Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. θελω να αγορασω ενα ταμπλετ απο bangood. τα εχουμε ξαναπει, θα διαλεξω priority direct mail για να αποφυγω τελωνειο. επειδη ομως δεν το εχω ξανακανει, που το επιβεβαιωνουμε πως θα φυγει ετσι, γιατι καπου ειχα διαβασει πως αλλαζει μονο του και στελνουν οπως ναναι, κιας το εχεις επιλεξει? ευχαριστω

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφου προσθεσεις το προιον (add to cart ή buy now) στην επομενη ακριβως σελιδα ξανα-επιλεγεις τον τροπο αποστολης (αφου ειναι bug κ χανεται η ρυθμιση) στην 2η σελιδα πριν κανεις την πληρωμη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εγω εχω παραγγειλει κατι γυαλια ηλιου απο Ισπανια και στο tracking nuber που βγαζει κατι κουλά ....

ενω στο track 17 μου βγαζει οτι το δεμα ερχεται απο ΙΣΠΑΝΙΑ στο ελτα μου βγαζει οτι ερχεται απο Ελβετια.

24/6/2019, 20:09:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
24/6/2019, 12:09:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
21/6/2019, 12:34:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
19/6/2019, 18:25:00 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Επεξ/σία από karnezis
Δημοσ.

Aπο d franklin για πρωτη φορα και μαλλον τελευταια...............απο hawkers και northweek οσες φορες εχω παραγγειλει δεν υπηρχε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Ρωτώ γιατί έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από hawkers κ παραλαμβανα σε 3-4 μέρες από Ισπανία.

Έχω κάνει μια παραγγελία 15 μέρες τώρα κ το δέμα ταξιδεύει από Γερμανία.

Παράξενο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ξέρω ότι είναι αρκετα ασφαλής η μεθοδος priority line απο gearbest, αλλα θελω να ρωτησω αν ισχύει και για πολύ ογκώδη αντικειμενα οπως πατινι ηλεκτρικο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για αγορές από Banggood με Priority Direct Mail, υπάρχει περίπτωση ξέρω 'γω να κάνει 1 μήνα ή παραπάνω να έρθει το δέμα; Έχουμε συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις, ή γενικά έρχονται όλα στην ώρα τους (βαριά στο 15μερο δηλαδή);

Δημοσ.

Η αποθηκη FAST-23 του Gearbest ειναι Ευρωπη η το στελνουν απο CINA ?

Ειναι ρισκο ? γιατι εχω καιρο να αγορασω απο gearbest

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισήμανση. Τα δέματα από Gearbest με αποστολή μέσω Switzerland (xxxxxxxxxxxCH) περνάνε από τελωνείο. Γι' αυτό προσοχή στα ποσά που παραγγέλνετε. Μου ήρθε ειδοποίηση από ΓΕΤΑ αλλά ευτυχώς το ποσό αγοράς είναι κάτω των 20 ευρώ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλημέρα σας,

Πρόσφατα έκανα μία αγορά φαρμακευτικής αγωγής από το εξωτερικό (Ινδία) και μόλις έλαβα το εξής μήνυμα από τα ΕΛΤΑ:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  - ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ [email protected]

Μήπως γνωρίζετε τι πρέπει ακριβώς να κάνω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jeanthira7 είπε

Πολύ καλημέρα σας,

Πρόσφατα έκανα μία αγορά φαρμακευτικής αγωγής από το εξωτερικό (Ινδία) και μόλις έλαβα το εξής μήνυμα από τα ΕΛΤΑ:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  - ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ [email protected]

Μήπως γνωρίζετε τι πρέπει ακριβώς να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει να πάρει κάποιους δίσκους βινυλίου από Amazon.com, γνωρίζει κάποιος/α αν το "Standard International Shipping" θα έχει και tracking number για να το παρακολουθώ;

3rd party seller αλλά λέει Fullfilled by Amazon.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Απο 17track :

2019-06-02 09:17, Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

2019-06-01 09:21, Departure to country of destination
2019-05-31 17:18, Parcel is handled
2019-05-25 13:00, Arrival at export hub
2019-05-24 07:43, Item is ready for transport
2019-05-24 06:43, Item is announced / bpost received the information
2019-05-20 08:40, Item is at the shippers warehouse

Παραγγελια απο aliexpress, μπαταρια για κινητο αξιας περιπου 11 ε.Ξερω οτι υπαρχουν καθυστερησεις αλλα μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...