kyanokranos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 18 minutes ago, stelios18120 said: Εφόσον είναι έξω και κάνει βόλτες το δεμα,ναι το γλύτωσες.😁 Τέλεια, σε ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 παιδια τι σημαινει ολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, dalan2007 είπε παιδια τι σημαινει ολο αυτο? Οτι σου έρχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 απο 16/12 τελωνειο, ξεκολλησε χθες, επιτελους..αποστολη 4/12.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Οπότε εγώ με ένα άλλο δεμα στο τελωνείο από τις 24/12 έχω μέλλον ακόμα.... 😣 (Εχθές ξεκόλλησαν αλλά 3 δέματα,καλά δουλεύουν Κυριακη;;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilap Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Εγώ έχω από αρχές Νοεμβρίου 4-5 πακέτα κ δεν έχουν έρθει, ενώ του Δεκεμβρίου έφτασαν. Περίεργα πραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Achilap είπε Εγώ έχω από αρχές Νοεμβρίου 4-5 πακέτα κ δεν έχουν έρθει, ενώ του Δεκεμβρίου έφτασαν. Περίεργα πραγματα Παρομοιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koskol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, stelios18120 είπε Οπότε εγώ με ένα άλλο δεμα στο τελωνείο από τις 24/12 έχω μέλλον ακόμα.... 😣 (Εχθές ξεκόλλησαν αλλά 3 δέματα,καλά δουλεύουν Κυριακη;;) Μάλλον τους πνίξαν τα πακέτα και αποφάσισαν να τα αμολήσουν χωρίς τελωνείο και δούλεψαν Κυριακή Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από koskol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, koskol είπε Μάλλον τους πνίξαν τα πακέτα και αποφάσισαν να τα αμολήσουν χωρίς τελωνείο και δούλεψαν Κυριακή Και εγώ αυτό φανταστικα. Θα τους έπαιρναν ασταμάτητα τηλέφωνα,και τα άφησαν για να μην πεθάνουν από τα δέματα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Κάποιο e-mail απο banggood.com υπάρχει; Επειδή έχω την εντύπωση ότι ηλεκτρονική φόρμα δεν δουλεύει (δεν έχω πάρει ούτε confirmation e-mail στο request). Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από darkmatinee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Και εγώ αυτό φανταστικα. Θα τους έπαιρναν ασταμάτητα τηλέφωνα,και τα άφησαν για να μην πεθάνουν από τα δέματα 😁 Παντα παιρνουν ασταματητα το τελωνειο τηλεφωνα, εχουν ομως 1 γραμμη σε καθε τομεα οποτε και 1000000000000 ατομα να παιρνουν καθε μερα δεν αλλαζει κατι, 1 γραμμη την φορα σηκωνουν (και ΑΝ αφου πολλες φορες το αφηνουν να χτυπαει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Σχετικά με το τελωνείο ... είχα μια αποζημίωση από το aliexpress κοντά στα 31,55€ (σε κουπόνι) αγόρασα κάτι που έκανε 32,80€ πλήρωσα κάπου κοντά στο 1€.. Σε περίπτωση τελωνείου θα δεχτούν το ένα 1€ η θα με χρεώσουν και για τα 32 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Σχετικά με το τελωνείο ... είχα μια αποζημίωση από το aliexpress κοντά στα 31,55€ (σε κουπόνι) αγόρασα κάτι που έκανε 32,80€ πλήρωσα κάπου κοντά στο 1€.. Σε περίπτωση τελωνείου θα δεχτούν το ένα 1€ η θα με χρεώσουν και για τα 32 ; Μαλλον και για τα 32....Το λεω αυτο γιατι ειχα μια συζητηση με εναν τελωνειακο που του ειχα πει τι γινεται αν κερδισω αυτοκινητο και το φερω Ελλαδα....Και πολυ απλα μου εξηγησε πως θα φορολογηθει με την αρχικη του αξια γιατι και καλα μπορει να το επαιρνα και να το πουλουσα αντι να το κρατησω.....Αλλα εδω δεν ειναι ακριβως το ιδιο γιαυτο λεω μαλλον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Μου ζητάν τιμολόγιο για μια αγορά από το Aliexpress εάν στείλω την αναφορά από την κάρτα που πλήρωσα θα είναι εντάξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Μου ζητάν τιμολόγιο για μια αγορά από το Aliexpress εάν στείλω την αναφορά από την κάρτα που πλήρωσα θα είναι εντάξει ? Αν στειλεις το 1ε απο την καρτα μην περιμενεις να περασει. Στειλε screenshot με το ποσο κοστιζει αυτο το πραγμα απο το μαγαζι που το αγορασες. Τωρα αν δεν βιαζεσαι και θελεις να τραβηξει ολο αυτο θα πρεπει να αρχισεις τα τηλεφωνα για να εξηγησεις οτι εδωσες 1ε μονο επειδη ειχες κουπονι και στο τελος και παλι ΑΝ σε πιστεψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα