημοσ.

Επεστρεψε το 3€ρω στα ΕΛΤΑ:

Μικρο πακετο βαρους 650 γραμμαριων, αξιας περιπου 15€, και αγορασμενο στις 13/08/2019, με ολα τα παραστατικα πανω του, ελεγχθηκε απο το τελωνειο και πληρωσα 3€ στα ΕΛΤΑ.

IMG_20190903_125506_HDR.jpg.9c59afcf5a7ae2fb56cd5a4511084186.jpg

IMG_20190905_123002_HDR.jpg.249b9f4b7d7952c62d49ce8067d145ac.jpg

Η υπαλληλος μου ειπε πως εχει επανελθει καιρο το μετρο τωρα..

Δημοσ.

Συγγενής μου από Αμερική θέλει να μου στείλει ένα σχετικά ογκώδες βιβλίο. Δεν ξέρω την τιμή πώλησης του. Περνάει τελωνείο ανεξάρτητα τρόπου αποστολής;

Δημοσ.
5/9/2019, 16:36:21 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
5/9/2019, 12:27:06 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
5/9/2019, 07:43:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
30/8/2019, 14:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
28/8/2019, 22:53:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Αγορά ~45 ευρώ από Alliexpress 3D Printer Parts....

Μας κατάργησε ο Μητσοτάκης τα τελωνεία?:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...