Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Δεν αναιρει το γεγονος πως το συγκεκριμενο μελος ισως και να πραγματοποιησε ετσι την αγορα του, και να μπορει να στειλει την αποδειξη του. Εχω οπως ειπα να το χρησιμοποιησω χρονια, αφου αναφερουν διαφοροι πως το χρησιμοποιουν για αγορες, τοτε ισως το προμηθευτηκε και αυτος ετσι.

To ali εχει δικο του "paypal" και λέγετε alipay

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 minutes ago, NikosKallithea said:

Ναι πραγματι προωθει την δικη του υπηρεσια απο οτι διαβαζω, δεν ξερω ομως τι χρησιμοποιησε ο συγκεκριμενος.

4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Λιγο με νοιαζει, εγω αγοραζω 90% από Αμαζον οταν μιλαμε για Ευρωπη και σχεδον οτι εχει το Αμαζον Αγγλιας το βρισκεις και στο Γερμανικο η στο Γαλλικο η στο Ιταλικο η στο Ισπανικο :)

Παλι καλα που ερχονται και ας αργουν ελεινα.

εχω βαρεθει να βλεπω το ταχυδρομο να περναει εξω απο το σπιτι μου χωρις να σταματαει (πανε 2 εβδομαδες που μου εφερε πακετο). Μου δημιουργει ψυχολογικα σιγα σιγα αυτη η κατασταση. 😂

• Like 1
  • Sad 1

3 hours ago, NikosKallithea said:

Στο reddit προτεινουν οι αγορες απο ebay και aliexpress να γινονται με την καρτα απευθειας για να χρησιμοποιηθει η δικη τους προστασια σε περιπτωση dispute και οτι με το Paypal δεν θα βγαινει ακρη. Ισχυει;

Αliexpress δεν χρησιμοποιησα ποτε αλλα κοιταξα απο περιεργεια και δεν εχει επιλογες τυπου priority direct....

Αρα ακυρο εντελως κατ' εμε....για ψιλοχαζοπραγματα που ειναι κατω απο 20-22 ευρω παντου οι τιμες ειναι κινεζικες χωμα ....απλα κανεις μια ερευνα αγορας στο evilbay και σε μπανγκουντ κλπ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Στο reddit προτεινουν οι αγορες απο ebay και aliexpress να γινονται με την καρτα απευθειας για να χρησιμοποιηθει η δικη τους προστασια σε περιπτωση dispute και οτι με το Paypal δεν θα βγαινει ακρη. Ισχυει;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Ετσι και αλλιώς την προστασία την εχεις και απο το εβαυ και απο το αλι, ανεξάρτητα απο τον τρόπο πληρωμης.

Το παυπαλ σου προσθέτει τα γνωστα.

.

Tοκυριότερο όμως είναι οτι paypal και  alipay  αποκρύπτουν τα στοιχεία της κάρτας σου για να μη κυκλοφορουν σε όλο τον πλανήτη.

.

Υγ εγω προσωπικα ππτε δεν εχω κανει dispute στο ebay παντα κανω στο paypal.

Τώρα ο κάθε ενας μπορεί να λέει οτι θέλει, ελευθερία εχουμε και με αυτο το reddit ούτε καν έχω ασχοληθεί ποτέ

Επεξ/σία από NikosKallithea

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι συμβαίνει τώρα τελευταία με το global shipping programme του Ebay.  Καθυστερούν πάρα πολύ οι  παραγγελίες να φτάσουν. Περιμένω δεμα από USA..έχει αναχώρησει από global shipping center προς destination country από 26/2 και ακόμα δεν έχει παραλάβει το UPS στη Γερμανία. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά  που μου συμβαίνει. Την τελευταία φορα εκανε 4 εβδομάδες να φτάσει απο UK. Τι σκ@τ@ το κλείνουν το μαγαζί??

Επεξ/σία από hektor76

12 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Λιγο με νοιαζει, εγω αγοραζω 90% από Αμαζον οταν μιλαμε για Ευρωπη και σχεδον οτι εχει το Αμαζον Αγγλιας το βρισκεις και στο Γερμανικο η στο Γαλλικο η στο Ιταλικο η στο Ισπανικο :)

Εγω ειπα, οτι απλα τα τελωνεια μας θα φορτωθουν πλεον και με εξτρα δουλεια, και απο UK απο εδω και στο εξης. Αν αυτο ειναι αμελητεο, τι να πω....

5/3/2019, 09:24:56 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
17/2/2019, 16:38:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
16/2/2019, 14:03:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Τώρα αυτό τι σημαίνει; Από ότι γράφετε όταν δεν πληρώνεις εκτελωνισμό το αντικείμενο φαίνεται για 2ώρες στο Γ.Ε.Τ.Α , έτσι δεν είναι; Και μιλάμε για αγορά 16ευρώ.

4 ώρες πριν, mindreader είπε

Εγω ειπα, οτι απλα τα τελωνεια μας θα φορτωθουν πλεον και με εξτρα δουλεια, και απο UK απο εδω και στο εξης. Αν αυτο ειναι αμελητεο, τι να πω....

Μπα δεν το κοβω να γινει κατι τετοιο γιατι μαζι με φορους και τα συνναφη δεν θα συμφερουν οι αγορες απο Αγγλια, οχι για πελατες μη χονδρικης εστω.

3 ώρες πριν, mathewgx είπε
5/3/2019, 09:24:56 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
17/2/2019, 16:38:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
16/2/2019, 14:03:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Τώρα αυτό τι σημαίνει; Από ότι γράφετε όταν δεν πληρώνεις εκτελωνισμό το αντικείμενο φαίνεται για 2ώρες στο Γ.Ε.Τ.Α , έτσι δεν είναι; Και μιλάμε για αγορά 16ευρώ.

Ολα τα δέματα πλέον περνούν από το ΓΕΤΑ, όταν φτάνουν Ελλάδα (αεροδρόμιο) εμφανίζεται η παραπάνω δεύτερη κατάσταση και αναμένεται το άνοιγμα του σάκου που βρίσκεται το δέμα.

Οταν κάποια στιγμή ανοιχτεί ο σάκος και το αντικείμενο δεν είναι πάνω από 22€ (αξία + μεταφορικά + τυχόν ασφάλεια μεταφοράς) τότε εμφανίζεται η τελευταία κατάσταση, αυτό όμως δεν είναι πάντα σίγουρο δηλαδή μπορεί ο τελωνειακός να κρίνει ότι είναι μεγαλύτερης αξίας, τότε εμφανίζεται η κατάσταση για αποστολή παραστατικών (απόδειξη πιστωτικής κάρτας, PayPal, τιμολόγιο, προσωπικά μέχρι και παραστατικό παραγγελίας μου έχει τύχει να μου ζητήσουν), επίσης μπορεί να είναι αξίας και πάνω από 22€ και να το περάσουν αέρα, μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές.

Καλησπέρα. Εδώ και έναν μήνα το δέμα μου (παραγγελία τέλη Γενάρη από banggood) είναι σε αυτή την κατάσταση ☹️ ενώ 2 άλλες παραγγελίες με ίδια ημερομηνία μου ήρθαν σε 15 ημέρες.

1988743971_Screenshot(4).jpg.39823ef7b4bf1f992254c7a095527caf.jpg

2 hours ago, theoritikos said:

Έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με αγορές από Ιαπωνία; 

Ναι δυστυχως δεν εχει κατι θετικο η συμφωνια για τα δεματα οπου παραλαμβανουμε ως καταναλωτες. Συμπτωματικα και μονο περνανε καποια δεματα. Εστειλα αυτες τις μερες αποδειξεις στο τελωνειο που μου ζητηθηκαν.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...